Op het begin werkt het en ik had letterlijk alles geprobeerd en toen kon ik in txadmin niks ik raad het niet aan het heeft alleen mijn geld gepakt
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Danny bouwt een goede band met zijn leden op en zijn Hostings zijn super goed zit al bijna jaar bij blademind echt dezen Hastings is perfect voor jouw fivem server
Mijn review over blademind!! Ik ben zeer tevreden met blademind.eu, dit is omdat ik hele goede support krijg. Ze hebben me zelfs geholpen met het setuppen van mijn game. Blademind is zekerste... Ver más
Ik heb panel aangeschaft had hem ontmiddelijk als er een fout was de eigenaar helpt me hele snelle support allemaal heel vriendelijk ga zo door Danny
Blademind Hosting is een dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt door hoogwaardige gamehosting- en webhostingdiensten aan te bieden. Of u nu een gepassioneerde gamer bent die zijn eigen server wil hosten, of een betrouwbare en veilige hostingoplossing zoekt voor uw website, wij hebben de juiste oplossing voor u.
Tibeertstraat 19, 6217 AT, Maastricht, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Blademind
Deze hosting is top, danny is een zeer aangename man met veel capaciteiten en een goede fivem/cfx developer!
I had a great experience with Blademind. You get personalized help, and it's perfect. They help you from start to finish. I would definitely recommend this hosting because it's perfect! You get excellent support! And everything works perfectly.
Het is heel handig om te gebruiken. Dit is de goedkoopste discord bot hosting. Ik ben heel blij ermee.
Echt goed beste panel die ik ooit heb gebruikt blademind on top
10/10 alles wat je nodig hebt - super goedkoop ook nog!!
het is echt top kwaliteit en je krijgt het snel binnen! De owner staat ook altijd klaar, en lost problemen op als die nodig zijn. Ik heb niks te klagen over deze topppp hosting!
Is goeie hosting zeker een aanrader!
Hosting eigenaar is ook goeie klantvriendelijke hosting.
Haal zeker een paneltje hiero
Top hosting, snelle service/hulp en de perfecte prijzen
Heel mooie panel heeft goed geholpen met alles intstalleren dankjewel
Beste ervaringen altijd snelle hulp en staan altijd voor iedereen klaar!

Respuesta de Blademind
Ze helpen je 24/7 leggen je uit hoe je moet devolepen en zijn zeker ervaart en laten je gaan met een glimlach!
goeden hosting ze denken te minsten aan andren messen dat geen geld heben voor een hosting
Más información sobre otros tipos de reseñas.