Billigolie.dk venlig og meget hjælpsom, når jeg ringer, leverer på 2...3...dagen, af de venligste chauffører. Jeg er meget tilfreds 🤭Inge Lykkemark Jensen 🤗
Consulta las opiniones de los clientes
Der fungerede bare. Kommunikationen var 100 % i orden. Da der manglede oplysninger fra min side blev der rettet henvendelse og informationer bragt i orden.
Jeg bestiller olie online om søndagen. Tirsdag bliver olien leveret af en venlig og hjælpsom chauffør. Hvis jeg ringer og bestiller olien pr. tlf. hos Søren, får jeg også altid en god service, så jeg... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Der fungerede bare
Nem at få bestilt og betalt ,hurtig…
Nem at få bestilt og betalt ,hurtig levering, kommer alltid indenfor tidsfrist ! Kan anbefales!
Billigolie.dk venlig og meget hjælpsom
Super godt!
Fungerer som skal billigt med olie for…
Fungerer som skal billigt med olie for tiden trump har ikke gjort noget nemmere for nogen

Respuesta de Billigolie.dk
Hurtig og meget venlig levering
Hurtig levering men manglende lidt svar…
Hurtig levering men manglende lidt svar på hvornår man fik den leveret måtte selv ringe for at få det at vide men ellers en god oplevelse
Meget venlig mand
Meget venlig mand, der leverede olien, og i det hele taget god service.
Hurtig og nem løsning for mig med et…
Hurtig og nem løsning for mig med et behov for ca. 500 ltr. olie. Prisen var også rimelig.
Hurtig og sikker levering 👍😁
Godt sevice tak.
Hurtig og personlig service ved…
Hurtig og personlig service ved olielevering hver gang. Også denne gang, hvor det skulle være ret hurtigt, da priserne var i kraftig stigning pga. krigen i Iran. Kan kun give vores bedste anbefalinger til Billigolie.dk
Det var nem at bestille hos billige…
Det var nem at bestille hos billige olie.
God kundeservice og hurtigt aflevering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.