Feriekompagniet A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første og bestemt ikke sidste gang jeg leje sommerhus gennem feriekompagniet. Alt var perfekt, kørte direkte til sommerhuset hvor alt information via mail gav adgang til huset og til aflæsning. Fant... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Umbuchung eines Ferienhauses vor Ort hat reibungslos geklappt. Wir haben am selben Tag ein anderes Haus bekommen.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de casas para vacaciones
  2. Cabaña
  3. Servicio de hospedaje para vacaciones
  4. Casa de vacaciones
  5. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Vælg mellem 750 sommerhuse i Blåvand ved vestkysten i Danmark. Feriekompagniet har et stort udvalg af sommerhuse i Blåvand og omegn.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nem overskuelig hjemmeside

Nem overskuelig hjemmeside
God og venlig betjening

9 de julio de 2026

Respuesta de Feriekompagniet A/S

Hej Lars. Tak for den fine anerkendelse. Den er vi glade for. Vi glæder os til at se jer her i Blåvand:-) Dbh Feriekompagniet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Umbuchung eines Ferienhauses vor Ort…

anderes Haus bekommen.

Hallo Ehrlich,
vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es klingt, als hätten Sie im Zusammenhang mit der Umbuchung in ein anderes Ferienhaus eine echte 5-Sterne-Erfahrung gemacht – das sorgt bei uns im Büro in Blåvand für große Freude 😊
Wir freuen uns schon darauf, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen, und hoffen, die letzten 5 % noch zu schaffen, damit wir beim nächsten Mal die vollen 5 Sterne erreichen.
Einen schönen Sommer wünscht Ihnen das Team von Feriekompagniet. 🌞🏡

Great accomodation

Great accomodation, great and modern service. As dog owner the completely fenced terrace was real plus. Only the state of the mattress toppers need improvement as they show clear signs of unpleasant stains (were on 2 out of 3 this time). I luckily brought my own pad.

Sehr freundliches…und kompetentes Team

Sehr freundliches Personal.Buchungsprozess inkl.Schlüsselübergabe lief problemlos.Bei Problemen im Haus wurde sofort geholfen.Wir buchen für nächstes Jahr auf jeden Fall wieder bei Ferienkompanie.👍😁

Hej Jens,

vielen Dank für Deine Bewertung. Es freut uns sehr, dass es Dir bei uns so gefallen hat. Und Du hast recht: Unser Frontdesk und Service geben Alles für die Gäste!

Bis zum nächsten Mal!

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt, gode tilbud, god service og bare en god oplevelse. Alt var helt perfekt og kan klart anbefales!

Respuesta de Feriekompagniet A/S

Kære Katrine. Hvor er det bare dejligt at høre. Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse og anbefaling. På glædeligt gensyn i Blåvand. Dbh Feriekompagniet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fin ren lejlighed at komme til og…

En fin ren lejlighed at komme til og virkelig god behandling da vi ankom.

Respuesta de Feriekompagniet A/S

Hej Pia. Vi er glade for at høre, du kunne lide lejligheden og følte dig godt behandlet af os. Vi håber på at se dig snart igen her i Blåvand. Dbh Feriekompagniet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første og bestemt ikke sidste gang jeg…

Fantastisk sommerhus som helt bestemt lever op til beskrivelsen
Tak for en god ferie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var fint og god betjening

Alt var i orden og imødekommende betjening også selvom vi var sent på den på afrejsedagen. Afregning ordnet hurtigt med smidigt system og efter bogen og gode servicemeddelelser inden ferien. Vi fik nøgler 2 timer før tid. Rigtig dejligt hus

Respuesta de Feriekompagniet A/S

Kære Torben. Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, du sætter pris på vores system og gode service og håber at se dig snart igen. Dbh Feriekompagniet

Immer wieder gerne zu Besuch

Hier läuft alles sehr entspannt ab und alle sind super freundlich. Angefangen von der Website die die Häuser vorstellt über Buchungsprozess bis zum wunderbaren Aufenthalt und Kontakten vor Ort.

Hej Odett,

Es freut uns sehr, dass Du das dänische Hygge-Gefühl bei uns erlebt hast. Wir geben alles dafür!

Bis hoffentlich zum nächsten Mal!

Gute Kommunikation

Gute Kommunikation, einfacher, sinnvoll aufgebaute Buchung, Strom- und Wasserablesung mit sinnvoll aufgebauter, übersichtlicher App, sofortige Hilfe, wenn was fehlte, also alles super. Wenn wir wieder nach Dänemark fahren, buchen wir wieder hier :-).

Hej Roland,

wir freuen uns sehr, dass Du so rundum zufrieden mit uns warst. Dann bis zum nächsten Mal!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lejligheden er fin og når der er brug…

Lejligheden er fin og når der er brug for hjælp er i klar området er godt og roligt vi kommer gerne igen

Respuesta de Feriekompagniet A/S

Kære Anette. Tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen her hos Feriekompagniet:-) Solskinshilsener fra Blåvand

Altid god service

Altid god service hos Feriekompagniet i Blåvand

Tak for det! Vi elsker glade gæster:-) Dbh Feriekompagniet

Urlaub Sommer 2026

Traumhafter Urlaub

Hej Britta,

es freut uns sehr, dass wir Dir/Euch einen so tollen Urlaub bescheren konnten.

Dann hoffentlich bis zum nächsten Mal!

Alles war top

Alles war top, sehr netter Empfang.
Das Ferienhaus sehr sauber und nett eingerichtet mit allem was man braucht.
Kompliment an den Besitzer/in.
Super Lage in der Naturlandschsft unweit vom Meer und Blick zim Leuchtturm.
Auch für unsere Hundin Goldenretriever
War es sehr ideal schöne Spaziehrgänge und natürlich das Meer.

Hej Jakob,

ganz lieben Dank für das Rundum-Lob. Dann hoffen wir sehr, dass ihr das nächste Mal auch wieder bei uns bucht!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste kundeservice nogensinde.

Værste kundeservice nogensinde.

Spa virkede ikke.
Bruser lappet med gafatape.
Svalerreder over alt.Havde regnet med at det virker når man ankommer,
Jeg ville ikka bruge min ferie på at få ordnet.
Ikke nogen forståelse fra dem eller tilbud om tilbagebetaling.
Håber at folk vil bruge et andet udlejningsfirma i fremtiden.
Bude lukkes af myndighederne

30 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse – det er naturligvis ikke det indtryk, vi ønsker at give vores gæster.

Vi kan godt forstå din frustration over de forhold, du beskriver ved ankomsten, og vi beklager, at huset ikke har levet op til forventningerne. Det er vigtigt for os, at alt fungerer, som det skal, når vores gæster ankommer.

Samtidig vil vi gerne korrigere, at du ikke har mødt forståelse fra vores side eller er blevet tilbudt en løsning. Vi har efterfølgende kontaktet dig via SMS for at høre ind til dine forventninger til en eventuel kompensation. Vores udgangspunkt er altid først at få mulighed for at udbedre eventuelle fejl og mangler under opholdet, og eventuel kompensation vurderes herefter – og gives i givet fald som en ekstraordinær gestus i henhold til vores lejebetingelser, som følger branchens standarder. I denne sag har vi taget udgangspunkt i en kompensation på 10 %.

Vi vil samtidig understrege, at vi er til rådighed 365 dage om året, og at det er en forudsætning i vores lejebetingelser, at vi får mulighed for at hjælpe og udbedre eventuelle problemer under opholdet. Når vi ikke bliver kontaktet før dagen efter afrejse, har vi desværre ikke mulighed for at rette op på forholdene, mens gæsten er i huset. Dette er grundstenen i vores arbejde med høj kundetilfredshed, hvilket vores +1.000 anmeldelser på Google også indikerer.

Vi tager naturligvis dine kommentarer med videre i vores arbejde med både husejer og kvalitetssikring.

Med venlig hilsen

5 Sterne (Nr.140)

Hab bei Feriekompagniet das 2 mal schon ein Haus gebucht und ich hab beide male gute Erfahrung gemacht !
Mag ja sein, das einige Häuser Mängel haben aber unser Ferienhaus (Nr.140) war einwandfrei !
Auch die Sauberkeit war bestens !
(Das hängt leider in Dänemark viel mit dem "Vorbewohner" zusammen. Wir buchen immer Endreinigung dazu. Einige sparen sich lieber das Geld und sehen es mit der Sauberkeit nach dem Urlaub dann nicht so eng. Wer dann in solch ein Haus kommt, hat dann eben "Pech".
Wir können uns nicht beschweren und würden jederzeit wieder bei Ferienkompagniet buchen !!! 5 Sterne

23 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Hej Marco!

Herzlichen Dank, dass Du Dir für die Bewertung Zeit genommen hast. Dann hoffen wir mal, dass du auch noch ein drittes, viertes, fünftes, … Mal in einem unserer Häuser Urlaub machst.

Nur zur Info: Die Häuser, die keine Endreinigung inklusive haben, werden selbstverständlich auch von uns überprüft.

Bis zum nächsten Mal!

Viele Grüße,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.