BLOM opleidingen Opiniones

2. Autoescuela
  3. Centro de aprendizaje
  4. Centro educativo

Escrito por la empresa

BLOM opleidingen heeft als missie om de intern transportwereld in Nederland veiliger te maken en het aantal dodelijke bedrijfsongevallen, waar een heftruck bij betrokken is, naar 0 te reduceren. Dit doen we door te groeien naar 60.000 cursisten per jaar en door het continue verbeteren van de kwaliteit van de opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van praktische vaardigheden en, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis. Vakbekwaamheid ontstaat door vertrouwen in eigen kunnen en het vergroten van het veiligheidsbewustzijn! Onze 23 instructeurs zijn vakspecialisten die jaarlijks ruim 30.000 cursisten opleiden. Hierdoor hebben onze instructeurs, naast veel ervaring, ook enorm veel kennis van verschillende soorten voertuigen, waardoor een instructeur van BLOM opleidingen uw organisatie altijd vooruit kan helpen. BLOM opleidingen beschikt over 22 opleidingslocaties door heel Nederland. Hierdoor is een BLOM-opleiding altijd dichtbij. Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, lid en drager keurmerk NRTO, CEDEO erkend voor open inschrijvingen en maatwerk, gecertificeerd opleider transport & logistiek (SOOB) en partner Code Gezond en Veilig Magazijn. Dat betekent dat we bedrijfsgericht zijn, tevreden klanten hebben, een hoge kwaliteit bieden en daarin continuïteit tonen. Daar zijn we trots op. Wij zijn de ideale partner op het gebied van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Met ons maakt u een veilige keuze voor medewerker of uitzendkracht!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Theorie en praktijk zijn een uitstekende combi!

Ik heb de 2-daagse heftruckcursus gevolgd bij Blom Opleidingen in Deventer en met succes het certificaat behaald. De instructeurs zijn zeer deskundig en wisten theorie en praktijk uitstekend te combineren. Dankzij de duidelijke uitleg en de uitgebreide praktijkoefeningen kreeg ik snel vertrouwen in mijn vaardigheden. Een professionele en leerzame cursus die ik iedereen die een heftruckcursus wil volgen, zeker wil aanbevelen

26 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.