Banner for Autorola Danmark

Autorola Danmark Opiniones 1135

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse, med imødekommende personale, rent og rydeligt. Klar, tydelig og venlig tone hele vejen igennem. Derudover en super rådgivning af Jonas, som gav os gode tips til vores næste bil. Helt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkeligt et nemt og hurtigt sted at aflevere leasingbil.fair gennemgang og super venligt personale hele vejen igennem. Her har jeg ingen problemer med at køre ned og aflevere min næste bil.man får... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget sød og kompetent mand der forklarede, og gjorde mig helt tryg o afleveringen af min leasingbil. Kæmpe anbefaling

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var til gennemgang af min leasing bil fra leasingcardk mekanikeren var super sød og forklarede hvad de kiggede efter. Stor anbefaling herfra

Información sobre la empresa

1. Oficina de inspección de vehículos
  2. Subasta de autos
  3. Mercado de automóviles
  4. Parada para camiones

Escrito por la empresa

Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Tre af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 800 mennesker globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en overraskende positiv…

Det var en overraskende positiv oplevelse. Jeg var nervøs og havde forventet, at det ville være besværligt. Det var det ikke. Det var bare fint og fair!

20 de abril de 2026

Kære Christina

Hvor er det dejligt at vi kunne overraske dig positivt, så du fik en god oplevelse med aflevering af din leasingbil. Vi håber du vælger os igen en anden gang, så vi kan gentage succesen.

Autorola

Autorola leverede, til trods for en forholdsvis stor mængde af biler, en meget 'professionel' betjening.
Ingen ventetid - men alligevel præcis og fin service.

20 de abril de 2026

Kære Steen

Mange tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner. Det er godt at læse, at vi kunne yde en god service til trods for mange biler den dag. Vi bestræber os på at alle skal have den samme service uanset om der er travlt eller ej.

Super god service - Aalborg/Svenstrup

Super god service.
Professionel og serviceminded.
Rent og pænt.

15 de abril de 2026

Kære Tanja

Tusind tak for anmeldelsen og stjernerne. Det glæder os at du har haft en god oplevelse og at alt er forløbet fint og godt i Svenstrup.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget sød og kompetent personale

16 de abril de 2026

Kære Lykke

Mange tak for anmeldelsen og de flotte stjerner, dem er vi meget glade for. Det er dejligt at læse, at vi har kunne gøre dig tryg i afleveringen af din leasingbil og vi håber at du vil bruge os igen en anden gang.

Tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hun var super kompetent og dygtigt ……

Hun var super kompetent og dygtigt … god saglig tilbage melding 💪

15 de abril de 2026

Kære Brian

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en en anmeldelse og mange tak for stjernerne. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil og har fået god saglig tilbagemelding.

Absolut god service 👍

16 de abril de 2026

Kære Carsten

Tak for stjernerne og anmeldelsen. Det glæder os at du har oplevet god service og vi håber at se dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel og venlig…

Super professionel og venlig kundehåndtering. Klar anbefaling herfra.

17 de abril de 2026

Kære John

Mange tak for anmeldelsen, de flotte stjerner og den klare anbefaling. Det er vi meget glade for.

Vi håber at se dig igen en anden og ønsker dig en god dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Intet at komme efter.

Intet at komme efter.

30 de marzo de 2026

Kære Gitte

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse og tak for stjernerne. Vi er glade for at læse, at der intet var at komme efter og du må endelig sige, hvad vi kan gøre for at få den sidste stjerne næste gang du forhåbentlig kommer forbi.

Gennemgang af Leasing bil

12 de abril de 2026

Kære Susanne

Tusind tak for den store anbefaling og de fem flotte stjerner.
Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og professionel betjening samt…

Venlig og professionel betjening samt information om hvad der skal huskes at medbringes.

26 de marzo de 2026

Kære Tina

Mange tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner. Dem er vi meget glade for. Og det glæder os at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil.

Super god service

Super god service. Brian som tjekkede min bil var dygtig til at forklare mig alt så jeg forstod det. Jeg kommer meget gerne igen:)

10 de abril de 2026

Kære Teddy

Tusind tak for stjernerne og den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet en super god service og vi ser frem til at tage imod dig igen en anden gang. Roserne sender vi videre til Brian.

God oplevelse

Super nemt, hurtigt, og med god dialog. Fagligt dygtige, og man føler sig i sikre hænder.

Kære Anne

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner. Det glæder os at du har haft god oplevelse og følt dig i sikre hænder hele vejen.

Super service fra medarbejderne

Super service fra medarbejderne. Tak for god kaffe

8 de abril de 2026

Kære Lars

Hvor er det dejligt at læse, at vores medarbejdere har ydet en super service - og at kaffen tilmed var god. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Tak for stjernerne!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt en god oplevelse

31 de marzo de 2026

Kære Jan

Tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse og vi håber at se dig igen en anden gang.

Kompetent og professionelt

Positiv atmosfære og imødekommende medarbejdere.
Kompetent og professionelt.
Afleveringsrapport privatleasing nemt og effektivt med drop-off.

30 de marzo de 2026

Kære Anders

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for stjernerne. De varmer på en kølig og grå forårsdag.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil, og vi håber at se dig igen, når den næste skal afleveres.

Enkelt at aflevere bil

Enkelt at aflevere bil. Ingen klager.

7 de abril de 2026

Kære Svend Aage

Ingen klager kan vi godt lide, så vi takker for anmeldelsen og de flotte stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venlig og imødekommende…

Super venlig og imødekommende personale. Fair vurdering af bilen

31 de marzo de 2026

Kære Pia

Mange tak for stjernerne og den fine anmeldelse.

Vi håber at se dig igen en anden gang, og ønsker dig en god dag.

Super oplevelse

Helt klart anbefaling herfra, besøg dem i Køge, du vil ikke blive skuffet.

Kære Pia

Det er så dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering i Køge, og vi sender naturligvis roserne videre til Jonas og de andre på lokationen.

Tak for stjernerne - vi håber at se dig igen en anden gang og ønsker dig en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og nem at aflevere sin bil

Hurtig og nem at aflevere sin bil, og kunne være med ved gennemgangen. God oplevelse.

Kære Karsten

Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil, og at alt er forløbet hurtigt og nemt.

Vi takker for de fem flotte stjerner og ønsker dig en god dag.

God guidning

Fint og professionelt

24 de marzo de 2026

Kære Jacob

Tusind tak for stjernerne og de pæne ord.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse, og vi håber at se dig igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.