Respuesta de Bøg og Byg ApS
Bøg og Byg ApS tilbyder professionelle tømrer-, murer-, maler- og entrepriseopgaver i Københavnsområdet og på hele Sjælland. Med mange års erfaring i branchen tilbyder vi en bred vifte af tjenester inden for tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde og entreprise. Vores dedikerede team af professionelle og uddannet personale, arbejder professionelt og effektivt for at sikre, at ethvert projekt bliver udført til perfektion.
Egehaven 116, 2980, Kokkedal, Dinamarca

Respuesta de Bøg og Byg ApS
Utilfredstillende oplevelse. Mødte aldrig op til den aftale, vi havde lavet.

Respuesta de Bøg og Byg ApS
Dygtige håndværkere, som overholder aftaler og leverer kvalitet.
Hurtigt, effektivt og professionelt. Bøg & Byg skabte præcis det, vi havde ønsket os, og vi er meget tilfredse med resultatet.
Fik monteret vinduer og nye udvendige døre af teamet bag bøg og byg. Sikke en oplevelse. Punktlig og ordentligt stykke håndværk. Kommunikationen var helt i top
Tak til Ømer for et godt samarbejde.
Fik lavet et raftehegn rundt om min grund af Ømer og drengene, flot resultat og alle aftaler og deadlines overholdt.
Meget tilfreds kunde.
Endelig en virksomhed der kan overholde aftaler og det de lover. Det er simpelthen grunden til jeg bruger tiden nu på at skrive en anmeldelse.
Vil især takke Ømer der flittigt udføre sit arb.
Oprydning og præcision.
Vi havde firmaet ude for at skifte vores plankegulv i entré og flytte nogle vægge for os så vores hus fik den planløsning vi altid har drømt om.
Tilbuddet modtog vi indenfor 1 dag og de var allerede igang ugen efter.
Más información sobre otros tipos de reseñas.