Frygteligt at hente pakker. Alt for lang ventetid😡 Tager Silvan ved siden af fremover Blev nødt til at køre uden min pakke Ventede over 10 minutter Fik pakken i anden omgang, men måtte også ve... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte maling til indvendig maling af hele huset. Bestilling og levering uden problemer. Hurtig levering. Efter færdiggørelse af projektet, havde jeg en ubrugt spand maling i overskud. Dette var o... Ver más
Bestilte ca. 40 liter maling ad flere omgange, og levering var altid prompte dagen efter selvom jeg bestilte sent på eftermiddagen :) Der var lidt bøvl med toningen på en af spandende, men dett... Ver más
La empresa ha respondido
Wow. Nej WOW. Indenfor en time var min pakke pakket og klar til forsendelse. Og dagen efter lå den hos min lokale købmand. Jeg handler MEGET i netbutikker. Men BN farver er den mest effektive... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
BN Farver er din leverandør af maling, til både professionelle og til private. Vi er et professionelt farvecenter med fysisk butik og fagudlært personale der kan vejlede og rådgive på et professionelt plan. Vi har mange års erfaring i malerfaget og forhandler udelukkende kvalitets produkter som vi kan stå inde for. Vores vision er at tilbyde markedet de bedste priser, og være den førende farvehandler i lokal området, samt være den fortrukne online forhandler hvor tilbuds jægerne finder de bedste priser på billig maling. I vores store butik finder du et af markedets bedste udvalg i malerværktøj, som pensler, ruller, skrabere og lign. Vi har alt du har behov for i forbindelse med din male opgave.
Información de contacto
Mosevej 5, 6000, Kolding, Dinamarca
- webshop@bnfarver.dk
- bnfarver.dk
Ha contestado el 57% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering efter bestilling
Tilfredstillende oplevelse
Fik præcis hvad jeg bestilte i god tid, godt pakket ind.
Hurtig og godt
Jeg lagde ordren kl 21.00
Jeg lagde ordren kl 21.00
Dagen efter kl 9.51 fik jeg mail. At ordren var klar til afhentning .
Og farven på auto lakken var helt perfekt .
Jeg har kun positiv ord at sige om min oplevelse.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.kan varm anbefale jer til andre.
Vi kenneth
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, gjorde det supernemt at finde den rigtige farvekode og gennemføre bestillingen. Hurtig levering til døren.
Priserne er fair og leveringen er hurtig
Priserne er fair og leveringen er hurtig
Kun top karakter her fra altid super…
Kun top karakter her fra altid super god service fra BNfarver og hurtig levering hilsen en tilfreds kunde fra Randers
Verdens mest amatøragtige farvehandel
Total amatøragtigt bonderøvs firma, så bestiller man maling på deres webshop, hvor der står 1-3 dages levering.
Når man så har lagt ordren og ringer der ind efter en uge, fordi der stadig ikke er kommet noget maling eller nogen besked på hvor når det dukker op.
Lyder beskeden “super arrogant” at der er forlænget leveringstid (og hos BN farver fik jeg af vide, at “forlænget leveringstid” var det samme som “ukendt leveringstid”)
Hun kunne ikke oplyse om der gik en måned eller mere for det bestilte dukkede op, medmindre jeg lige var villig til at betale nogle flere penge for ekstra fragt.

Dårlig retur-håndtering
Bestilling og levering gik fint. Desværre var flere varer beskadiget ved modtagelse, og farven viste sig at være forkert. Returprocessen har været meget utilfredsstillende: unødigt besværlig, med dårlig og mangelfuld kommunikation og langsom kundeservice. Jeg vil ikke handle her igen.

Professionelle og lynhurtige
Professionelle og lynhurtige. God hjælp til spørgsmål. Skarpe priser. Levering til døren dagen efter bestilling.
Dejligt firma.
Hurtig og præcis håndtering af ordren.
hurtig og præcis levering
Horribel levering på jeres varer
Horribel levering på jeres varer. Lover 1-3 dage. Derefter lover levering onsdag som er 2 dage for sent. Får den ikke. Lover levering torsdag. Får den heller ikke fredag. Får den simpelthen søndag aften.. returnere så malingen fordi jeg var nødt til at købe det andet sted.

Hurtig service
Hurtig service. 2 dage, tak for det.
Farven jeg bestilte var, selvom det var en specialfarve, på lager...den findes ikke hos nogen af de store byggemarkeder.
Godt gået! Ikke sidste gang jeg handler hos Jer!
K.B.
Mega god kundeservice
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.