Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
De artikelen werden snel bezorgd door…
De artikelen werden snel bezorgd door deze professionele website
LET OP: SCAMSITE
LET OP: SCAM WEBSITE, reviews op deze website zijn nep, prijzen zijn absurd laag en je kunt alleen met ideal betalen. geld is foetsie en je ontvangt niks!!!!!!!!!
Bedrijf adverteerd met webshop keurmerk…
Bedrijf adverteerd met webshop keurmerk maar dat mogen ze niet omdat ze dat keurmerk niet hebben. De ‘winkel’ heeft veel weg van koffiemetro.com koffiekist.nl die veel slachtoffers heeft gemaakt.

Respuesta de Blingomedia
Bezorging binnen 2 dagen.
Ik mis op de website wel bepaalde merken in bepaalde categorieën. Zou bewust een keuze kunnen zijn, omdat er natuurlijk veel concurrentie is. Vooral in de koffiebranche lijkt er een groter en completer aanbod te zijn. Op zondagmiddag een bestelling geplaatst, er van uitgaande dat die woensdag bezorgd zou worden aangezien er geen verwerking is op de maandag door PostNL. Ik ontving mijn bestelling dinsdag begin van de avond. Daarbij gezegd hebbende dat ik mijn bestelling via Track en Trace maandag al kon volgen.
Goed tevreden over mijn bestelling
Goed tevreden over mijn bestelling. Zag aanbieding voorbijkomen via Facebook. Heb ook een paar pakken koffiebonen erbij gedaan zodat ik wat kan gaan experimenteren welke ik het beste vindt.
Eindelijk heb ik dan een nieuwe laptop
Eindelijk heb ik dan een nieuwe laptop gekocht. Service? Klantenservice was goed bereikbaar, alhoewel ik het idee had dat de medewerker op de chat niet alles goed kon beantwoorden. Gelukkig beschik ik zelf over de nodige kennis en heb ook wat research gedaan voor ik dit model ging kopen. M4 en M3 liggen ergens toch nog wel dicht bij elkaar is mijn ervaring.
I rate 4 stars because the shipping took 4 days
I rate 4 stars because the shipping took me 4 days but for the rest everything was smooth
Más información sobre otros tipos de reseñas.