Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de fisioterapia

Escrito por la empresa

Bodybow Healthcare is een groothandel voor fysiotherapie, fitness en sport. Totaal leverancier voor de gezondheidsprofessionals en patiënt.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Plezierige ervaring

Besteld volgende dag geleverd ging bij ons niet op. Pakketje had ergens vertraging opgelopen bovendien geen track en tracé ontvangen. Beetje kort door de bocht gereageerd naar de administratie.
Binnen het uur een reactie met tekst en uitleg met daarbij het tijdstip van levering.
Bedankt voor snelle reactie. Excuus voor mijn reactie.
Al met al een echte aanrader.

9 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via de website 2 kleuren TheraPutty…

Via de website 2 kleuren TheraPutty besteld. Ik was in de veronderstelling dat ik een x-soft en een soft had besteld. Ik had een xx-soft en een soft ontvangen. Na een telefoontje bleek dat ik het zelf verkeerd had besteld maar ik kreeg keurig een x-soft gratis thuisbezorgd. Dat is pas service! Hartelijk dank hiervoor.

9 de mayo de 2025

Supergoede service

Supergoede service. Had een balansmat besteld voor fysio-oefeningen. Net nadat ik het besteld had, kreeg ik een mail binnen met daarin een goedkopere aanbieding. Men was zeer vriendelijk, begripvol, meedenkend, toonde superklantenservice en heeft op mijn verzoek de bestelling geannuleerd. Geld ook direct terug op mijn rekening; dus niets dan lof voor deze webshop! Zal er dus zeker bestellen als ik nog eens iets nodig heb en kan het iedereen aanraden!

27 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer netjes de problemen opgelost

Helaas waren er bij mijn bestelling wat foutjes gemaakt, maar de zijn door dit bedrijf uiteindelijk uitstekend opgelost en zelfs netjes gebeld met de uitleg hoe en wat er fout is gegaan. Zeer netjes en uit eindelijk uiterst content met de geboden oplossing.

11 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een hele goede bezorgservice

Een hele goede bezorgservice. Mijn pakketje kwam de volgende dag aan. De enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat de doos waarin mijn inlegzolen verpakt zaten onnodig groot was. Ik had verwacht dat het door de brievenbus zou gaan. Dat was erg verspillend. Anders was het een uitstekende bestel- en bezorgervaring.

6 de septiembre de 2024

Goede producten, snelle service

Duidelijke website, dus benodigd artikel snel gevonden. Togu oefenbal, al jaren een bekend product. Snelle service

17 de junio de 2024
Logotipo de Bodybow Healthcare

Respuesta de Bodybow Healthcare

Hoi Jos,

Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore!

Gezonde groet,
Team Bodybow

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levertijd is niet aangegeven tijdens de…

Levertijd is niet aangegeven tijdens de aankoop. Wel is dit 2 dagen na aankoop verteld. 3 a 4 weken wachten op mijn aankoop. Ik had dit graag direct willen weten.

29 de marzo de 2024
Logotipo de Bodybow Healthcare

Respuesta de Bodybow Healthcare

Hoi Mo,

Bedankt voor je review!
Vervelend dat je zolang hebt moeten wachten op je bestelling! We zijn er mee bezig om dit in de toekomst beter aan te geven.

Gezonde groet,
Team Bodybow

Goede communicatie

Omdat mijn bestelling niet onmiddellijk leverbaar was kreeg ik een berichtje dat er een nalevering zou volgen, mijn pakje kwam enkele dagen toe zoals beloofd: top service

25 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een schapenwollen yogamat…

Ik had een schapenwollen yogamat besteld voor mijn schoondochter haar verjaardag, maar de 60 cm breedte was er niet meer. Ik werd de volgende dag gebeld dat ik de 75 cm kon krijgen voor de prijs van 60 cm. Dat vind ik nou heel goede service.

1 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.