Artikel snel en goed verpakt geleverd
Artikel snel en goed verpakt geleverd. Bestelling kwam zelfs met een klein presentje. Zou hier zeker nogmaals bestellen.
Je kan bij ons terecht voor alle entertainment en popcultuur. We hebben een zeer uitgebreid aanbod aan Funko Pop!, Warhammer, strips, vinyl en Pokémon.
Service au top, livraison rapide et bien emballée, et excellente communication avec l'équipe ! Pour être honnête j'ai été un client un peu ennuyant (je ne connaissais pas, et j'ai voulu changer d'avis dans une commande...), et ils ont étés impeccable.
Dit is mijn nieuwe favo Funko Pop shop 😍 Supersnelle levering, supervriendelijke klantenservice! Na een 'probleempje' met het ontvangen van betaalbewijs, heb ik contact opgenomen met hun en ze doen er alles aan om alles in orde te krijgen 🥰
Toppers, 100% 🫶
Fantastische winkel! Verkopen ook oudere Funko pops die in andere winkels niet meer te krijgen zijn. Aardige mensen, snelle verzending en stevige verpakking. Ook altijd een leuk cadeautje bij je bestelling. Niets dan complimenten☺️👍
Exact aangekregen wat ik besteld had - Ik was op zoek naar 2 funko pops die minder makkelijk te vinden zijn - en op Amazon zijn ze extreem qua prijs (+150 voor 2)
Heb ze hier gevonden, zelfs in de bargain bin, en een paar dagen later aangekregen.
Super snelle levering
Goede communicatie
Goed verpakt
Collectibles gevonden die op andere plaatsen niet meer te vinden zijn.
Just awesome
Thank you!
Een grote (web) shop met een behoorlijk assortiment.
Snelle levering en goed verpakt.
Communicatie via e-mail is goed en snel.
Enigste minpuntje is wat je op de afbeelding ziet wanneer je iets besteld,niet altijd overeenkomt wanneer je het geleverd krijgt. ( blue box is geen black box )
Voor de rest een goede shop.
Más información sobre otros tipos de reseñas.