Vorige week ons tweede snijblok gekocht bij Patrick en Isabelle. Net zoals het eerste blok is ook dit weer een prachtig exemplaar. Wij zouden andere mensen aanbevelen om bij jullie een snijplank of h... Ver más
Superfijne koop ervaring allereerst! Ik was al enige tijd op zoek naar een gepersonaliseerd snijblok van goede kwaliteit. Blij om deze dan ook nog redelijk dicht bij huis te kunnen vinden en n... Ver más
Ontzettend fijn dat er vragen gesteld kunnen worden waar een eerlijk antwoord op komt!
Zeer verzorgd verpakt met een persoonlijke notitie en onderhoudsset. Heel mooie snijplank! Ik ga hier de komende jaren veel plezier aan hebben denk ik.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Handgemaakte kopshouten hakblokken en snijplanken van duurzaam resthout uit de meubelproductie.
Windmolenweg 16, 5102 AJ, Dongen , Holanda
- 0630473676
- info@blocks-boards.nl
- blocks-boards.nl
La gente también ha visto
Snelle levering na bestelling .
Snelle levering na bestelling .
Het was heel goed verpakt .
Het is een goede en mooie aanwinst in mijn keuken .
Zeker een aanrader .
Prachtige plank!
Wij hebben echt heel veel gezocht naar de perfecte snijplank. We wilden het groot, breed, dik. Eindelijk hebben we de perfecte plank gevonden. We zijn er echt super blij mee!
Wat een fantastische snijplank
Wat een fantastische snijplank. gigantisch zwaar maar wel stevig op het aanrechtblad. door de hardheid zie je nauwelijks messtrepen op de plank. hij kost wel wat maar het is zijn geld waard. ben er erg blij mee.
Prachtig product
Prachtig product. Mooi en stevig verpakt. Fijn contact met klantenservice, adequaat gehandeld. Aanrader
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
Duidelijke website.
Makkelijk bestellen en veilig betalen.
Zeer goede en duidelijke communicatie betreffende maatwerk.
Goed verpakt.
Prachtig hakblok / snijplank.
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
Goeie communicatie
Goeie communicatie en ondanks vakantie periode toch op tijd geleverd voor wat ik vroeg
Flexibel en persoonlijk
De medewerkers van Blocks Boards hebben mij uitstekend geholpen. Persoonlijk, flexibel en absoluut niet te beroerd om een stapje extra te zetten. Echt een positieve ervaring in deze digitale wereld.
Hoge kwaliteit snijd planken
Een snijd plank besteld bij Blocks Boards met de optie om er een foto in te laten lasergraveren. Super kwaliteit snijd plank. Na de bestelling werd er contact opgenomen en de vraag gesteld of het ontwerp van de foto naar wens was. Het eindresultaat mag er wezen!
Goede kwaliteit snijplanken en een…
Goede kwaliteit snijplanken en een snelle levering!
Snelle service en uitstekend werk
Snelle service en uitstekend werk geleverd met we bestelde blokken! Ben benieuwd wat ik volgende keer ga bestellen!
Perfect
Very friendly and helpful and lovely product! Would recommend everyone I know.
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop, mooi ontworpen producten en ook mooi afgewerkt. Ik was wat laat met bestellen, maar dankzij de snelle service was het cadeau er toch nog op tijd. Ik ben een zeer tevreden klant!
Bedrijf met prima service!
Pakket kwam niet aan maar ik ben heel goed geholpen door het bedrijf. Er is direct een nieuwe plank voor mij gemaakt en opgestuurd.
de levering en het aangename contact om…
de levering en het aangename contact om tot een mooi resultaat te komen
Zeer vriendelijk en snelle service!
Zeer vriendelijk en snelle service!
Super tevreden!
Más información sobre otros tipos de reseñas.