Don't trust their guarantee, they will not honor it. And they will blatantly ignore and assert the opposite of what your emails/photos demonstrate. Timeline: 12 Jan 2026: Emailed to advise tha... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Eerste keer besteld duurde erg lang voordat het binnen kwam , maar was goed ! Dus dacht bij de tweede keer bestel twee flesjes ging nu iets sneller maar was ineens doorzichtig en een olieachtige... Ver más
Dit bedrijf handelt frauduleus. Product en verpakking voldoen niet aan verwachting en komen totaal niet overeen met hetgeen dat wordt aangeboden (gekleurd chinees suikerwater). De geboden 100% geld t... Ver más
Na een levering waarvan de flesjes lek waren,in de mail geklommen waarna een verzoek kwam om foto`s en korte video te mailen van de beschadigde flesjes. Hierna nog 3 maal gemaild en na 4 weken een nie... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
dropship rommel uit China
dropship rommel uit China, klantenservice proberen te bereiken en geen gehoor zoals verwacht. reviews zijn nep omdat ze zogenaamd 'een ster aftrek omdat' bevatten en dat bij meer da 5 "Reviews" bespaar je geld en je gezondheid voor dit soort kneusjes die voor geld jou leven op het spel zetten. Snakeoil!
Rotzooi wat uit China komt
Rotzooi wat uit China komt. Dropshipping en content is ook gewoon een raadsel. Dit zou echt verboden moeten zijn. Geld terug garantie bestaat ook niet.
Ook ik ben opgelicht. Bestelling #1175.
Ook ik ben opgelicht. Bestelling #1175. Heb een chinees dietary supplement ontvangen en wordt per e-mail al maanden aan het lijntje gehouden. In de laatste mail bieden ze een vervangend product aan of een terugbetaling van 20% wat natuurlijk onacceptabel is. Aangifte bij de politie volgt spoedig!
Zoals andere gedupeerde ook al hebben aangegeven: de andere reviews zijn fake.
Dit bedrijf geeft voldoende informatie
Dit bedrijf geeft voldoende informatie, verder gebruik ik het door de druppels in een lege capsules te doen om zonder geknoei in te nemen met veel water
Werkt prima.
Het is nog te kort om effecten te merken.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Je krijgt een chinees dietary supplement toegestuurt en als je dan contact met ze opneemt word je voor lange tijd aan het lijntje gehouden. Wees verstandig en bestel niet op deze website.

Oplichter
Betreft een oplichter!!! Vier weken na bestelling komt een Chinees dieetsupplement toe, absoluut geen methyleenblauw. Vervolgens worden er valse beloftes gedaan waarna alle communicatie verbroken wordt. Wees gewaarschuwd!!!

OPLICHTER! ALLE POSITIEVE RECENSIES FAKE
BlueAlchemy, een van de grootse oplichters in NL actief momenteel.
ALLE POSITIEVE REVIEWS OP TRUSTPILOT ZIJN FAKE (en door dit bedrijf zelf geplaatst)
Het zijn vrijwel allemaal reviews van personen die verder geen enkele andere review geplaatst hebben en de paar personen die wel een andere review hebben geplaatst vertonen steeds hetzelfde patroon zoals reviews naar een andere scam-site die mogelijk ook van deze oplichter is: Lumivo
Ook zijn alle reviews gelijk wat betreft woordkeuze, inhoud, leestekens etc.. Het is bijna lachwekkend ware het niet dat het zo triest is.
Daarnaast zijn ook ALLE reviews op zijn EIGEN WEBSITE FAKE en alle fotos afkomstig van personen uit het buitenland en maakt hij zich schuldig aan copyright-infringement door het illegaal gebruik van diverse logo's (American Express, Apple Pay, Mastercard etc..)
BLUEALCHEMY is nog altijd actief en -MEDE DOOR DE FAKE TRUSTPILOT REVIEWS- zijn er nog altijd veel nieuwe gedupeerden! Deze oplichter met een Luxemburgs bank account gebruikt op zijn eigen website ook valse contact informatie (die tevens gebruikt wordt door andere SCAM-WEBSITES zoals "Carpello" en "Melaune") Daarnaast maakt deze oplichter zich schuldig aan een zeer ernstig ander vergrijp; namelijk het verkopen van illegale goederen (want de substanties die hij sporadisch wel levert vallen niet onder de Europese warenwet (ongeregistreerde troep uit China) en kan dus mogelijk zelfs nog schadelijk zijn voor de gezondheid ook! Aangiftes en onderzoeken lopen momenteel.
UPDATE : Tientallen FAKE Reviews zijn inmiddels verwijderd door Trustpilot maar de paar resterende Positieve Reviews zijn ook allen FAKE (dus ga vooral door met meldingen en aangiftes) Er zijn inmiddels ook mensen ZIEK geworden van de illegale substanties die sommige gedupeerden vanuit CHINA wel ontvangen dus inmiddels maakt deze oplichter zich schuldig aan een veel ernstiger delict (strafbaar feit) dan alleen oplichting en fraude..
UPDATE 29-5: BlueAlchemy is afgelopen weken weer zeer druk bezig geweest met het plaatsen van nieuwe ''ervaringen'' hier dus wees gewaarschuwd: ALLE POSITIEVE REVIEWS OP TRUSTPILOT ZIJN FAKE!
Scam
Nep recensies die 5 sterren geven want je ontvangt niks , kreeg zelfs nog mail wat ik van blue alchemy flesjes vind … je bent je geld kwijt en je ontvangt niks .. heb aangifte gedaan bij de politie en hoop dat er meer dat doen Facebook doet er sowieso niks aan

Respuesta de Bluealchemy
Ik heb ook een fles uit China…
Ik heb ook een fles uit China ontvangen. Het is mij beloofd om dit op te pakken. Ik wacht alweer een week. Ik ga dit niet pikken. Ik geef ze nog een week dan neem ik mijn geld via de bank terug.

Oplichters!!
Oplichters!!! Blijf uit de buurt. Product besteld en nooit ontvangen. Één grote scam dus. De positieve reviews zijn fake.
Scam
Scam! In de mail staat dat het geleverd is, maar heb niks ontvangen. Ze reageren ook niet op mails, ik denk dat ik mijn geld kwijt ben.
Je krijgt niet wat je besteld en…
Je krijgt niet wat je besteld en vervolgens reageren ze niet meer. Het is pure oplichting
Ander product aangekregen
Ik bestel methyleen blue en krijg iets heel anders toegestuurd.
Oplichters
Oplichters! Betaald niks ontvangen. Geen reactie op mails.
Krijg gewoon fake shit toegestuurd
Krijg gewoon fake shit toegestuurd.
Niks bij kopen, is een scam site.
Scam en rommel bedrijf …
Niks ontvangen ik dacht is Nederlands bedrijf en wordt in Nederland geproduceerd maar is niet zo !!!! En als je al krijgt is het rommel uit China !!!’
Scam
Scam. Product komt niet toe. Helaas zie ik nu pas al deze reviews. Geld verloren, niet cool
Niet Kopen mensen
Niet Kopen mensen. Je word opgelicht je ontvangt helemaal niks.
Geen reactie op mail etc.
Niet doen!!!!!!!!
Fake positieve reviews!
Dropshippers!! Producten wijken af en komen rechtstreeks uit China! ALLE positieve reviews voor BlueAlchemy hier op Trustpilot zijn fake en afkomstig van deze verkoper. Zo zijn het voornamelijk reviews van personen die verder geen enkele andere review geplaatst hebben en degene die wel een andere review hebben geplaatst tonen steeds hetzelfde patroon. O.a. reviews naar een andere bonafide site die waarschijnlijk ook gelinkt is aan deze oplichter: Lumivo. Wees gewaarschuwd!!!
China / Lange levertijd
Communicatie heel slecht, het product komt uiteindelijk na 3,5 week uit China. Retour sturen kan niet. Geen check op echtheid
Más información sobre otros tipos de reseñas.