Información sobre la empresa

1. Tienda de entretenimiento para adultos

Escrito por la empresa

Blivved.dk Servietten – Danmarks mest solgte løsning mod tidlig sædafgang Blivved.dk servietten er et populært og diskret produkt, udviklet til mænd, der ønsker bedre kontrol og længere varighed under samleje. Produktet er i dag kendt som Danmarks mest solgte løsning mod tidlig sædafgang og bruges af mange mænd, der ønsker at forbedre deres seksuelle oplevelse uden brug af medicin eller recept. Servietten er designet til at være både nem og effektiv at anvende. Den indeholder en særlig sammensætning af naturlige urteekstrakter, som virker lokalt på huden og hjælper med at reducere overfølsomhed. Dette giver øget kontrol og gør det muligt at holde længere i sengen. En af de største fordele ved Blivved servietten er dens diskrete format. Hver serviet er individuelt pakket og kan nemt medbringes i lommen – ligesom et kondom. Produktet kræver ingen lægekonsultation og er udviklet til at være sikkert for intimområdet samt klinisk testet. Anvendelsen er enkel: Servietten bruges cirka 15–20 minutter før samleje, hvor den påføres på penishovedet og undersiden. Efter kort tid skylles området, og effekten kan herefter bidrage til at forlænge samlejet betydeligt – i nogle tilfælde op til flere gange længere end normalt. Blivved.dk servietten er derfor et oplagt valg for mænd, der ønsker en hurtig, effektiv og diskret løsning på et udbredt problem. Med fokus på både funktionalitet og tryghed giver produktet mulighed for øget selvtillid og en mere tilfredsstillende oplevelse i soveværelset.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modtog vare med kort dato og de er ikke til at få fat i

Sender vare med maget kort dato, og Bliver ikke svaret på mails og ikke til at få fat i

Bestilte to pakker, da jeg fik dem kunne jeg se på dem at de udløber her i ottende måned. Skrev en mail til dem og fik hurtigt svar og aftalte at de selvfølgelig vil sende to pakker fra ny med frisk dato på de tre år. Har aldrig hørt mere og kan ikke få fat i dem…. Rigtig træls

10 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende produkt!

Jeg laver aldrig kommentarer til trustpilot men det her produkt har reddet vores sexliv. Er i stand til at klø på i længere tid og har fået min hustru til at lave lyde jeg ikke har hørt før. Det har samtidig gjort jeg kan holde længere end før uden at bruge blivved men fra tid til anden bruger jeg det stadig når det skal vare ekstra længe.

Tak!

22 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste produkt på markedet

Bedste produkt på markedet. Før kunne jeg holde max 2 minutter, nu en time eller mere. Har prøvet andre præparater uden succes. Husk blot at lade penis lufttørre ca 15 min inden man kommer koldt vand på. Og opbevar dem ikke for varmt.

16 de abril de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.