We hadden Damiana gekocht ter vervanging van Paucho (de oude Greengo), maar het is veel te fijn poeder, dus we kunnen er geen joint van rollen. Ik heb er dan maar een theetje van getrokken, maar ik vo... Ver más
La empresa ha respondido
Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie. Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet ie... Ver más
La empresa ha respondido
Prettige en snelle communicatie; de bestelling kwam zonder problemen aan. Damiana is zeker aan te raden als alternatief voor tabak. Stanley en Stef, de mensen achter Blowie, zijn verder twee jovele... Ver más
Blowie is een heerlijk zacht tabaksalternatief. Door zijn frisse minty geur en smaak is het een ideale kruidenmix om te combineren met jouw favoriete wietje, zonder dat het te zwaar op de keel valt. D... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Het komt snel binnen elke keer. Kwaliteit is elke keer goed. Nooit last van mijn luchtwegen, wat ik wel heb met andere merken.
Ik wil echt niks anders meer!

Respuesta de Blowie
De damiana die ik besteld heb is van goede kwaliteit, ik heb gekozen voor het actie pakket met drie pakjes lange vloei. Helaas plakken de blowie vloeitjes niet zo goed (ik draai namelijk binnenste buiten)

Bestelling was in orde.
Blij met de aankoop. Goede kwaliteit.

Snelle verzending.
Als je een vraag hebt wordt er snel op gereageerd.
Goede verpakking

Respuesta de Blowie
Heb gisteren nadat ik een eerdere review over dit bedrijf heb geplaatst toch alsnog mijn pakketje mogen ontvangen. Blowie heeft meegeholpen om de postbezorging te achterhalen daarvoor dank. Groet Freddy

Respuesta de Blowie
Goed product, top prijs kwaliteit voor wat je krijgt. Rookt lekker en neemt niet te veel smaak van je plantje af. Heerlijk! Ga ik voortaan altijd bestellen in plaats van die troep van in de shop voor 10 euro. Ik zou het nog fijner vinden als jullie andere smoke supplies zouden verkopen dan kunnen we eigenlijk alles bij jullie halen!

Respuesta de Blowie
Easily the best tobacco substitute there is. Texture, taste, smell, all of it. I stopped smoking tobacco a while back, so this is a great alternative. Everybody that has tried it loves it and has become a staple amongst many of my friends. Super easy to roll unlike most alternatives there. Been buying blowie for years and really can’t recommend it enough.

Respuesta de Blowie
Quick Shipping, Nice Service And Amazing Product, once you get used to it, you don't go back

Fijne herbalmix
Prima service, product nu voor de tweede keer geprobeerd. Fijne herbalmix, top om te roken zeer fijn.

Respuesta de Blowie
Mijn kortingscode werkte niet en ze hebben na één mailtje deze korting toch in mindering gebracht van mijn bestelling. Dat is dan service, vind ik

Snelle service.
We hebben voor de eerste keer bij jullie besteld en we hadden het de volgende dag al in huis. Voldoet aan de verwachtingen. Julie zijn zeker een aanrader

Respuesta de Blowie
Más información sobre otros tipos de reseñas.