Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Darmowa miska do wysiewu zamówiona wraz z gratisową łąką kwietna. Miska wydaje się super, pozytywnie zaskoczyła mnie wielkością, bo spodziewałam się mniejszej. Kwiaty zobaczymy jak urosną. Jednak musz... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de semillas

Escrito por la empresa

Blomea oferuje duży wybór nasion i cebulek kwiatowych o wysokiej jakości – bezpośrednio z Holandii. Ponad 100 000 miłośników ogrodów już robi u nas zakupy.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jestem zadowolona z zamówienia

Jestem zadowolona z zamówienia - zgrabne szkło i praktyczne rozwiązanie do uprawy kiełków (i nie plastikowe!) Ale pakowanie to już słabe... Co prawda szkło było zapakowane w papier harmonijkowy, ale miało przestrzeń w oryginalnym opakowaniu (około centymetra) więc się swobodnie przemieszczało w nim. Opakowanie wysyłkowe większe o 2-3 centymetry - w nim też zawartość miała swobodę. A na nim żadnej naklejki "uwaga szkło"- rozumiem, że dbamy o środowisko ale czemu nie wypełnić tej wolnej przestrzeni tym ciętym papierem harmonijkowym?

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo spodobał mi się pojemnik do…

Bardzo spodobał mi się pojemnik do kiełkowania mikrozieleniny — udało mi się już wyhodować wspaniałą rukolę! Opakowania nasion są również bardzo piękne, a za nasiona w prezencie serdecznie dziękuję! Na pewno kupię u Was coś jeszcze w przyszłości🌿

13 de abril de 2026

Zaskoczenie jakością

Jako pierwsze zamówienie było dość sporo gratisów, kiełki rosną, zobaczymy jak całość wyjdzie. Jakoś wykonania szklanego naczynka wydaje sir byc Dobra

Wow wow wow

Wow wow wow! Sprawnie obsłużone zamówienie, dobrze zapakowana, przesyłka, super promocja na kiełkownice i ekstra przydatne materiały pomocowe! To od teraz moja ulubiona strona na zielone 🥕🌸🌱zakupy! 🛒 czekam co wykiełkuje 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Słoik do siania ziół to absolutny…

Słoik do siania ziół to absolutny strzał w dziesiątkę dla każdego fana ziółek!
Genialny design: Wygląda niezwykle nowocześnie i estetycznie na każdym kuchennym parapecie.
Zero bałaganu: Koniec z nieestetyczną watą czy ligniną – system jest czysty i higieniczny.
Błyskawiczny wzrost: Ziółka rosną w nim jak na drożdżach,są gęste i soczyście zielone.
Wyjątkowa wygoda: Podlewanie i dbanie o uprawę zajmuje dosłownie sekundy.
Eko-wybór: Solidne wykonanie gwarantuje, że słoik posłuży przez wiele sezonów.
🌿 Prawdziwy must-have, który sprawia, że domowa uprawa witamin to czysta przyjemność!

Solidnie i sprawnie

Paczka przyszła bardzo dobrze zapakowana. Szklane elementy kiełkownicy doskonale zabezpieczone. Do przesyłki dołączone pomocne informacje i porady w jaki sposób rozpocząć przygodę z uprawą kiełków. Do paczki dołączona miła niespodzianka (saszetka nasion do wysiania na dzikiej łące). Wszystko zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniami.

10 de abril de 2026

Dalie

Zamówiłam kilkanaście karp dalii. Zamówienie dostarczono szybko. Dalie bardzo dobrze zapakowane. Na ten moment wysadzone do donic w pomieszczeniu aby szybciej zaczęły wzrost i mogły w czerwcu tworzyć bajeczny ogród. Z całego serca polecam sklep Blomea 🩷
Pozdrawiam,
Magdalena

14 de abril de 2026

Miska dla kiełkowania

Miska dla kiełkowania świetna, całość zamówienia bardzo ładnie i bezpiecznie zapakowana, bezproblemowy kontakt ze sprzedającym. Dostawa nieco za długa, ale był to okres świąteczny a sam sklep chyba dopiero ruszał na rynek polski. Żona zadowolona :⁠-⁠)

17 de abril de 2026

Zamówiłam kiełkownicę od Blomea

Zamówiłam kiełkownicę od Blomea, ponieważ każda poprzednia, którą zamawiałam w internecie nie spełniała swojej podstawowej funkcji i zawodziła na każdym polu.
Wreszcie cieszę się z idealnej kiełkownicy i pysznych kiełków.

15 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

W porządku :)

Paczka przyszła starannie zapakowana, sama realizacja zamówienia trochę trwała, ale cierpliwie poczekałam. Kontakt bardzo dobry.

13 de abril de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.