Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar
  2. Servicios de saneamiento

Escrito por la empresa

Bitten CpH er en dansk online butik med et nøje udvalgt sortiment af premium hverdagsprodukter til hjemmet og kroppen. Vi forener nordisk enkelhed med europæisk håndværk – fra franske og engelske håndlavede sæber til luksuriøse badeprodukter, naturlige hudplejeprodukter og udvalgte modetekstiler. Sortimentet spænder bredt: klassiske Marseille-sæber, engelske flydende sæber, badesalte og -sæber, hudpleje med aktive ingredienser samt tøj fra mærker som Tim & Simonsen. Til hjemmet finder du skåle, krukker, bordduge og dekorative accessories fra brands som Bamar Lifestyle og Høns i Haven. Hos Bitten CpH handler det om kvalitet frem for kvantitet – produkter der holder, dufter godt og gør hverdagen lidt smukkere. Vi pakker omhyggeligt og sender med GLS over hele Danmark.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte vare der ikke passede og måtte…

Bestilte vare der ikke passede og måtte returnere.
Intet problem og har fået det betalte retur.
Handler helt sikkert gerne hos Bitten Cph igen.

18 de septiembre de 2025

Hej A.BAhner

Mange tak for anmeldelsen — og for at du valgte at handle hos os igen. Det er præcis sådan en returproces skal fungere, og vi er glade for at det gik smertefrit. Vi glæder os til at se dig igen!

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside med spændene og flotte ting til hjemmet vi ledte efter Skum håndsæbe fra Michel design Works og de skuffede ikke de har mange + hurtig fragt jeg bestilte den 7 september og valgte fragt med GLS til en pakkeshop og fik den allerede den 10 september og pakken var fin og ikke ødelagt + pakke er mega godt pakket så intet går i stykker så det er nok ikke sidste gang vi handler der.

10 de septiembre de 2025

Hej Vivi

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at både levering og emballage levede op til forventningerne. Vi håber at se dig igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Butik sjusker, sender forkert vare og nægter at sende den der er betalt for

Jeg havde bestilt nogen sæber og duftpinde af et særligt mærke. De trækker pengene og sender de rigtige sæber men de duftpinde de sender er et helt andet mærke. De nægter at sende mig den vare de har trukket pengene fra før jeg har haft besvær med at returnere den forkerte vare de har sendt mig. Ekstrem grov tone i korrespondencen og det er ikke lovligt for butikken at trække betaling før de har sendt den vare der er købt. Handler aldrig mere her og vil stærkt fraråde alle andre at handle med dem.

10 de diciembre de 2024

Hej Marie

Vi beklager at du oplevede forløbet som frustrerende. Der skete en fejl i plukningen, og vi sendte den forkerte vare — det tager vi ansvar for.

Vi sendte en returlabel og sørgede for at den korrekte vare blev leveret. Vi tilbageholder aldrig varer der er betalt for, og vi bestræber os altid på en ordentlig og respektfuld tone i al kommunikation.

Har du stadig uafklarede spørgsmål, er du velkommen på info@bittencph.dk.

Meget fin service

Meget fin service. Hurtig levering og hurtigt svar på kundehenvendelse/reklamation. Lækkert sortiment

30 de marzo de 2022

Hej Henriette

Mange tak for de pæne ord! Det er dejligt at høre at både levering og reklamationsforløbet gik godt — det er præcis den oplevelse vi ønsker for alle vores kunder. Vi håber at se dig igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig forsendelse alt i orden

Hurtig forsendelse alt i orden. Absolut ikke noget dårlig at sige kun godt. Fuld hus i stjerner her fra. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

21 de septiembre de 2021

Hej Vinnie

Mange tak — det er dejligt at høre! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modtog en brugt og skadet vare

Jeg bestilte en termo lunxhbox til børn. Emballagen var meget nusset og varen indeni så også brugt ud, eller har stået udenfor indpakningen længe. Den lyserøde madkasse havde ridser, brune pletter og skader. Jeg er shockeret over at man kan finde på at sende den slags af sted. Har aldrig prøvet lignende.

22 de abril de 2021

Hej Kat

Det er selvfølgelig ikke godt nok, og vi forstår din skuffelse. Vi sælger udelukkende nye varer, så det du beskriver lever absolut ikke op til vores standard.

Vi ville meget gerne have hjulpet dig hvis du havde kontaktet os —Man kan altid skrive til os på info@bittencph.dk, så finder vi altid en løsning.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.