Værste burger jeg længe har fået! Bøffen smagte som noget der var lavet i en mikroovn, løg og pickles der kun var lige i midten og meget få af dem, og en lille bitte klat dressing. Pomfritterne var... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Ver más
La empresa ha respondido
Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Ver más
Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Uambitiøs
Kedelig, dyr og smagsløs 😲
95,- for vegeburger. Indehold; bolle, alm. mayo, salat, agurkesalat og en vegebøff. Absolut ingen waw eller smagsoplevelse. 😳
Bøff er nyåbnet i Hillerød. Det skal jo være så godt at jeg kommer igen eller fortæller andre at de skal spise hos jer. Men hvis det er standarden så køber jeg ikke der igen, desværre…
Både Burger og burgerbolle var kold
Burger og burgerbolle var kolde. Bollen havde vist slet ikke været varmet. Pomfrits var dejlige varme. Kom ellers før maden var færdig, så jeg kunne få udleveret straks “burger-kokken” var færdig.
Samme oplevelse som for 14 dage siden, den burde jeg måske have anmeldt.
Maden virkede kedelig og kold
Maden virkede kedelig og kold. Som om at den havde været klar alt for længe før afhentnings tidspunktet. Øv.
Mega god mad og super flink betjening
Mega god mad og super flink betjening. Har reddet mig efter en lang arbejdsdag flere gange
Dårligt og spild af penge - gå på Palermo Pizzeria i stedet.
Rigtig dårlig oplevelse. Hentede maden til aftalt tid. Den stod klar, hvilket altid er foruroligende, da man ikke ved, hvor længe den har stået der.
Mine tre menuer må have stået længe for, da vi satte os til bords 10 minutter senere, var burgeren lunken-kold. Fritterne var slatne og kolde og reelt bare en stor sammenvokset klump, reelt uspiselige.
En rigtig fesen omgang, som ikke inviterer til et besøg mere.
Burgerne og fritter på det nærliggende pizzeria er både bedre og billigere - og tilmed varme.
Forfærdelig lang ventetidtidspunkt
Forfærdelig lang ventetid, ventede 35 min mere end det bestilt tidspunkt
2 af burgerne var kolde
Forsinket,koldt og kaos
Vi havde bestilt på deres app til 18.40, kæmpe kø v ankomst og ventede 20 min. Ingen der kunne dansk og vi fik en pose der havde stået længe,og fik forkert mad, og da vi kom hjem(tog os 5 min) var maden kold og pomfritterne total sladne,så jeg anbefaler det ikke
Kold mad
Kold mad, lang leveringstid og emballage stinker af røg muligvis fordi chaufføren ryger helt vildt i bilen…. Der manglede også noget til min ordre.

Dårlig forretning
Kære Bøff burgerbar.
Sjældent oplever jeg en forretning med så dårlig forretningsforståelse.
Det starter tilbage da i åbner i Rødovre Centeret. Jeg bestiller mad via jeres app, jeg venter og venter. Til sidst kører jeg op til restauranten og spørger, hvad sker der? Skal jeg bestille mad et andet sted fra- så venligst orienter mig herom. Der står to stakkels unge mennesker, som ikke er blevet oplært i at afvise ordre online i tilfælde af at de har alt for travl som har tilfældet her. Super dårligt, så lader i kunden vente evigheder i uvidenhed om orden går igennem eller ej.
Dette skriver jeg til jer i første omgang. I var tydeligvis ikke klar på efterspørgslen den dag. I undskylder med 4 vouchers på menuer. Dejligt! Dem står jeg og vil indløse forleden. De fremgår i min app. Men så har i ikke oprettet dem korrekt, så det er kun den ene voucher som virker. Det betyder, at jeg må betale fuld pris for de resterende tre menuer. Endnu en gang ved den unge pige bag kassen ikke, hvordan det fungerer og hun kan ingen gang svare på om bøfferne er gennemstegte eller medium. Hun bliver stresset og skælder faktisk min mor ud for at stå og holde øje med bestillingerne. Hvilket var til alt held, da pigen lavede vores bestilling forkert. Og vi kom hjem med mad som manglede ingredienser og som skulle have været en gratis fornøjelse🤯 Det er sådan en joke! I bedes overføre beløbene for de tre menuer, som skulle have været dækket af vouchers, men som af mystiske årsager ikke virkede.
En sidste ting: når man har et menukort med mange forskellige slags burgere: bare en ide, skriv lige hvad ingredienserne i burgerne er. det kan man ikke læse ud fra jeres menukort eller på en flyer i restauranten. Og jeres ansatte ved det dårligt nok.

Respuesta de Bøff Burgerbar
Discount burger til premium pris
Jeg har givet Bøff Burgerbar - Sydhavn chancen 2 gange indenfor de sidste par måneder og jeg må konkludere at pris og kvalitet på ingen måde hænger sammen. Discount burger til premium pris

Respuesta de Bøff Burgerbar
Ringe service i restauranten i Rødovre…
Ringe service i restauranten i Rødovre Centrum. En medarbejder der kun snakker engelsk og ikke er sat ind i værdibeviserne fra Niche. Burgere kedelige. Sløjt ekstra stykke bacon som mest af alt smagte som et stykke pap.

Nem bestilling samt afhentning
Nem bestilling samt afhentning.
Super lækkert kød - generelt en lækker bruger. Varme gode pomfritter.

Respuesta de Bøff Burgerbar
Great burger without big surprises
Great burger without big surprises.
Very fresh, well seasoned and with fast prep. Looking forward to try their chicken burger next time 😋
Altid alt for meget salt på pomfritter
Altid alt for meget salt på pomfritter, som ofte gør dem uspiselige.
Jeg er rasende
Jeg er rasende! Vi køber 8 deals gennem Niche, og prøver at bestille gennem Bøff’s app. Men der står ingen vejledning til hvordan man indtaster værdibeviserne. Så jeg ringer til kundeservice, som vil få én til at ringe tilbage til mig med det samme. TO TIMER senere må JEG ringe tilbage, hvorefter damen giver mig det samme svar. Jeg beder om et direkte nummer, men det har hun ikke. De taler nemlig sammen på en intern linje, så beder jeg om at blive stillet videre. Men det vil hun heller ikke. Jeg forklarer at vi er 4 børn og 4 voksne, som i god tid ville bestille mad, og alle havde kigget på hvad de ville have mv. “Jeg kan godt forstå din frustration, men jeg kan ikke hjælpe dig” var svaret.
INGEN har endnu ringet, og der er snart gået 20 timer.
Vi endte med til sidst at gå ned i Bøff burgerbar, hvor de så venligt forklarede hvordan det virkede. Vi fik vores mad kl.20.30(alt for sent til 4 børn) og burgeren var virkelig god! Ærgerligt at I har en kundeservice, når damen ingenting ved og ikke kan hjælpe, og så bliver der heller ikke ringet tilbage.

Respuesta de Bøff Burgerbar
- food is delicious (5 stars)
- food is delicious (5 stars)
- staff is super nice (5 stars)
- website for ordering online is terrible! (One star)
Super lækkert
Normalt tilfreds
Hej
Normalt meget tilfreds med det I laver til os og har derfor købt mad hos jer ofte.
Idag havde jeg bestilt 4 burgere og to pommesfriter til kl 19:00.
De var færdige da de skulle afhentes ( var der 5 minutter i 1900) og da jeg skulle servere dem for familien var de kolde .
Ikke lune men kolde. 😪
Hmmm. Håber det er en enlig svale for kold burger og pommes er altså trist.
Og jeg vil hellere vente 5-10 min på en forsinket frisklavet varm burger end at have dem kolde før tid.
God aften.
Mvh Rasmus
PS det tager mig 5 minutter i bil at komme hjem så det var ikke under transporten de mistede varmen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.