Valorada con 5 estrellas sobre 5

i started two weeks ago and already noticed that i have more energy, healthier looking skin which glows more than before. As i am going through menopause i have the feeling my hormons are better ba... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am three weeks on now and I can feel overwhelming effects on my drive and focus. Increased sexual performance is a plus but I initially decided to try out the supplement for focus purposes and the r... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

The Natural All-In-One Solution. Awaken Life's Energy.

4,0

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

TOP!

Ik gebruik Shilajit van Blckmntn nu zo een 6maanden. En kan het echt iedereen aanraden.

Het is even wennen aan de geur en smaak, maar deze neem ik maar voor lief. Ik gebruik het elke dag en ik merk een verbetering in mijn gesteldheid.

Energie is vooruit gegaan, focus is beter, mijn huid is aanzienlijk verbeterd en mijn libido heeft een opmerkelijke boost!! HEERLIJK!!

18 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat problemen met PostNL

Wat problemen met PostNL. Hadden pakketje niet geleverd. Prima opgelost door bedrijf. Product ziet er mooi uit. Hoop dat het zuiver product is en dat het resultaat geeft. Top!

25 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

website info niet verifieerbaar.

Ik las veel goede reviews, dus extra groot potje besteld, omdat het voordeliger was. (65,-).
Bij openen dacht ik wel, 'wat een vreemde lucht voor iets wat je inwendig gebruikt'. De geur deed me namelijk denken aan carboleum. Een substantie waarmee we hekken in weilanden behandelden, en er ook een beetje zo uit ziet. Toch maar geprobeerd, en wel 1 maand lang, volgens voorgeschreven aanwijzingen. Na 3 weken steeds meer maagkramp. Zo erg dat ik niet meer kon slapen. Na 4 weken met deze shilajit gestopt, om uit te vinden of er verband was met mijn klachten. Na een paar dagen was de maagkramp inderdaad verdwenen. Opnieuw hun website beter onderzocht. De link op de homepage naar het 'officiële testrapport' blijkt niet te werken. Ze hebben wel zelf een pagina gemaakt met allerlei testresultaten, die ergens van overgenomen zijn. Toen heb ik hun verzocht mij het testrapport toe te sturen, maar dat kunnen ze niet geven van de actuele partij, die ze verkopen. Dus kreeg ik een kopietje van de testresultaten van de vorige partij maakte ik uit hun reactie op. Ook heb ik hun gevraagd, om een bewijs (kopietje invoice bij het door hun ontvangen pakket), zodat ze de herkomst kunnen aantonen. (dat zou Ladakh moeten zijn). Als antwoord kreeg ik, dat ze dat niet kunnen, omdat het geheim is. Dus deze reacties van hun geven mijn geen gevoel van transparantie, waarover ze op het website zo hoog opgeven. Kortom een leuke en mooi opgemaakte website, die in eerste instantie vertrouwen wekt, maar als je de inhoud dan gaat verifiëren, dan blijkt dat ze dat niet kunnen. Er is dus een kans, dat we als consument opgelicht worden. (het bedrijf misschien zelf ook wel, als ze via een tussenpartij ergens in Azië werken) Bij wat verder onderzoek m.b.t. tot de verschillende bewerkingswijze van shilajit blijkt, dat dit zeker niet eenduidig is. Zo wordt er bij sommige 'recepturen' bijvoorbeeld urine aan toegevoegd. Ik weet niet of ik het nog aandurf, om verder te gaan met het innemen van kleine doses van 'hún' shilajit. Ik kan het bedrijf alleen maar aanraden, om zowel met verifieerbaar testrapport van hun huidige verkooppartij op de proppen te komen, en ook de herkomst - aan te tonen -. Ook zou het beter zijn vind ik als het product door ons consumenten eerst eens een paar weken wordt geprobeerd, en niet zoals nu vaak, meteen binnen een paar dagen wordt beoordeeld. 4 Sterren geven, omdat je het product snel per post hebt ontvangen, of je er nog niet echt wat van merkt, maar het verder gaat proberen is niet echt een beoordeling van de werking van het product bij langer gebruik. Aangezien er veel werking aan deze shilajit wordt toegeschreven, en niet duidelijk is hoe het precies werkt en op welk termijn, vind ik het absurd dat Blckmntn mensen aanraadt het voor een lange termijn te gebruiken. Als er namelijk inderdaad zoveel mineralen in zouden zitten als door hun gesuggereerd, dan zou dat een langzame diepe werking moeten hebben op lichaam, energetisch-, en emotionele processen. Op basis van mijn ervaring zou ik zeggen. 1 week proberen, dan 3 weken niets. Als je in eerste instantie niets lijkt te merken des te beter, want het zou een langzaam proces moeten zijn op allerlei niveau's. Als een snelle werking wel is wat je wilt, neemt dan een andere pep, die je even een snelle boost geeft, als dat is wat je zoekt.

1 de abril de 2025

Respuesta de BLCKMNTN

Bedankt voor je uitgebreide feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons product zo zorgvuldig te delen. Het spijt ons om te horen dat je klachten hebt ervaren tijdens het gebruik van onze shilajit en dat je vragen over herkomst en testresultaten niet het gewenste vertrouwen hebben gegeven. We nemen dit soort signalen serieus en waarderen je kritische blik.

Onze shilajit wordt getest door Eurofins, een van de meest gerenommeerde laboratoria in Europa. We willen hier graag transparant over zijn, maar Eurofins heeft ons verzocht om hun originele testdocumenten offline te halen vanwege privacy- en merkrechten. Om die reden hebben we ervoor gekozen om een samenvattende pagina met testresultaten op onze website te plaatsen. Wil je de originele testrapporten toch inzien? Dan sturen we je deze met alle plezier privé toe.

Wat betreft de herkomst: we werken samen met een vaste leverancier uit Ladakh, India, waarmee we exclusieve afspraken hebben. In deze samenwerking hebben we een NDA (geheimhoudingsverklaring) ondertekend, wat betekent dat we geen bedrijfs- of adresgegevens van elkaar met derden mogen delen. Dit doen we uit respect voor elkaars privacy. Wel kunnen we op verzoek een certificaat delen dat bevestigt dat het product uit Ladakh komt – met geblurde gegevens om de vertrouwelijkheid van onze leverancier te waarborgen.

De geur van shilajit is inderdaad voor veel mensen wennen – het is een natuurlijk hars dat rijk is aan mineralen en biologisch materiaal, en daardoor een uitgesproken geur heeft die niet iedereen als prettig ervaart. Wat betreft je opmerking over mogelijke toevoegingen zoals urine: we willen duidelijk maken dat onze shilajit 100% puur is en géén toevoegingen bevat zoals urine of andere onnatuurlijke stoffen.

Het spijt ons oprecht dat je lichamelijke klachten hebt ervaren. Hoewel reacties op natuurlijke supplementen per persoon kunnen verschillen, raden we altijd aan om bij twijfel direct het gebruik te stoppen en contact op te nemen met een arts.

Tot slot waarderen we je aanbeveling om transparantie en langdurige gebruikerservaringen serieuzer mee te nemen in de beoordeling van producten. We zijn continu bezig met verbetering en je feedback helpt daarbij.

Mocht je nog iets willen bespreken of alsnog het testrapport of certificaat willen ontvangen, laat het ons gerust weten via support@blckmntn.com

Valorada con 4 estrellas sobre 5

HEEL BENIEUWD!

Ik gebruik het nu sinds 4 dagen, lijk wel iets te merken maar voor mij nog te vroeg om dat van de daken te schreeuwen.( vandaar 4 ipv 5 sterren) 4x per week crossfit, dus ben erg benieuwd op termijn wat ik ga merken. Moest even wennen aan de geur/smaak, maar inmiddels gewend 😉

25 de marzo de 2025

Hoi…

Hoi, ik gebruik het nu bijna een jaar, ik ben 61 en sport veel in de gym en best wel zwaar , doordat mijn schildklier niet werkt, trok ik altijd mijn batterij leeg, ( sporten) ik verloor energie en in het weekend bij laden, maar nu ik shilajit gebruik van blckmntn heb ik nu enorm veel meer energie , voor mij persoonlijk werkt het prima ook doordat ik het consequent gebruik , ik raad het iedereen zeker aan.

8 de marzo de 2025

Benieuwd naar meer

Ik ben het nu een goede week aan het gebruiken en ik heb het gevoel dat ik meer energie heb dan ervoor. Ik ben benieuwd naar het vervolg..

25 de febrero de 2025

Kundenversprechen mit Hintertürchen-…

Kundenversprechen mit Hintertürchen- auf der Website wird versprochen, dass man das Produkt 30 Tage risikofrei testen kann- und falls man nicht zufrieden sein sollte, ohne Fragen das Geld zurück erstattet bekommt.
Ich habe mich innerhalb dieser Frist gemeldet, dass ich gerne den Preis zurück erstattet hätte.
Plötzlich heißt es, dass man sich zwar entschuldigt aber das Produkt nur ungeöffnet zurück senden kann. Da ein Test des Produkts ohne es zu öffnen nicht möglich ist, hat man als Kunde Pech gehabt und bleibt auf den Kosten sitzen.
Diese Klausel, dass der Artikel nur ungeöffnet retourniert werden kann, hat man anderweitig auf der Homepage versteckt.
Sofern man sich nicht sicher ist, ob man das Produkt nur testen möchte, rate ich definitiv vom Kauf ab, da die versprochene Rückerstattung die unter dem Produkt beworben ist, reines Marketing ist und scheinbar keine Gültigkeit besitzt.

14 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze geven aan dat je geld terug garantie…

Ze geven aan dat je geld terug garantie krijgt als je niet tevreden bent.
Hier moet je niks van geloven want dat doen ze niet!!!!
Dit amateuristisch bedrijf misleid mensen,zodra je hebt betaald komen ze afspraken niet na!!!!
Er zijn genoeg aanbieders die wel eerlijk adverteren.

29 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden zowel over de shilajit…

Super tevreden zowel over de shilajit als over de communicatie hiervoor heb ik andere shilajit van een ander merk gehad wat absoluut niet deed wat het beloofde deze daarentegen is echt geweldig op dag 4 merken ik al duidelijk verschil in energie maar ook mijn huid ziet er veel beter uit de communicatie met het bedrijf was ook heel fijn ze hadden helaas vertraging met hun levering waardoor het even op zich liet wachten maar dat hebben ze netjes opgelost waardoor ik nou weer mijn voorraad goed heb bij gevuld 😁 ook werden de mailtjes super netjes beantwoord van mij daarom 5 sterren en er een vaste klant bij 😊

25 de enero de 2025

Heel goed product

Heel goed product, menselijke bejegening in de communicatie.
Mijn dochter is deze ook aan het gebruiken nu. Wij beiden voelen de voordelen, zijn scherper van geest, minder slaap nodig.
Dit is een super product!

24 de enero de 2025

Top quality

This product is really good quality so pleased with my order and will definitely be ordering again.

27 de diciembre de 2024

Goed product

Ik ben zeer, zeer tevreden met dit product!
Het is ziet er goed uit en, na een of twee keer wennen, is het best lekker.

Ik zit lekker in mijn vel de laatste tijd en wellicht komt dat door het gebruik van dit product!!

25 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not acting according to European law

Not acting according to European law. Fake health claims, claiming a fulvic acid percentage while obviously a nature product varies per batch. Says 5000 happy clients while theres 60 reviews. Illegaly uses logos of big companies as partners. If you can't trust the company, how can you even put their product in your body.

14 de diciembre de 2024

Dear Hamzah B,

Thank you for reaching out and sharing your concerns. At BLCKMNTN®, we prioritize the safety, quality, and transparency of our products above all else.

To ensure this, every batch we produce is independently tested by Eurofins for heavy metals, fulvic acid content, and fungi. Only after passing these rigorous tests do we release a batch for sale. This process guarantees the safety and reliability of our products.

Transparency is a cornerstone of our values, and we are committed to providing our customers with accurate and verified information. We would also like to clarify that within our records, we could not locate any information regarding a customer named Hamzah B, who appears to have submitted this review.

Given the above, we kindly request that this misinformation be retracted to prevent the spread of incorrect claims. Should you require any supporting documentation or further clarification, we are more than happy to provide it.

Kind regards,
Customer Support

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel erg enthousiast geworden na het…

Heel erg enthousiast geworden na het lezen van de reviews en besloten om een 30 ml potje te bestellen. Na het openen ervan was het potje tot mijn stomme verbazing bijna leeg. Er zaten harde stukken in, die er met veel moeite uit te lepelen zijn. Ik heb al meerdere merken Shilajit uitgeprobeerd, maar dit is wel een deceptie en ga het retourneren.

10 de diciembre de 2024

Beste Jimmy,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Bij BLCKMNTN® gebruiken we, in het kader van efficiëntie en duurzaamheid, dezelfde potjes voor zowel de 45-gram als de 30-gram verpakking. Hierdoor kan het lijken alsof de 30-gram verpakking niet volledig gevuld is. We begrijpen dat dit misschien verwarrend kan zijn, maar we willen je verzekeren dat alle potjes nauwkeurig worden afgevuld en daadwerkelijk 30 gram Shilajit bevatten.

Wat betreft de harde stukken die je hebt aangetroffen: dit is niet wat je van ons product mag verwachten. Wij willen je vriendelijk verzoeken om foto's hiervan te sturen naar support@blckmntn.com. Op die manier kunnen wij onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren, samen tot een passende oplossing komen en ons product, indien nodig, verder kunnen verbeteren.

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en transparantie voor onze klanten. Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!

Klantenservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krijg geen lab analyse als ik er om…

Krijg geen lab analyse als ik er om vraag. Doe goed onderzoek voor je een product koopt.

27 de noviembre de 2024

Beste TBF Dormly,

Dank voor je bericht en je feedback. Transparantie en productveiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze batches onafhankelijk getest door Eurofins op zware metalen, fulvinezuur en schimmels. Pas na goedkeuring wordt een batch vrijgegeven, zodat wij de kwaliteit en veiligheid van ons product kunnen garanderen.

De officiële testresultaten zijn openbaar en te vinden op onze website: https://www.blckmntn.nl/pages/onderzoek-over-shilajit. Mocht je specifieke vragen hebben over een batch of aanvullende informatie willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Klantenservice
BLCKMNTN®

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.