Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
BlossiqueSkin is een Nederlands beautymerk dat zich richt op effectieve huidverzorging zonder injecties of dure salonbehandelingen. Onze LumiLift™ LED-masker maakt gebruik van klinisch bewezen rood- en nabij-infraroodlicht om de huid diep te behandelen — voor minder roodheid, fijnere lijntjes en een stralende teint. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die resultaat willen zonder concessies te doen aan comfort of veiligheid.
Información de contacto
Zo blij met deze producten
Zo blij met deze producten, echt top!
Het beste geschenk ooit voor mijn vrouw!
Heb voor mijn vrouw deze producten aangeschaft, omdat zij na de bevalling van onze dochter (nu 4 maanden) veel last ervaarde van "er moe uitzien" en dat personen die ze tegenkwam dit ook vaak zeiden.
Wat een topkado! Zij is helemaal gelukkig met mijn geschenk aan producten en de resultaten zijn voortreffelijk! Hoge kwaliteit, makkelijk en gebruiksvriendelijk te gebruiken en ECHT GEWELDIGE resultaten!
Aanrader voor iedereen - zelf ook sinds afgelopen 2 dagen gestart voor wat meer verfrissende uitstraling!

Respuesta de Blossiqueskin
Fantastisch en zeker het proberen waard.
Een ecFantastisch en zeker het proberen waard. hte aanrader.

Respuesta de Blossiqueskin
Hele goeie ervaringen mee!
Hele goeie ervaringen mee!!
Top zaak 👏

Bij vermoeidheid
Ben nog maar net begonnen, maar vind het zeker de moeite waard om door te zetten…voornamelijk de vermoeidheid (slecht slapen) tekent snel op mijn gezicht en door gebruik van het masker geeft het mijn gezicht een goeie boost.

Respuesta de Blossiqueskin
mijn vriendin ze is er super blij mee
mijn vriendin ze is er super blij mee! 😊
De prijzen zijn ook heel goed.
Bedankt 🙏🏻

Respuesta de Blossiqueskin
Prijs is goed ,vriendelijke personen…
Ik heb een voor mijn vrouw gekocht.Prijs is goed ,vriendelijke personen goed kwaliteit. Mijn vrouw is heel blij mee. Dankjewel.

Respuesta de Blossiqueskin
Goed product voor de prijs
Goed product voor de prijs. Ik vergeleek het met maskers van €300+ en dit doet niet onder. Mijn huid is gelijkmatiger en ik zie na 4 weken echt resultaat. Alleen de levertijd was iets langer dan verwacht.

Respuesta de Blossiqueskin
Comfortabel en makkelijk in gebruik
Comfortabel en makkelijk in gebruik. Mijn huid ziet er na 3 weken helderder uit en ik heb minder last van onregelmatigheden. Wel even geduld nodig, het werkt niet van de ene op de andere dag.

Ik was heel sceptisch
Ik was heel sceptisch, want ik had al zoveel producten geprobeerd die niks deden. Na 2 weken gebruik zie ik echt verschil in mijn roodheid. Mijn huid ziet er rustiger uit en minder 'moe'. Heel blij dat ik het toch heb geprobeerd.

Respuesta de Blossiqueskin
Más información sobre otros tipos de reseñas.