Highly recommended for both small and large companies. I submitted my application and was immediately helped by email and text message. Thanks for the quick and smooth response. Very hel... Ver más
Ik heb altijd al met heel wat vragen gezeten bij mijn huidige boekhouder. Via boekhouderofferte kreeg ik alles telefonisch (niet via mail) wat voor mij veel aangenamer is, zeer duidelijk uitgelegd zel... Ver más
Ik ben erg tevreden met communicatie en contract gegevens die deze bedrijf mijn aanbood. Ik wilde een boekhouder die met ervaring voor mijn onderneming heeft. Ik werd geholpen door Tore Van den Bos... Ver más
Ik was op zoek naar een betrouwbaar boekhouding kantoor. Hierdoor kwam ik in contact met Tom van Team Boekhouderofferte en hadden een informatieve babbel, waarbij werd gekeken wat de noden waren v... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Boekhouderofferte is de gemakkelijkste manier om snel de juiste boekhouder te vinden.
Tuinwijk 75, 8600, Diksmuide, Bélgica
- 0484/61 95 20
- info@boekhouderofferte.be
- boekhouderofferte.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Zeer snelle en vlotte reacties op een…
Zeer snelle en vlotte reacties op een aanvraag !
Snelle, vriendelijke en correcte service!
Snelle service, fijne en zeer vriendelijke communicatie. Er werd rekening gehouden met verschillende zaken die ik aangaf, als iets niet duidelijk was werd er extra contact opgenomen. Zeker een aanrader!
Snelle feedback
Snelle feedback. Hield met alle vragen en wensen rekening. Top service.
zoeken van boekhouder
Na invullen van de aanvraag krijg een toch een snelle reactie terug.
Heel vriendelijk en attent.
Goede oplossing voor elke zelfstandige.heel goede boekhouder aangeboden gekregen.
Bijdeze een heel te vreden klant
Bijdeze een heel te vreden klant. Jullie collega tore heeft me heel snel geholpen super vriendelijk!
Sterke service
Super service!
Zeer lieve attente mensen die je wegwijs maken waar het moet en waar nodig.
Je helpen en je ondersteunen.
Bedankt hiervoor!
Votre rapidité à comprendre mes besoins…
Votre rapidité à comprendre mes besoins et à y apporter une réponse adéquate.
Efficient
I had a very fast and efficient answer to my question. I got in touch with Tore who was really helpful, professional and friendly.
Ongelofelijk snelle service
Ongelofelijk snelle service in tijden van overbezette boekhoudingskantoren.
Blij dat ik op dit forum terecht kwam.
Dikke merci !!
Tore heeft 't!
Tore heeft 't!! Zoekt(en vindt) de juiste man voor jou.
dikke merci , Nick
Topper
Heel snel en vriendelijk. Er wordt naar u met ernst geluisterd om een oplossing te zoeken. Je voelt je na het eerste telefonisch gesprek meteen gerustgesteld.
De persoon aan de lijn (Tore) is een topper.
snelle reactie, professioneel advies
Service rapide et professionnel ! Parfait !
Etant à la recherche d'un bureau comptable pour mon activité, j'ai décris mes besoins et j'ai été recontacté très rapidement.
Boekhouder zoeken
Mijn vraag om een boekhouder voor mijn bedrijf werd heel snel beantwoordt door Tore. Hij was heel vriendelijk en legde alles correct uit. Hij had ook alles al uitgezocht voor me qua afstand met het boekhoudkantoor, TOP gewoon!!!
Zeer snelle, correcte en positieve ervaring.
Op woensdag middag diende ik mijn aanvraag in en nog geen uurtje later had ik al een positieve mail in mijn inbox!
Zeer tevreden van de aangeboden diensten.
Ik was snel geholpen bij het zoeken van…
Ik was snel geholpen bij het zoeken van een boekhouder die bij mijn bedrijf en missie past.
Alle communicatie was via mail en kreeg een duidelijk en vriendelijk antwoord.
Zeker een aanrader!
Supper
Een zeer vlotte reactie en een eerlijk antwoord op mijn vragen
Bij deze Ben ik zeer tevreden van AL DE uitleg die ik heb ontvangen en hoop Dat Alles dus nu ook verder rap Kan afgewerkt Worden
Vlotte, hulpvolle reactie
Vlotte reactie via deze site, de dag erna al contact met een boekhouder en de week erna het opstartgesprek al gehad. Nu hopen op een goede samenwerking met mijn nieuwe boekhouder 🙂.