2,8

Medio

Un incubo burocratico.

Un incubo burocratico.
Recensione: Non scaricate questa app se tenete ai vostri soldi. Se sorge un problema nel prelievo o nel recupero fondi, restate soli. Il servizio clienti è un labirinto di bot inutili e non permettono di parlare con una persona in carne ed ossa. Sono bloccato da giorni senza risposte concrete. Pessimi.

22 de enero de 2026

I had funds defrauded by Binance au I…

I had funds defrauded by Binance au I have traced the funds being transferred to an Australian account but has never arrived at my credit union still looking for why the Binance company was unable to recall funds the same day it was noticed the funds were missing a poor investment area
The company has been contacted on many occasions with the answer you gave the funds away
There is no phone number available for this organisation in Australia that is currently working nor manned

10 de abril de 2023

¿Es ésta tu empresa?