Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb bij deze winkel 3 brillen besteld en maar 2 ontvangen…. Proberen contact te zoeken maar pogingen blijven onbeantwoord waardoor ik niks retour kan sturen en niet de brillen heb die ik wil. Erg ja... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige computerbril met transparant frame! Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop van een computerbril met een transparant frame. Het design is modern en subtiel, waardoor de bril p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ten eerste zitten de brillen goed en helpt het zeker tegen een goede nachtrust! Tevens hadden wij een montuur die niet goed aansluit op het gezicht. Deze destijds met een korting gekocht. Deze m... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

"Your first fashionable blue light glasses" We zien het als onze missie om de ogen te beschermen van iedereen die net als wij continu gebruikmaakt van alle digitale mogelijkheden. Goed voor jezelf zorgen, hoeft niet ten koste te gaan van je looks… BLA Amsterdam - Be easy on the Eye

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik een kantoorbaan heb

Omdat ik een kantoorbaan heb, zit ik dagelijks minimaal zo’n 9 uur naar een scherm te kijken en had ik vaak last van slecht slapen en hoofdpijn. Sinds ik een bril heb aangeschaft van BLÅ Amsterdam merk ik hierin echt een verschil. Het geeft echt rust aan mijn ogen en ik kan echt niet meer zonder.

23 de enero de 2026

Erg fijn

Ik vind dat de bril heel mooi verpakt binnen kwam en erg fijn zit. Ik met dat mijn ogen een stuk meer rust hebben.

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfijne bril en goed blauwfilter

Bril zit super fijn en je krijgt geen last van een drukkend gevoel rond de neus als je de bril lang draagt.

Omdat ik veel achter het scherm zit krijg ik door de bril geen last meer van mijn ogen, waar ik de bril dus voor heb gehaald, dus dat is top.

Er zit ook een stevige case bij!

26 de febrero de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voor- en nadelen

De bril is wat aan de grote kant. Tevens zat er een vlekje op de bril. Voor de rest is het goede kwaliteit en zit de bril fijn.

3 de febrero de 2025
Logotipo de BLÅ Amsterdam

Respuesta de BLÅ Amsterdam

Ha Thijs.

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de bril van goede kwaliteit is en lekker zit. Jammer dat hij iets aan de grote kant is en dat er een vlekje op zat – dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Heb je het vlekje weg kunnen krijgen? Zo niet laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie kwaliteit met fijne blauwlicht…

Goeie kwaliteit met fijne blauwlicht lenzen

22 de enero de 2025
Logotipo de BLÅ Amsterdam

Respuesta de BLÅ Amsterdam

Hi Mees!

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de blauwlichtlenzen. Veel plezier ermee! 😃

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.