Super oplevelse, med imødekommende personale, rent og rydeligt. Klar, tydelig og venlig tone hele vejen igennem. Derudover en super rådgivning af Jonas, som gav os gode tips til vores næste bil. Helt... Ver más

La empresa ha respondido
Virkeligt et nemt og hurtigt sted at aflevere leasingbil.fair gennemgang og super venligt personale hele vejen igennem. Her har jeg ingen problemer med at køre ned og aflevere min næste bil.man får... Ver más
La empresa ha respondido
Meget sød og kompetent mand der forklarede, og gjorde mig helt tryg o afleveringen af min leasingbil. Kæmpe anbefaling
La empresa ha respondido
Jeg var til gennemgang af min leasing bil fra leasingcardk mekanikeren var super sød og forklarede hvad de kiggede efter. Stor anbefaling herfra
La empresa ha respondido
Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Tre af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 800 mennesker globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse
Industriparken 34, 2750, Ballerup, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var en overraskende positiv oplevelse. Jeg var nervøs og havde forventet, at det ville være besværligt. Det var det ikke. Det var bare fint og fair!

Respuesta de Autorola Danmark
Autorola leverede, til trods for en forholdsvis stor mængde af biler, en meget 'professionel' betjening.
Ingen ventetid - men alligevel præcis og fin service.

Super god service.
Professionel og serviceminded.
Rent og pænt.

Respuesta de Autorola Danmark
Hun var super kompetent og dygtigt … god saglig tilbage melding 💪

Respuesta de Autorola Danmark
Super professionel og venlig kundehåndtering. Klar anbefaling herfra.

Respuesta de Autorola Danmark
Venlig og professionel betjening samt information om hvad der skal huskes at medbringes.

Respuesta de Autorola Danmark
Super god service. Brian som tjekkede min bil var dygtig til at forklare mig alt så jeg forstod det. Jeg kommer meget gerne igen:)

Respuesta de Autorola Danmark
Super nemt, hurtigt, og med god dialog. Fagligt dygtige, og man føler sig i sikre hænder.

Respuesta de Autorola Danmark
Super service fra medarbejderne. Tak for god kaffe

Respuesta de Autorola Danmark
Positiv atmosfære og imødekommende medarbejdere.
Kompetent og professionelt.
Afleveringsrapport privatleasing nemt og effektivt med drop-off.

Respuesta de Autorola Danmark
Super venlig og imødekommende personale. Fair vurdering af bilen

Respuesta de Autorola Danmark
Helt klart anbefaling herfra, besøg dem i Køge, du vil ikke blive skuffet.

Respuesta de Autorola Danmark
Hurtig og nem at aflevere sin bil, og kunne være med ved gennemgangen. God oplevelse.

Respuesta de Autorola Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.