Mijn zoon met autisme heeft dit als cadeau gekregen en ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien. Die vergeet nooit meer gsm mee te nemen en laat hem ook nooit nergens meer achter door zijn hoesje.
La empresa ha respondido
Mijn zoon kreeg, na lang wachten, een verkeerde hoes toegestuurd, zijn telefoon past hier niet in. Erg teleurstellend natuurlijk, hij had ervoor gespaard. Gelijk mail gestuurd dat we willen ruilen vo... Ver más
Onlangs een hoesje besteld en wat een ontzettend mooi hoesje! Heb hem nu voor een tijdje en mijn telefoon is zo ontzettend vaak gevallen, maar er is geen een beschadiging tot mijn verbazing! Uitsteken... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een donders mooi telefoonhoesje! Een John Deere hoesje met glazen achterkant besteld. Ik kreeg om de 2 dagen een persoonlijke email over de verzend status. Echt een schitterend telefoo h... Ver más
La empresa ha respondido
Onze missie bij BoerenTelefoonhoesjes is om boeren te ondersteunen en hen een stem te geven. Wij geloven in het steunen van de boeren en in het uitdragen van hun verhaal en werk. Daarom hebben wij telefoonhoesjes ontworpen voor IEDEREEN die de boeren steunt. Met onze telefoonhoesjes laat je zien dat jij de boeren steunt en ben je een ambassadeur van hun verhaal en werk. Onze telefoonhoesjes zijn niet alleen beschermend, stijlvol en praktisch, maar ze maken ook een statement. Wij geloven in de kracht van collectieve acties. Door de telefoonhoesjes te dragen van BoerenTelefoonhoesjes, doe je mee aan het bevorderen van een betere en eerlijkere toekomst voor onze boeren. Doe jij ook mee? Kies dan voor een telefoonhoesje van BoerenTelefoonhoesjes. Als jij hiervoor kiest zal jij nog meer uitstralen dat jij de boeren steunt!
Ha contestado el 23% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes

Respuesta de BoerenTelefoonhoesjes
De kwaliteit is heel slecht voor deze prijs. De foto is erg donker, De levertijd was ook abnormaal lang. Koop voortaan je hoesje op Aliexpress goedkoper.

Respuesta de BoerenTelefoonhoesjes
top mensen met hoesje die ik binnen kreeg was kapot maar daarmee hebben ze geholpen en kreeg ik een kortingscode
Het komt gewoon uit China. Daar kan ik ook wel goedkoper wat bestellen
Levertijd is belachelijk lang. Van bestellen tot ontvangst 11 dagen.

Ik vindt het een heel mooi hoesje alleen duurt het een week of 2
Het zijn echt fantastisch mooie telefoon hoesjes ze gaan bijna niet kapot en ze zijn heel mooi en je kan ze ook informeren wat je wilt voor hoesje echt een aan rader
Top bedrijf! Fijne communicatie en hele mooie hoesjes, met een glazen achterkant. Heb hem perongelijk al 2x laten vallen haha maar het hoesje beschermt mijn telefoon heel goed, super blij mee en ik ga zeker vaker bestellen😍
Ik heb er tot nu toe geen goed woord voor over, tegenstrijdige mailtjes over bezorgdatum. Je wordt overigens wel bedolven over de status van de bestelling, mijn gevoel zegt nu dat het mailtjes zijn om je aan het lijntje te houden. Het telefoonhoesje zou zelfs al zijn bezorgd...Niet dus...Wij bestellen veel online bij verschillende vervoerders, never nooit geen problemen. Dus dat kunnen we uitsluiten. Via mail contact gehad, veel later reactie, ook heb ik Aron de eigenaar geappt, regeert niet direct, maar als reactie kreeg ik nummer van ene Mara...zijn vriendin vermoed ik, met haar app contact en daar kwam het volgende uit: bedrijf zou tijdelijk een nieuwe eigenaar gehad hebben die het bedrijf zou willen overnemen, maar had in zijn proefperiode niks aan klantenservice gedaan, dus kwamen daar de slechte recenties van.
Afijn het hoesje is er dus nog steeds niet, het is inmiddels 29 okt en 9 oktober j.l. besteld. En dan nu dus een mail of ik de boerentelefoonhoesjes.nl wil beoordelen...dus bij deze doe ik dat graag...1 ster, maar eigenlijk is het tot op heden nog niet eens 1 ster waard. Zelfs Shein bezorgd sneller.
Ik zou hier geen zaken mee doen...maar dan praat ik voor mijzelf!

Respuesta de BoerenTelefoonhoesjes
Dit zijn echt top hoesjes ik heb er eerder al naar gekeken en een gezinslid heeft er ooit ook 1tje gekocht maar dit is nou kwaliteit. Ook met het gehard glas dus twijfel niet en koop ze
Mooie producten. Kwaliteit en prijs verhouding is in mijn ogen goed.
Fantastisch mooie hoesjes. Zeer degelijke kwaliteit ben er uiterst tevreden mee. Ga hier vaker hoesjes halenz
Hele mooie en stevige hoesjes! Heb er net een binnen gekregen en ben er super blij mee. 😁
Echt hele mooie hoesjes! Zijn erg stevig. Mara de Nieuwe eigenaar die nu ook de klantenservice regelt is echt top! Reageert snel🤩🤩
Más información sobre otros tipos de reseñas.