Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Glow from the inside out

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,4

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben 39 jaar en gebruik Collagen…

Ik ben 39 jaar en gebruik Collagen Advance+ nu ongeveer een jaar. Ik ben zeer tevreden over het product en merk persoonlijk een duidelijk positief effect. Het is inmiddels een vaste routine in mijn dagelijks leven.

Ook de smaak vind ik bijzonder aangenaam, wat het gemakkelijk maakt om het product dagelijks te gebruiken.

Ik kan het zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief collageenproduct.
Yannick

21 de septiembre de 2026

Super supplementen

Super supplementen, met mijn leeftijd van 85 jaar is dit een meerwaarde voor mijn huid. Plus snelle service erbij :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs gestopt met de pil en ik was…

Onlangs gestopt met de pil en ik was echt bang dat mijn acne terug zou komen. Ik kreeg al wat puistjes maar dan begon ik met de clear skin. Ik merk dat mijn huid veel rustiger is en terug in balans komt. Heel blij mee tot nu!!

Mijn ideale zomermaatje!

Ik heb de Glow+ van B.me deze zomer voor het eerst getest en ik ben echt supertevreden. Zelf heb ik een vrij lichte huid en ik zit meestal bewust uit de zon om verbranding te voorkomen. Maar deze zomer wilde ik toch een gezonde, frisse look zonder uren te moeten bakken.Zelfs met de weinige momenten dat ik écht in het zonnetje zat, merkte ik dat de Glow+ mijn huid een prachtig zetje gaf. In plaats van bleek te blijven of meteen rood te worden, kreeg ik een heel mooie, natuurlijke lichtbruine teint. Geen worteltjeseffect of vlekken, gewoon die typische gezonde 'sunkissed' gloed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het nemen van de clear skin…

Na het nemen van de clear skin gedurende 3 maand verdwenen mijn puisten meer en meer en kreeg ik een even huid met weinig onzuiverheden. Ben heel blij met het product!! Makkelijk om dagelijks na het eten in te nemen.

10 de septiembre de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gentle skin

Ik was gestopt met de pil en had veel last van een rode/droge huid en acne. Ben nu al een maand de supplementen aan het innemen van B.me (gentle skin) en alhoewel de roodheid en de droogheid verminderd zijn wel nog last van onzuiverheden.

Ik denk dat het eerder een kwestie is van de juiste formule te kiezen dus ga zeker overwegen om de clear skin te proberen hierna!

Al bij al best wel al tevreden van het resultaat. Ben uiteindelijk ook nog maar een maand verder maar hoop zeker nog iets meer verbetering te zien.

Het enige mintpuntje aan de gentle skin vind ik de smaak, maar dat heb ik er voor over. ;)

17 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk een huid waar ik weer blij mee ben ;)

Ik neem ondertussen al zo’n 3 maanden de Clear Skin shotjes en het resultaat heeft me oprecht enorm verrast! Ik had de laatste tijd behoorlijk veel last van hormonale onzuiverheden en dit was eerlijk gezegd een grote onzekerheid van me. Ik voelde me er vaak ongemakkelijk door en probeerde van alles om mijn huid weer rustig te krijgen.

Sinds ik de Clear Skin shotjes gebruik, is mijn huid echt zichtbaar verbeterd. Ik heb bijna tot geen last meer van onzuiverheden en daarnaast heeft mijn huid ook zoveel meer glans en een gezonde uitstraling gekregen. Het verschil voor mij is echt immens en ik ben zo blij dat ik ze een kans heb gegeven!

Normaal ben ik dus absoluut niet iemand die snel een review schrijft, maar omdat ik weet hoeveel onzekerheid huidproblemen kunnen geven, wilde ik dit toch delen. Als ik iemand anders hiermee kan helpen die momenteel met hetzelfde worstelt, dan doe ik dat met alle plezier.

Voor mij zijn de Clear Skin shotjes echt een ontdekking en ik kan ze alleen maar van harte aanraden!

16 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel te zwaar voor de maag

Clear skin gekocht, veel te zwaar voor de maag. Overgeven na inname dit is echt niet fijn! Nadien aan iemand anders cadeau gegeven en die had net hetzelfde. Dan is er toch iets niet ok. Ik heb het op een volle maag ingenomen. Ik ben teleurgesteld.

22 de julio de 2026
Logotipo de B.me

Respuesta de B.me

Hi Sarah,

Bedankt om dit te delen, en sorry om te horen dat je (en de persoon aan wie je het cadeau gaf) hier zo'n last van hadden!

Ook op een volle maaltijd kan dit soms nog voorkomen, meestal door de hogere zinkdosis in combinatie met de snelle opneembaarheid van de vloeibare formule. Onze tip: probeer de shot eens 's avonds te nemen, na het avondmaal, en wacht 10 tot 15 minuten na de maaltijd voor je hem inneemt, zodat het eten al wat kan "zakken". Bij veel mensen verdwijnen de klachten hierdoor.

We denken graag met je mee, stuur ons gerust een berichtje via hi@bmeskin.com of WhatsApp, dan bekijken we samen wat de beste oplossing is.

Groetjes 😘
Camille

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had na het stoppen van de pil last…

Ik had na het stoppen van de pil last van acne op mijn rug en borstkas. Ik gebruik het nu een week of drie en zie enorm verschil. Het is niet volledig weg maar wel toonbaarder, ik hoef me niet meer te schamen in mijn rug. De smaak is niet super lekker maar ook niet heel vies. Drink dit wel bij een maaltijd! Ik heb al eens moeten overgeven omdat ik niet genoeg had gegeten… staat wel zo in de bijsluiter ook, dus zeker doen.

7 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik neem nu elke ochtend een shot…

Ik neem nu elke ochtend een shot Collagen Radiance als start van de dag. Het is makkelijk, smaakt aangenaam en past perfect in mijn selfcaremomentje voor het werk. Ik hou ervan dat het geen poeder of pil is, gewoon een vloeibare formule die snel in m’n routine past. Ook fijn dat er geen toegevoegde suikers in zitten.

17 de junio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.