bkado.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelde de zwarte pyama voor mijn mete- kindje met mijn en zijn initialen erop gedrukt. Zeer mooi gedaan!! Is een superleuk kadootje😍 Klantenservice reageert ook snel en vriendelijk op vragen of... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn kleindochter werd op woensdag geboren en donderdagmorgen heb ik het konijn met naam en geboortedatum besteld. Heel vriendelijk contact met de eigenaresse van het bedrijf en op vrijdag werd het mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Wij verkopen de mooiste knuffels🥰 Al onze knuffels kunnen worden gepersonaliseerd met naam, geboortedatum. Leuk om te geven🎁 én om te krijgen!💝 Onze knuffels zijn mooi, zacht en betrouwbaar én getest op veiligheid! CE gekeurd. De liefste knuffels!❤️

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

37 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Aanrader!!

Het duurde iets langer dan ik had gehoopt. Heb ze een mail gestuurd en gelijk een reactie terug gehad. Volgende dag geleverd! Zodra ik de doos had geopend was ik helemaal verliefd!! Zo netjes en zorgvuldig ingepakt! Prachtige pluche pop!! Leuke kraamkado!! Ik raad het zeer zeker iedereen aan!! Bedankt!

19 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet tevreden over de kwaliteit

Niet tevreden over de kwaliteit. Het product is gebrand hout dat je zelf moet kleuren. Helaas is het de prijs absoluut niet waard. Voor deze prijs had ik een beter product verwacht.

4 de febrero de 2026

Respuesta de bkado.nl

Jammer om te lezen dat het product niet aan uw verwachting voldeed. Wij zien dat er vooraf of achteraf geen contact met ons is opgenomen, terwijl wij hier graag bij hadden geholpen.

Onze houten namen worden laser-gesneden uit onbehandeld hout. Door deze techniek is de snijrand donkerder van kleur. Dit is een normaal en zichtbaar kenmerk van laserbewerking en geen kwaliteitsfout.

Het product wordt bewust niet afgelakt of gekleurd geleverd, zodat klanten het hout naar eigen wens kunnen afwerken of naturel kunnen gebruiken. Dit staat vermeld in de productomschrijving en is te zien op de productfoto’s.

Heel mooi!

2 pyjama's voor mijn kleindochters besteld. Heel erg mooi, goede kwaliteit.
Ook goede communicatie over de levering.
Aanrader!

22 de diciembre de 2025

Respuesta de bkado.nl

Bedankt voor je review Sonja, fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelde de zwarte pyama voor mijn…

Klantenservice reageert ook snel en vriendelijk op vragen of toepassingen.
Zeker een aanrader!

18 de diciembre de 2025

Respuesta de bkado.nl

Bedankt voor je review Vera, fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel teleurgesteld van het gevraagde…

Heel teleurgesteld van het gevraagde resultaat. Dit werd anders voorgesteld.

17 de diciembre de 2025

Respuesta de bkado.nl

Jammer om te lezen dat het resultaat niet aan uw verwachting voldeed. Wij hebben hierover geen bericht van u ontvangen en hadden u graag geholpen of uitleg gegeven.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Naam uit hout gesneden

We hadden de naam van onze kleinzoon in hout laten uitsnijden. De naam is goed gelukt, maar jammer dat deze niet geverfd is. Wat tegenviel was dat de plank waaruit de naam was gesneden, geen mooie rechthoek was, en dat het 'oogje' van de letter e ontbrak. Daardoor was een tweede naam in spiegel schrift niet mogelijk, en zou ook niet mooi geweest zijn.

21 de noviembre de 2025

Respuesta de bkado.nl

De houten namen worden onbehandeld en ongeverfd geleverd, zoals vermeld in de productomschrijving.

De restvorm van de plank en binnenvormen van letters (zoals het ‘oogje’ van de e) maken geen onderdeel uit van het product. Als u ons had gecontacteerd dat u hier wellicht nog een idee mee had, hadden we ze graag meegeleverd aan u.

Leuk kado,nette sevice

Ik had een kraamkado besteld een konijn waar tekst op gezet kon worden
Kreeg netjes een mailtje dat de tekst die ik erop wilde zetten wel veel was en het zo klein zou worden dat het bijna niet te lezen was
Of het anders mocht met een optie
Daar was ik heel blij mee
Want wat is het een super leuk kado om te geven

11 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.