Localización
Cambiar localizaciónGammel Køge Landevej 22, 2500 København, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Ver más
La empresa ha respondido
Burger og burgerbolle var kolde. Bollen havde vist slet ikke været varmet. Pomfrits var dejlige varme. Kom ellers før maden var færdig, så jeg kunne få udleveret straks “burger-kokken” var færdig. S... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar
Información de contacto
Gammel Køge Landevej 22, 2500, København, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Godt som altid
Godt som altid. Dog var der ikke så mange fritter som normalt. Og så var de lidt bløde. De plejer at være super crispy.
Dejlig mad og super service af den…
Dejlig mad og super service af den sødeste medarbejder i Valby.
Tør som savsmuld.
Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én stakkels ung mand på arbejde, som skulle jonglere mellem wolt-bude, kundekontakt og køkkenet. Dårlig ledelse. Maden blev selvfølgelig derefter og vi kom således hjem med tre knastørre burgere - både bøffer og boller. Børneburgeren bestod af tør bolle, tør bøf og ketchup - that’s it?!? Fritterne var ligeledes tørre, kolde og gummiagtige. Alt i alt en superskuffende oplevelse, som på ingen måder kalder på en gentagelse.
Jeg fik classic vegetar burger menuen
Jeg fik classic vegetar burger menuen. Den var virkelig lækker, maden bliver lavet friskt, de brugte ikke madvarer som havde stået “klar”, men råvarer der var friske og blevet lavet efter bestilling. Det eneste der var et minus, var at man får en dåsecola til menuen, hvor jeg troede det var en større cola. Men ellers god oplevelse. Virkelig lækker mad.
perfekt burger
lækker burger samt tllbehør fik rigtig god hjælp med at bruge appen første gang. bøffen fin rosa indeni stor størrelse fritter gode, spiste på stedet.
Burgeren der aldrig skuffer
En super oplevelse, der aldrig skuffer. Er tilfreds tilbagevendende kunde!
Fik ikke leveret det
Fik ikke leveret det, som vi havde bestil. Havde bestilt menu med ekstra pomfritter samt 3 x dip. Modtog kold brugen + dip og ingen pomfritter.
Mulighed for at kontakte stedet med henblik på, at reklamere er ikke muligt i weekenden, så man må tage til takke med at betale for mad der ikke leveres. Det er nu anden gang i træk, at der er fejl i deres levering - Trist da burgeren ellers er god.
Bøff 2500 Valby - Kan anbefales :-)
Bøff 2500 Valby
Har efterhånden bestilt en del måltider og hver gang har de været serveret med et smil, veltilberedt og velsmagende på kort tid.
De få gange jeg har haft brug for at kontakte kundeservice, har responstiden været virkelig hurtig. Og mine henvendelser er blevet behandlet til stor tilfredshed.
Så der køber jeg gerne burger igen :-)
mest slatne og fesne burger
Simpelthen den mest slatne og fesne burger jeg nogensinde har spist. Kold meget tynd bøf, en syltet agurk og en såkaldt “cheeseburger dressing” der kun var som en “ikke smurt” klat i midten. Plus en dip der skulle have smagt af Aioli, men i stedet for gammel mayo. Øv - aldrig igen
Både Burger og burgerbolle var kold
Samme oplevelse som for 14 dage siden, den burde jeg måske have anmeldt.
2 af burgerne var kolde
Forsinket,koldt og kaos
Vi havde bestilt på deres app til 18.40, kæmpe kø v ankomst og ventede 20 min. Ingen der kunne dansk og vi fik en pose der havde stået længe,og fik forkert mad, og da vi kom hjem(tog os 5 min) var maden kold og pomfritterne total sladne,så jeg anbefaler det ikke
To gange bestiling og fejl begge gange
Vi har bestilt burgers to gange fra Bøff Valby. Begge gange var der fejl i levering. Den første var en forkert burger, så min søn havde ikke noget at spise. Den anden gang bestilte vi fire burgers og fik tre. Vi skulle tilbage til restauranten og hente den fire burger. Måltiden er blevet udlagt.

Virkelig gode burgers
Virkelig gode burgers! Og god kunderservice. Da jeg opdagede, at vi ikke havde fået de dips med, vi ellers havde bestilt, reagerede de prompte på min mail. Ærgerlig fejl, men fin fin håndtering af problemet.

Respuesta de Bøff Burgerbar - Valby
Rigtig god burger og sprøde pommes…
Rigtig god burger og sprøde pommes frites. Godt at kunne bestille online til tidlig afhentning fra kl. 11.05 i frokostpausen.

Kvaliteten daler
Syntes godt nok kvaliteten på burgeren er faldet siden sidste måned. Har altid syntes at jeres burgere var en af de bedste i københavn men den jeg fik i weekenden var en af de ringeste jeg har smagt. Skal nok komme igen og håber at det var en one off med dårlig burger

Respuesta de Bøff Burgerbar - Valby
Bøff er altid en sikker vinder og den…
Bøff er altid en sikker vinder og den foretrukne burger hjemme ved mig.
Vi fik endda byttet vores danskvand til milkshake uden beregning.
Go’ Bøff!
God mad. Kun ok service
Maden var ret god men de glemte en del af vores ordre. Gik op for det først da vi kom hjem. Gik tilbage for at hente de ting der blev glemt og der kom ikke en “undskyld” eller “god dag” med. Bare en pose i hoved og så gik vi.

Respuesta de Bøff Burgerbar - Valby
Jeg bestilte 1 burgermenu og en burger…
Jeg bestilte 1 burgermenu og en burger på stedet. Kort efter fik jeg udleveret en pose med mine bestillinger, som var clipset til i den tro alt var tjekket. Efter 5 minutter s gang kom jeg hjem var pommes frites ikke i posen sammen med burgers, som var næsten kolde og uappetitlige! Sodavand var lunken. Jeg føler mig snydt for de penge jeg har betalt.
Nu er min tiltro til Böff lig NUL og I får derfor kun een stjerne.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.