Valorada con 1 estrellas sobre 5

Borref Rent a Car,, Naamloze spookfacturen en geen reactie als je dit vraagt. Ze geven geen info alleen bedreigingen dat als je niet betaald. Dit zijn echt personen die te lui zijn om te werk... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

20-12-2025 Bus gehuurd bij Bo-rent Amsterdam,-Den Brielstraat. 42 km gereden met scherm van 75 kg. Aflevering ging vlot, terugbrengen niet want er is die zaterdagmiddag geen personeel. Gevolg: 8 uu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onze ervaring met dit bedrijf is ronduit verschrikkelijk. Zonder enig bewijs hebben ze onze volledige borg van €1700 ingehouden en weigeren ze ons enig onderbouwd bewijs te leveren. Ondanks herhaa... Ver más

1,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Telefonisch niet te pakken te krijgen en bij schade door hun auto’s word niet naar gekeken. Hopen dat ze snel failliet zijn!

28 de octubre de 2025

Kansloze website

Op de website kies je wat je wil huren, en bij welke locatie. (Logisch.) Maar als het artikel bij die vestiging niet te huur is, krijg je geen melding. In plaats van daarvan kun je gewoon reserveren.

20 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tilburg hoogwerker

In Tilburg een knikarmhoogwerker gehuurd. Top geholpen door de medewerkers toen het ingewikkeld was. Heel tevreden over de service en de klus is geklaard. Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam op de aphroditestraat

21 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

They don’t reply when you asked about…

They don’t reply when you asked about storage availability. You have to call just to get a response. Really disappointed. I made the reservation in advance so you could have just replied that you don’t have any available storages instead of me emailing you and calling to get a response.

21 de septiembre de 2025

Borg duurt minimaal 5 tot 7 dagen

Bo-Rent Ypenburg
Bus rijdt prima, wel allerlei verzekeringen moeten nemen want dat is blijkbaar nodig...
Bus gehuurd voor verhuizing afgesproken om 9:30 vervolgens een half uur in de rij te gestaan! Personeel praat overdreven 'wijs' en sarcastisch. Borg betaald en nu 5 dagen later nog niet terug! Wanneer ik mail, is het antwoord: "datbduurt 4 tot 5 werkdagen groet" (letterlijk overgenomen) niet echt een klantvriendelijk antwoord
Vandaag de dag waarin geld binnen een paar seconden is overgemaakt??!?? Ik vind dit echt belachelijk! En wat is de reden hiervan? Gaat niet om een paar euro, in sommige gevallen betaal je zelfs €300 !

27 de agosto de 2025

Onbeschoft personeel Slechte service

Zeer slecht service en onbeschoft personeel !
Allereerst waren ze reservering kwijt en daarna bleek rijbewijs geen legitimatie middel te zijn, terwijl dit wel op de reservering vermeld stond. Het meegenomen poststuk was ook niet naar wens van de medewerker en hij wilde perse mijn bankpas en salarisstrook zien. Bus zat onder de krassen welke niet op het formulier vermeld stonden als schade. Gelukkig duidelijk foto’s gemaakt. Kortom erg onvriendelijk personeel en slechte service. Ga nooit meer naar vestiging Nijmegen !

31 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Auto gehuurd krijg ik een bon met 20.66…

Auto gehuurd krijg ik een bon met 20.66 extra omdat ik niet afgetankt heb wat een oplichterij als ik om de bon vraag zeggen ze die hebben wij niet heb 100% wel afgetankt nooit meer hier een bus huren de 4 kilometer die ik gereden heb na het tanken kan nooit 4 liter zijn als je dan belt worden ze nog onbeschoft ook naar filiaal amsterdam Duivendrecht Mvg Roberto hensen

2 de agosto de 2025

Simpelweg busje huren onmogelikk

Wilde een busje huren en volgens de websites kon ik gewoon langskomen. Ter plekke kreeg ik te horen dat ik had moeten reserveren en dat ik pas over een uur een bus kon huren. Geen enkele flexibiliteit en ook niet bepaald vriendelijk te woord gestaan. Mij zien ze daar niet meer

22 de julio de 2025

Newer ewer again.Toyota Aygo

Newer ewer again.Toyota Aygo. Advertised 29 € per day. Total amount after 1 day - 104€ + 15€ petrol. I was deducted 35€ for finished screen wash. There was no screen wash at wery beginning because I didn’t press the handle even once. And plenty of other hidden fees. A litle shit bucket .

10 de mayo de 2025

Een auto gehuurd in Amersfoort

Een auto gehuurd in Amersfoort, helaas was hij aan de binnen- en buitenkant erg vies was. En waar bovendien in gerookt was, de man achter de balie vertelde trots dat hij aan de vorige huurder 110 euro schoonmaakkosten heeft gerekend. Jammer dat ze dat geld niet gebruiken om de auto te reinigen.

3 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Check bus vooraf op gebreken

We huurden een busje voor verhuizen van wat boedel bij Bo-Rent Matlingeweg Rotterdam.
Zodra we de zijdeur openden, gleed de deur uit de geleider. Rijden was onmogelijk. Via pechservice Bo-Rent kwam de ANWB en de deur werd teruggeplaatst in de geleider.
De bus zelf was in slechte staat. Stuur was niet uitgelijnd.

De twee sterren zijn voor de coulance die Bo-Rent achteraf bood: restitutie betaalde huur van bus en borg. Dat was een nette actie van Bo-Rent.

2 de mayo de 2025

SLECHT BEDRIJF, goed apparaat

UPDATE. Borg na 3 werkdagen eindelijk betaald. Weliswaar is er een creditnota gemaakt om de prijs conform de website te maken. Deze is dus nog niet verrekend. Weer gebeld, weer een uiterts onvriendelijk man aan de telefoon dat ze daar ook weer 3 dagen over moeten doen. Dus dat zou vandaag overgemaakt worden maar wederom niet.

Afgelopen weekend 4/5 mei een geurneutralisatie gehuur voor een kort weekend. Op de site 30.25 euro en 100 borg. Bij aankomst 500 euro borg . Na terugbrengen geen borg mee. Wordt tot 5 werkdagen later terugbetaald. Dus je bent een week je geld kwijt. Als je gaat klagen worden bij het filiaal krijgen je te horen dat dit het beleid is van het hoofdkantoor en dat zij hier niets ana kunnen doen. Hoofdkantoor kan je niet bereiken en krijg je dus geen nummer van. Als ik dan zeg dat ik volgende keer wel naar een ander ga wordt je eigenlijk gewoon uitgelachen. Nog maar eens aan gegeven dat ik graag normaal behandeld wil worden. Ik ben een klant en uiteindelijk betalen de klanten hun salaris.Nou dit was dus de laatste keer . En hoop ook dat alle klanten er zo over gaan denken. Nu maar hopen dat mijn borg en juiste huurbedrag verrekend worden.

3 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.