Beställde en terrassmarkis och tre fönstermarkiser. Fick snabba svar på mina frågor från Mikkel längs hela processen. Produkterna levde upp till förväntning. Enda minuset var att jag upplevde inst... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde en markis, dagen efter jag fått den så är den 5000 kr billigare, dom vill inte ge mellanskillnaden. Dåligt kan jag tycka. Edit (svar till billys): tidslinjen är inte fel, jag skriver "dag... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Med Billy får du mycket markis för pengarna. Vi hoppar över säljare och mellanhänder och låter besparingarna gå direkt till dig – så att du kan få måttanpassade premiummarkiser till upp till 40 % lägre priser och snabba leveranstider. Upptäck våra markiser!
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bra prudukt och kundservice!
Min upplevelse från beställning, leverans, instruktion för montering av vertikal markis och slutresultatet är mycket positiv. Kvalitén på markisen är bra. Billys kundtjänst är snabb och hjälpsam. Jag skickade in fråga hur jag ändrar rotationsriktning så att den stämmer med fjärrkontrollen fick svar inom 30 minuter!
Enkel att justera
Produkten är topp, men leveranstiden höll inte riktigt vad som utlovades på sidan.
Väldigt bra kundkontakt och…
Väldigt bra kundkontakt och tillmötesgående. Enkel och bra produkt att installera. Kommer beställa flera markiser.
Lite lång väntetid i telefon
Lätt att ställa in vinkeln på markisen efter att den var monterad.
jättenöjda
Fick vänta 10 minuter på svar, men när jag väl kom fram fick jag jättebra hjälp.
Snyggt tyg
Var osäker på hur mycket plats kassetten tog, men fick tydliga ritningar skickade till mig.
Lite leveransstrul med DHL
Alltid fått bra svar och trevligt bemötande när jag ringt in.

Respuesta de Billy Markiser
Bra produkter till rimligt pris
Enda minuset var att jag upplevde installationsguiderna en aning bristfälliga. För terrassmarkisen krävdes en hel del egen research, då fästena fungerade på annat vis än illustrerat.

Pris
Edit (svar till billys): tidslinjen är inte fel, jag skriver "dagen efter att den är levererad" den beställdes 10 april, levereras 24 april. 25 april ser jag att den är sänkt i pris. Jag vet inte när den sänktes i pris så det kanske är din tidslinje som är fel. Två veckor är inte lång tid för en prisjustering , jag har aldrig varit med om något annat. För övrigt så, en bra markis.

Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Enkel att montera.

Respuesta de Billy Markiser
Vi satte upp terrassmarkisen på två…
Vi satte upp terrassmarkisen på två personer utan problem. Alla delar fanns med i paketet.

Respuesta de Billy Markiser
Själva markisen är 5 stjärnor men…
Själva markisen är 5 stjärnor men fraktbolaget strulade till det så det tog en vecka extra.

Respuesta de Billy Markiser
Beställde på måndagen och hade markisen…
Beställde på måndagen och hade markisen ca 15 dagar efter

Respuesta de Billy Markiser
Vi köpte en markis i ljus linne
Vi köpte en markis i ljus linne. Vi är nöjda med både färg och kvalitet! Hemsidan vad enkel att beställa ifrån, med bra information om hur man mäter/vad man ska tänka på och leveransdatumet stämde.

Service
Hade lite strul med beställningen på hemsidan men dom löste det direkt på telefon
Riktigt bra kvalitet
Snabb leverans till slut
Det tog visserligen några dagar extra mot vad som stod på sidan, men produkten är kanon. Rejäla fästen och tyget känns tjockt och bra.
Bra hjälp med färgvalet
Ringde och var osäker på om jag skulle ha grå eller svart väv. Fick prata med en kunnig kille som förklarade hur ljuset påverkar. Det blev jättebra till slut.
Redan i beställnings-fasen får man…
Redan i beställnings-fasen får man otroligt snabb och professionell hjälp antingen via chatten på deras hemsida eller via mejl. Jag var osäker på vilken färg jag skulle välja på mina markiser och bara några dagar senare fick jag hem tygprover i brevlådan för att kunna jämföra. Leveransdatum bekräftades snabbt vid order och leveransen kom på lovat datum. Priserna är otroliga och det är lätt att tro det är något ”fel” pga detta, men här finns bara positivt att säga. Känner mig trygg i att rekommendera Billys Markiser till alla jag känner.
Más información sobre otros tipos de reseñas.