Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bivaxdukar fungerar väl, är lätta att sköta, bevarar maten väl ( t.ex.att bevara ost och ta med fika). De har många funktioner. Snabba leveranser 🚚 Bra även att ge bort som en present 🎁. Minskar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter. Bra och snabb service. Fick produkterna i en kartong som levererades utanför min dörr. Har redan börjat använda flera produkter och de fungerar bra. En fråga bara: Hur påverkas sjä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min ost håller bra i en bivaxpåse eftersom den är lätt att försluta. Enda problemet är attraherad inte alltid vet vad som döljer sig i min bivaxpaket i kylen. Det vet jag inte heller när rester ligger... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej, jätte fina dukar och de används redan. Blev bara förvånad över storlekar. Trodde, att alla skulle vara samma storlek. Men kvalité och design är mycket fin🙏

1. Mayorista de productos domésticos

Escrito por la empresa

Bivaxfabriken skapades sommaren 2019 för att vara en del av framtiden och minska det vardagliga bruket av plast. Vi erbjuder produkter som inte minst ersätter plast utan även skapar en färgfylld tillvaro- i kylen, till matlådan eller varför inte till en romantisk picknick. Våra bivaxdukar är tillverkade av noga utvalda råvaror som ger ett resultat av en miljövänlig och högkvalitativ produkt.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,4

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Har ikke mottatt varene.

Bestilte varer 21. november 2022. Har enda ikke fått noen varer eller hørt noe fra dere. Men dere har likevel tatt dere betalt! Utrolig skuffende og dårlig.

Håper å høre fra dere snarest!
Bestilling: #40629

20 de noviembre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beställde varor den 27nde november

Beställde varor den 27nde november, som fortfarande står som att de behandlas alternativt att de har distribuerats, verkar inte gå att få någon slutgiltig information på hemsidan. Dock har ett paket från företaget dykt upp, adresserat till mig på utsidan, men inuti är det varor och kvitto adresserat till en helt annan person. Har försökt att nå företaget via chatten på sidan, kontaktformuläret och via hjälp länken i bekräftelse-mejlet utan resultat.
Känns tyvärr väldigt oseriöst och är inte ett företag jag kommer handla från igen.

Uppdatering: Några dagar senare fick jag ett svar där de bad om ursäkt och berättade att de genererat en retursedel åt mig hos postnord, även att de skulle skicka om min beställning. Jag skickade allt i retur och fick det jag beställt efter några fler dagar, dock kunde jag inte se någon ändrad status på min beställning.

Bemötandet kändes bra men är som sagt lite obehags känsla att personuppgifter kunde hamna hos andra.

5 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man borde få returetikett att skriva ut…

Man borde få returetikett att skriva ut istället för att behöva fixa det själv! Otroligt mycket strul med både att lägga en order och att returnera, slutade med att jag fick 2 paket istället för ett. Tråkigt att behöva hålla på att skicka tillbaka och betala själv endast för att inte tekniken fungerar!
Svårt att hitta all info om retur

1 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er leverantör levererade inte vår…

Er leverantör levererade inte vår första försändelse. Vi fick meddelande om att den var levererad, men inte till vår fastighet i alla fall.
Ni skickade en ny och då får vi meddelande från er leverantör att det inte gick att leverera och att vi skulle få meddelande om var vi kunde hämta försändelsen.
Vi har aldrig problem med andra leverantörer. Vi fick meddelande om att den andra försändelsen skulle komma dagen därpå och höll grinden öppen för den skull. Inget paket levererades.

4 de noviembre de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.