Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et par solbriller, fik faktura på køb og besked om afsendelse. Jeg modtog aldrig noget fra distributør, i dette tilfælde, Bring - så jeg kontaktede billigsolbrille.dk og fik svar på min... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De 2 runde solbriller jeg bestilte er gode (især til prisen), men på Clubmaster udgaven (i mørk woodlook) sider “glasset” meget tæt mod midten, er ret smalle og sidder strammere sammenlignet med de ru... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par nat kørebriller og de er bare gode, de blev pakket hurtig og kom, de var dog ikke helt fine en gummi som sad skævt og desværre dom ikke kunne rettes, men de sendte et par nye og havde de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Købte to gule sikkerhedsstropper, der sidder fast på brillestellet med to gummiringe. God hjemmeside. Nem at bestille. Sidste stjerne er hjemme, hvis leveringen var lidt billigere. Købte for samlet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de gafas de sol

Escrito por la empresa

Vi er en webshop der sælger billige solbriller, briller uden styrke og tilbehør hertil. Vi vægter hurtig forsendelse og god kundeservice højt. Vi sælger kun CE godkendte solbriller med UV filter. Har du nogen spørgsmål så kontakt os venligst.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at du gad at anmelde os her.
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med dit køb.

Tak for at handle hos os.

Tiptop oplevelse

Godt, overskueligt og billigt udvalg.
Hurtig levering.
Vare, der svarer til beskrivelse og billede.
Tiptop købsoplevelse.

10 de abril de 2021

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at du gad at give os en 5-stjernet anmeldelse.
Vi er også rigtig glade for at du er tilfreds med dit køb, vores udvalg, levering og webshop.

Tak for at handle hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har de sidste mange måneder ville…

Jeg har de sidste mange måneder ville investere i et par solbriller, som jeg har været på udkig efter, men desværre de alt for høje priser på markedet fik mig lidt fra det.
Men tilfældigvis ved en søgning fandt jeg frem til Billigsolbrille- som har et okay udvalg af designer briller, hvor jeg synes udvalget er helt ok.
Vi blev helt overrasket over priserne, og skyndte os at bestille 6 par solbriller til vores familie.
De blev bestilt mandag, og jeg modtog dem onsdag. Utrolig hurtig levering, samt en utrolig god service. Kunne jeg give 10 stjerner, så havde de fået alle 10!

Jeg bestiller igen - så snart der skulle være mangel.

7 de abril de 2021

Det er super lækker solbriller

Det er super lækker solbriller
Solbriller er bare så skønne at ha på og de sidder bare perfekt, det er bestemme ikke sidste gang at jeg handel på deres hjemmeside, jeg give dem fem stjerner og de gør deres arbejde god

15 de marzo de 2021

Respuesta de BilligSolbrille.dk

Mange tak for din gode anmeldelse Tina. Det er højt værdsat når vi modtager så fine ord med på vejen. Tak for at handle hos os.

Overall tilfreds.

God hjemmeside. Nem at bestille.
Sidste stjerne er hjemme, hvis leveringen var lidt billigere. Købte for samlet 10 kr, og leveringen var på 29 kr. Det kan gøres billigere.
Overall ok tilfreds.

15 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt 2 par solbriller hos…

Jeg har købt 2 par solbriller hos billigsolbrille. dk. De har masser af flotte og smarte solbriller til billige priser. Jeg kan godt anbefale andre at gøre det samme. Jeg bestilte dem og inden for få dage fik jeg dem. Jeg har prøvet dem flere gange og de ser rigtig flotte ud. Ingen klager fra mig, kun roser. Med venlig hilsen Laila Wirz Aarsleff Nielsen.

23 de septiembre de 2020

Respuesta de BilligSolbrille.dk

1000 tak for din gode anmeldelse Laila.
Vi er rigtig glade for at du tog dig tiden til at skrive den.
Samtidig er vi også glade for at du er tilfreds med dit køb og vores service.

Rigtig god weekend!

Helt tilfreds

21 de julio de 2020

Dejligt du er tilfreds!

Ok ift

Ok ift. pris!

20 de julio de 2020

Et godt sted at handle

Jeg fik ordren til tiden, hurtig , nemt og enkelt fra bestilling til levering

28 de junio de 2020

Super

Super hurtig levering

28 de junio de 2020

Respuesta de BilligSolbrille.dk

Tak for din gode anmeldelse og tak for din bestilling.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot.

Fortsat god søndag
Mvh.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Glasset har små ridser.

17 de abril de 2020

Hej Dorthe
Jeg er ked af at høre at du har modtaget solbriller med ridser, men desværre forekommer det nogen gange at de har ridser fra fabrikken.
Jeg er ked af at du giver os 1 stjerne herinde uden at have kontaktet os ang. ridserne.
Vi vil meget gerne bytte solbrillerne eller refundere pengene i sådanne tilfælde.

Send venligst en mail til info@billigsolbrille.dk med et billede af ridserne og skriv om du ønsker at få byttet eller refunderet pengene.

Jeg beklager selvfølgelig for ridserne. Det er ikke altid vi opdager at de har ridser når de ligger indpakket.

Jeg ser frem til at høre fra dig på mailen så vi kan løse problemet.

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at du tog dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot.
Hav en dejlig weekend

Super produkt!

Jeg var meget skeptisk grundet den lave pris, men da jeg modtog mine ordre var jeg fuldt ud tilfreds! Deres aviatorer briller kan ihvertfald anbefales!

21 de febrero de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.