Bluum Opiniones 904

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att * färgen på garnet sägs motsvara bilden av produkten men är betydligt gråare och tråkigare * erforderliga stickor ska... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Långa leveranser! Fick detta mejl idag om jag är nöjd med mitt senaste köp men har fortfarande inte fått någon leverans på beställningen som gjordes den 19 april så återigen svårt att svara på......... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Ver más

1. Tienda de artículos para tejer
  2. Artes manuales
  3. Tienda de ropa para bebés
  4. Tienda de ropa infantil
  5. Tienda de lana
  6. Tienda de lanas

Escrito por la empresa

I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.

Varför välja Bluum?

Escrito por la empresa

Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Önskar att man fick se beskrivningen…

Önskar att man fick se beskrivningen innan man köper så man ser svårhets graden samt vilka stickor man behöver

26 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du sier ifra, vi skal sende dette videre. Når det gjelder strikkepinner så står det hvilken du trenger inne på hver oppskrift på vår nettside. Om enn lurer på noe må du selvsagt bare ta kontakt med oss på mail kundeservice@sandviks.com :). Mvh Bluum

Det mesta är bra

Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att
* erforderliga stickor ska vara nr 3 ock 2,5 men inte av vilken typ - strumpstickor, rundstickar av olika längd eller vanliga stickor

17 de junio de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager om farge ikke samsvarer med bildet på vår nettside,fargen kan variere noe fra parti til parti. Skulle det være for stor forskjell er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundeservice@sandviks.com. Ang strikkepinner så skal det stå hvilke størrelser du trenger av både rundpinne og strikkepinne på selve oppskriften og på nett.:).Mvh Bluum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Älskar detta garn och stickar nu till…

Älskar detta garn och stickar nu till 18 åriga barnbarn som beställt varsin väst Robin. Hoppas bli färdig till hösten

26 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt at du strikker til dine 18år gamle barnebarn, de er heldige de som skal få disse.<3 Kos deg masse med strikkingen! Mvh Bluum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint garn hyfsad snabb leverans 4…

Fint garn hyfsad snabb leverans 4 stjärnor för att man inte kunde välja digitalt mönster
Ändrar till 5 stjärnor då dom åtgärdade min önskan ned en gång
Tusen tack igen

24 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi sender deg en mail ang oppskriften. Mvh Bluum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kommunikation då den färg jag…

Bra kommunikation då den färg jag beställt var slut. Snabb respons om att ersätta till annan färg.

22 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt at det løste seg, vi håper du ble godt førnøyd med fargen du endte opp med.:) Mvh Bluum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt garn och bra mönster.

Fantastiskt garn och bra mönster.
Sparkbyxan är ljuvlig.
Kommer att passa mitt barnbarnsbarn perfekt.

14 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så utrolig kjekt å høre at du likte vårt garn og mønster. Heldigen barnebarnet ditt som skal motta dette.:)Mvh Bluum

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ett ofullständigt mönster

Ett ofullständigt mönster

13 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Enn skal høre til å få fulle oppskriften, slik at vi tar direkte kontakt med deg på mail for å finne utav dette.:) Mvh Bluum

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Fick det jag beställde.

7 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du mottok alt som du skulle i din ordre og at det gikk kjapt å motta i tillegg. Mvh Bluum

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Roligt mönster i fint garn

Fint garn. Bra mönster förutom att maskantalet är lite lustigt på några ställen. 79+79=150? Gäller byxorna. Fått ett reviderat mönster på mailen. En rad hade fallit bort på mitt mönster. Tack för snabb återkoppling. ❤️

2 de junio de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi tar direkte kontakt med deg på mail. Mvh Bluum

5 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Det er alltid godt å høre at ordren kom raskt frem. Da kan man kjappere begynne på det kjekke porsjektet sitt! Masse lykke til.:) Mvh Bluum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt första barnbarnsbarn kommer i…

Mitt första barnbarnsbarn kommer i september, jag ska sticka myspåsen till honom, min lilla minior. Jag har inte stickat sedan mina barn var små

10 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt at du får et barnebarn som du kan strikke til. Gratulerer som kommende bestemor<3. De er utrolig heldige som skal få et plagg med masse kjærlighet bak. Mvh Bluum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt och göra beställning på den…

Lätt och göra beställning på den önskade varan och bra och snabb leverans

7 de mayo de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Det er så kjekt å høre at alt gikk som det skulle med din bestilling og at du fikk alt som forventet. Mvh Bluum

Snabb leverans ,och väl paketerat

Snabb leverans ,och väl paketerat
Så jag är supernöjd Tack

29 de abril de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Da er vi er og kjempe glad for å høre at du er fornøyd. Ønsker deg en riktig fin dag:).Mvh Bluum

Fin kvalité

Fin kvalité, bra mönster, snabb leverans 😃

28 de abril de 2026

Respuesta de Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Her høres det ut som alt har gått som forventet, det er utrolig hyggelig å høre. Mvh Bluum

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.