Blanda drops Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte tavlesett med kritt og svamp. Dårligste jeg noen gang har handlet på nett. Krittet virker ikke på tavlen, skriften fester seg ikke og det er umulig å få ting skrevet ned. Når du legger mer p... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forsendelse som tok laaang tid og tok kontakt med firmaet. En fru/frk JS tok straks "saken" og etter litt frem og tilbake løste saken seg på beste måte, mye grunnet JS. Innholdet i pakken var også me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en liten familie bedrift som yter excellent service for sine kunder. De er veldig hyggelige, har stor vare kunnskap og er veldig innovative. Alltid en opplevelse å handle hos Blanda Drops! B... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías
  2. también en la categoría
  3. Tienda de chocolate
  4. Tienda de envoltorios para regalos
  5. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Velkommen til Blanda drops- nettbutikken med favoritter til store og små! Her finner du mye spennende innen godteri, mummi, retro og morsomme gaver!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mye bra produkter

Mye bra produkter, enkelt å finne fram.

15 de junio de 2023

Tipptopp

Kjapp levering og masse variert og gøy 🥰🥰

26 de enero de 2024

Respuesta de Blanda drops

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding 🥰😊

Kjapp levering

Kjapp levering
kjapp levering og ikke minst en sykt fristende nettside, hver gang jeg er inne på nettsiden klarer jeg nesten ikke motstå alle de fantastiske forskjellige tingene!

22 de marzo de 2023

Respuesta de Blanda drops

Så gøy å høre at vi har mye som frister - tusen takk for din tilbakemelding 😁

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin side, mye i frakt

Jeg syns at blandadrops er en super fin side, med masse ulike utvalg av godteri. Dette hjelper meg med å finne ut hva jeg liker, og det er supert! Jeg gir den ikke 5 stjerner, fordi jeg syns at frakten kan gå ned litt. Det er nesten 100kr i frakt, og det blir voldsomt. Hva hvis jeg bare skal ha to ting som koster 20kr per? Da blir det plutselig mye mer enn planlagt. Alt i alt hadde jeg handlet fra her flere ganger, fin side, trenger bare litt justeringer:)

15 de febrero de 2024

Respuesta de Blanda drops

Tusen takk for en fin og hyggelig tilbakemelding😊 Frakt er dyrt, det er vi helt enig om - vi håper at mulighetene kan bli bedre med tiden :)

Veldig bra

Mye utvalg, enkelt og finne det du vil ha.

7 de febrero de 2024

Watertok

Glad for å finne watertok-pulverdrikker. Ønsker flere smaker. Vanskelig å finne andre steder. Gjerne Sonic ocean.

15 de febrero de 2024

Respuesta de Blanda drops

Tusen takk for din tilbakemelding :) Vi jobber for å få inn flere smaker og merker, og håper og tror vi kan få tak i den du ønsker 😊

Seriøs nettbutikk

Seriøs nettbutikk. Fikk tilsendt feil produkt, tok kontakt og de ordnet opp med en gang. Fikk en hyggelig epost der de beklaget og de sendte riktig produkt til meg med en gang.

18 de junio de 2023

Respuesta de Blanda drops

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding 😊🫶🏻

Utrolig god kundeservic

Utrolig god kundeservice og godt utvalg av produkter!

12 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.