Hold Jer fra Bio Labs❗️❗️❗️ Jeg bestilte og betalte 349,- d. 23/3, (ordre 5078) og har intet hørt eller set siden. Firmaet har for vane at slette negative beskeder på deres Facebook-annoncer. Nu læ... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg må tage min tidligere anmeldelse til overvejlse af Bio lab fordi 2 dage efter fik jeg brev fra post nord at de havde en pakke til mig i pakkeshop. Sjovt nok lidt mærkeligt da der stod på min ordr... Ver más
Jeg vidste slet ikke, jeg havde bestilt dem. Jeg havde været inde og se på dem, men ikke bestilt dem. Pludselig en dag bankede det på døren. Og så fik jeg leveret min lille pakke. Jeg troede og... Ver más
De er de største svindeler
De er de største svindeler vi får ingen vare ordre 5567 men pengene for svandt meget hurtig 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
Snyder firma❗️
Hold Jer fra Bio Labs❗️❗️❗️
Firmaet har for vane at slette negative beskeder på deres Facebook-annoncer.
Nu læser jeg, at flere har modtaget piller sendt direkte fra Kina, og derfor udenfor alm. europæisk (og dansk) varekontrol.
Piller fra Kina
Bestilte på Biolaps.dk som så er et firma i Sverige som sender sine piller fra Kina.
Jeg vil ikke spise piller fra Kina så de er kasseret. 349 kr lige ud af vinduet.
Desuden trækker de pengene med det samme selvom der gik 3 uger inden jeg fik pillerne der var afsendt fra Kina.
Hold jer langt væk fra dette firma
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse. De har taget pengene 499kr, og jeg har aldrig fået varerne. Virkelig dårligt😡
Har bestilt tumeri curcumin
Har bestilt tumeri curcumin. Nu 14 dage efter har jeg ingen bekræftelse modtaget, hverken på opgivne mail eller mobil 🤷♀️ Men penge blev reserveret straks og blev trukket dagen efter. Useriøst og uprofessionelt er vist de bedst egnede betegnelser.
Fup firma……hold jer langt væk
Hold jer fra dem !!!
Hold jer fra dem !!!! Jeg har bestilt og der sker intet. Tror snart min “pakke” har været jorden rundt. Lidt imponerende når firmaet skulle ligge i Sverige.
Aldrig trykket køb
Jeg vidste slet ikke, jeg havde bestilt dem.
Jeg havde været inde og se på dem, men ikke bestilt dem.
Pludselig en dag bankede det på døren. Og så fik jeg leveret min lille pakke.
Jeg troede også, de var Svenske, men jeg HAR efterhånden opdaget, at når jeg har bestilt tøj fra enten Danmark eller Sverige, så er det i virkeligheden fra Kina.
Egentlig kan jeg ikke sige noget hverken dårligt eller specielt godt om kapslerne. Jeg har taget dem i ca.3-4 uger nu.
Måske er mit bindevæv mindre irriteret og betændt. Måske…
Men det at få noget, jeg ikke har trykket send på, det er nu alligevel mærkeligt og mistænksomt!
Fup firma varer kommer ikke køb…
Fup firma varer kommer ikke køb endelig ikke pengene trukket . Pas på
Det er et svindler firma har nu ventet…
Det er et svindler firma har nu ventet en måned på min varer som mærkeligt nok er sendt fra Kina
Mine ingefær piller er kommet efter…
Mine ingefær piller er kommet efter meget lang tid, men som andre skriver et sted ude fra østen og ikke Danmark. Og nu ved jeg ikke om jeg tør tage dem 🤔🤷♀️
Og dato stemplet siger de er produceret den 2/8-2026 🤔
Velkommen i klubben
Velkommen i klubben. Jeg har slet ikke fået min pakke og jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet.
Køb ikke ved dette firma
Mvh Kirstine
Varen kommer fra Kina
Varen kommer fra Kina - BIO-LAPS DK?????, det ville jeg godt ha' vidst, for det er galimatias at sende en vare til 288 kr. med div. fly rundt om jorden😱. Varen skal nok komme (købt 14.2 ), for kan fint følge den. MEN ????
Advarsel!!
Bestilte 2 stks gurkemeje piller. Pengene er trukket den 23/2. Men har stadig ikke modtaget noget, her den 9/3. Vil aldrig købe noget hos biolab fremover
Fik piller efter 1 mdr
Fik piller efter 1 mdr. men tør ikke tager dem , det er forkert info på bøtte , det stå at den er lavet i Sverige men de er kommet fra østen. Jeg var dum og ikke besøgt trust pilot. Holder sig væk fra dette firma.
Min ordre er efter knapt 2 uger er…
Min ordre er efter knapt 2 uger endnu ikke afsendt, MEN beløbet er trukket på min konto, modtager automatiske svar på mine henvendelser, MEN ingen Biolabs Turmeric.
Må være et fupfirma. ÆV 😢
Har aldrig fået mine varer og de kan…
Har aldrig fået mine varer og de kan ikke kontaktes.
Fortjener ikke så meget som en stjerne
Fortjener ikke så meget som en stjerne. Piller bestilt. Penge hævet med det samme. Ingen ordrebekræftelse og kan ikke kontaktes. For en gangs skyld var jeg så idiotisk at jeg ikke tjekkede trustpilot. Jeg vil aldrig mere købe uden at tjekke her. Vær også opmærksom, for sådanne ‘firmaer’ har det med at dukke op igen, bare med et andet navn.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.