Bodyflowenergi Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde ekstremt ondt i lænden, men efter en tur hos Henriette, hvor hun trykkede og behandlede området, forsvandt smerten efter få minutter. Kan klart anbefales.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har haft ondt i mellem mine skuldre blade, i ca. 3-4 uger. Henriette har sat nåle i ved mine fødder, og jeg mærker væsenlig bedring, efter hver behandling. Henriette er sød og imødekommende overf... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har døjet med spændingssmerter på og omkring skulderbladet, det har jeg gået med i 1,5 uge. Efter få minutters behandling forsvandt smerterne stort set. Kan klart anbefales🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forstrækning/fiberspængning i bøjeledet ved mit albue pga. Padeltennis. Jeg er så kommet i gruppen med de mange Padelskader 😢 Jeg valgte derfor at henvende mig ved Henriette “Bodyflow & Energi”... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Clínica de acupuntura

Escrito por la empresa

Velkommen til Bodyflow. En RAB-registreret akupunkturklinik i Mejrup med en holistisk tilgang til genoprettelse og balance af dit velvære. Her er du altid i fokus og målet er så få behandlinger som muligt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nada

Jeg har fået nada behandlinger ved henriette, det har gjordt min søvn bedre og jeg er mere afslappet. Jeg kan helt klart anbefale hendes behandlinger:)

3 de mayo de 2024

Respuesta de Bodyflowenergi

Dejligt, at det har hjulpet dig. Tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil klart anbefale bodyflowenergi

Henriette gør det virkelig godt hun er en sød og rar person som er god til at lede dig igennem hvad hun gør og hvornår hun gør det. Hun er også vildt god til at spørge ind til dig og snak med dig om hvad der kunne hjælpe og hvad du selv kan gøre for at få det bedre og hun er vildt dygtig til sit arbejde man kan tydeligt mærke at hun har styr på hvad hun laver og jeg vil klart anbefale hende til andre

31 de mayo de 2024

Tusind tak!

Rygsmerter

Jeg har døjet med ondt i ryggen i en længere periode.
Allerede efter en enkelt behandling hos Henriette, har jeg kunne mærke en forskel. Jeg er mere løs i ryggen, og har ikke ligeså ondt som jeg havde før.

Jeg er tryg i Henriettes hænder, og har aldrig været nervøs for noget. Henriette er imødekommende og hun er god til at fortælle, hvad hun gør, så man ikke bliver utryk.

Det kan helt klart anbefales!😁

25 de mayo de 2024

Respuesta de Bodyflowenergi

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for mig. Godt, at det har hjulpet dig.

10-årig dreng med søvnproblemer

Henriette er sød og imødekommende. Og er meget informativ omkring hendes måde at arbejde på. Vi har altid følt os i trykke hænder med gode resultater af behandlingen. Henriette er meget fleksibel mht. at finde en tid som passer os.
Jeg har haft en søn som har haft svært ved at falde i søvn til aften. Efter 3 behandlinger med akupunktur hos Henriette, kan vi mærke en dreng som er kommet mere i balance, med ham selv og hans omgivelser. Og falder i søvn på hans eget værelse om aftenen.

21 de abril de 2024

Respuesta de Bodyflowenergi

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for mig;-)

Super behandling.

Super behandling.

1 de abril de 2024

Respuesta de Bodyflowenergi

Tak. Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos mig.

Virkelig effektiv!

Virkelig effektiv! På ganske få minutter havde Henriette reduceret mine smerter i skulderen markant!

31 de enero de 2024

Tak for det;o)

Effektivt!

Henriette hjalp mig på bare én akupinkturbehandling med smerter fra hoften ned i benene.

17 de octubre de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Dejligt, at jeg kunne hjælpe dig.

Forstrækning/fiberspængning i bøjeledet…

Forstrækning/fiberspængning i bøjeledet ved mit albue pga. Padeltennis.
Jeg er så kommet i gruppen med de mange Padelskader 😢
Jeg valgte derfor at henvende mig ved Henriette “Bodyflow & Energi” Hun valgte første gang, at give mig akupunktur og trykakupunktur for at løsne op i mit arvæv ved skaden og skabe et bedre blodomløb omkring skaden. Jeg kunne tydeligt mærke en bedring efter første gang og har nu været der anden gang. Jeg håber derfor at Padeltennisen snart kan starte igen 🤩🏓💪🏼
Bodyflow & Energi kan varmt anbefales.

15 de noviembre de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Det lyder godt. Jeg håber, at du får spillet en masse padel.

Rygskade til fodbold

Jeg har fået rygskade til fodbold, og de sidste 13 måneder har jeg gået til fysioterapi og fået akupunktur og det har ikke hjulpet. Efter 15 minutter med Henriette har hun løsnet smerten markant. Jeg kan klart anbefale hende!

28 de octubre de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Tak for din anmeldelse. Jeg håber, at andre kan se muligheder i akupunkturen.

Skulder- og nakkesmerter forvandt

Skulder/nakkesmerter forvandt, efter få ganges behandling hos Henriette.
Hun var grundig og super dygtig. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen hvis der bliver behov for det. Det var en rigtig god oplevelse.

15 de agosto de 2023

Tusind tak!

Migræne

Jeg har fået hjælp af Henriette i forhold til migræne. Det blev meget bedre og det gjorde jeg havde færre anfald. Det betød meget for min hverdag. Jeg kan virkelig godt anbefale Henriette

13 de abril de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Tusind tak for din anmeldelse.

De varmeste anbefalinger

Jeg kom til Henriette med en smertefuld tennisalbue. Jeg mødte straks seriøsitet omkring mit problem. Henriette er fagligt forankret, grundig og meget empatisk.
Allerede på 1. behandlingsdag, mærker jeg en markant smertelindren.
Jeg giver Henriette mine varmeste anbefalinger og vil aldrig tøve med at vælge netop hende, hvis der skulle opstå andre udfordringer med krop og sind.

8 de agosto de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Det er jeg glad for at høre. Tusind tak.

Hovedpine og angst

Henriette er empatisk og professionel i sin tilgang. Jeg havde en god oplevelse!

7 de agosto de 2022

Respuesta de Bodyflowenergi

Dejligt, at jeg kunne hjælpe dig;o)

Skynd dig at booke tid

Har fået behandlinger af flere omgange hos Henriette. Først mod mavesmerter og senere mod ryg/hofte smerter.
Henriette er fantastisk dygtig, og selvom jeg var lidt mistroisk i starten , så må jeg sige at behandlingerne virkelig har hjulpet.

1 de junio de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Tusind tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde et skævt forhold til mad, men…

De sidste 5 år har jeg haft et skævt forhold til både mig selv og mad.
Med Henriettes behandlinger følte jeg, at alt den uro og angst jeg havde for maden, blev løsnet og forsvandt. Det gav mig en ro i kroppen, som jeg ikke har oplevet i mange år.
Henriette kan klart anbefales herfra☺️

1 de enero de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Tak for din anbefaling. Jeg håber, at andre kan se hjælp inden for akupunkturen.

Stressrelaterede problemer

Døjede med stressrelaterede problemer som Henriette fik afhjulpet efter et par behandlinger.
Henriette får skabt en dejlig ro og tillid både før, under og efter behandlingen og man er med i alle steps undervejs.
Kan helt bestemt give Henriette mine varmeste anbefalinger

7 de noviembre de 2022

Respuesta de Bodyflowenergi

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget.

Hælespore

Jeg døjet med en hælespore
Efter to behandlinger var det stor set væk.og har ikke døjet med det siden.
Så kan klart anbefale Henriette super dygtig og professionel

12 de mayo de 2023

Dejligt at høre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min iskiasnerve var i klemme

Min iskiasnerve havde sat sig i klemme. Jeg var virkelig hæmmet i dagligdagen med at tage strømper og sko på og bare komme op af stol og seng.
En behandling og jeg er her dagen efter tæt på smertefri. Jeg er målløs men også meget glad og taknemmelig.

14 de julio de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vigtig for mig;-)

Bodyflowenergi kan klart anbefales

Bodyflowenergi kan klart anbefales. Jeg døjer med knæet, og her har behandling hos Henriette hjulpet i allerhøjeste grad⭐️ hun er hammer dygtig og engageret og forklarer alt hvad hun gør, så man er tryg hele vejen gennem behandlingen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 de junio de 2023

Respuesta de Bodyflowenergi

Tak for din anmeldelse;o)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.