Blok Packaging Opiniones 1688

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne webwinkel! Ik heb hier eerder een proefpakket voor verzendzakken aangeschaft, na het passen kon ik dus doelgericht de verzendzakken aangkopen welke ik nodig zou gaan hebben. Onlan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling ging snel duidelijk en makkelijk, beschrijving was duidelijk en de volgende dag netjes afgeleverd . Niets aan te merken. Dank je wel en tot de volgende bestelling

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik vind het een erg groot voordeel dat je gratis samples kunt aanvragen alvorens je een bestelling doet. De producten zijn goed van kwaliteit en ook de prijs staat redel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blokzakjes besteld voor sinterklaas. Eerst 3 samples gekregen. Werden keurig geleverd. Daarna Snelle levering van de gewenste formaat. Zakjes met print zien er goed uit

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para empaquetado
  2. Tienda de envoltorios para regalos
  3. Empresa de empaquetado
  4. Tienda de embalaje
  5. Mayorista

Escrito por la empresa

Blok Packaging is verpakkingmaterialen specialist sinds 1950. Wij bieden een ruim assortiment verpakkingsmateriaal waaronder gripzakken, verzendzakken, blokbodemzakjes en stazakken. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis samples en gratis retourneren binnen 30 dagen.

Gratis retourneren

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Niet tevreden met je aankoop of het verkeerde formaat besteld? Je kunt je bestelling gratis retourneren via onze retourservice binnen 30 dagen na aankoop.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Wij geven dit bedrijf 5 sterren

Wij geven dit bedrijf 5 sterren. Alles is heel duidelijk: wat we moeten bestellen en hoe het werkt. De bestellingen worden snel geleverd en de bereikbaarheid is uitstekend. Als we bellen, krijgen we snel en duidelijk antwoord. Daarnaast was het geschenk een leuke verrassing. Alles is zeer goed en verzorgd geregeld!

31 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helaas dozen vrij prijzig en lastig om…

Helaas dozen vrij prijzig en lastig om eerst te vouwen en dan te bouwen. Duurt erg lang.

Update naar aanleiding van een antwoord: Hallo Blokpackaging, dat klopt. Ik had samples aangevraagd, maar jullie vroegen mij via de mail wel om die samples te beoordelen op Trustpilot, dus dat heb ik gedaan. Een tip is om misschien jullie dozen iets voor te vouwen.

27 de febrero de 2026
Logotipo de Blok Packaging

Respuesta de Blok Packaging

Beste Gideon,

Bedankt voor je beoordeling.

Je beoordeelt een bestelling voor gratis samples van brievenbusdoosjes, deze hebben wij dus kosteloos aan je geleverd.

Deze service is er juist voor zodat je zelf kunt beoordelen of de prijs/kwaliteit naar wens is voordat je eventueel een bestelling plaatst, wat in dit geval dus niet zo blijkt te zijn.

Wij nemen je feedback hoe dan ook mee bij het bepalen van ons assortiment en de prijzen daarvan.

Richard van Blok Packaging

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.