Værste burger jeg længe har fået! Bøffen smagte som noget der var lavet i en mikroovn, løg og pickles der kun var lige i midten og meget få af dem, og en lille bitte klat dressing. Pomfritterne var... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Ver más
La empresa ha respondido
Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Ver más
Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig men salt
Hurtig tilberedning og umiddelbart lækker mad dog alt for meget salt i både burger og på pommefriter.
God Burger.
God Burger.
Godt Bacon.
Gode Fritter.
Rigtig gode Chicken Sticks.
Mindre gode Chese-tops.
Til den dyre side, men rigtig god oplevelse.
Der manglede pomfritter og synes ikke…
Der manglede pomfritter og synes ikke det var den store forståelse for kompensation

Respuesta de Bøff Burgerbar
God mad til rimelige priser.
God mad til rimelige priser.. Rigtig fint koncept…🤗
Burger både smagte og så brændt ud
Burger både smagte og så brændt ud. Har forsøgt at give feedback til restauranten, men det ønskede de ikke at tage imod. Rigtig dårlig service.

Jævnt kedelig burger
Jævnt kedelig burger, medium slatne fritter uden nævneværdig smag - næppe førstevalg næste gang.

Altid dejlig bøf
Schnell und lecker.
Schnell und leckerer Burger/Pommes. Preis in Ordnung für dänische Verhältnisse.
Ikke den bedste oplevelse.
Begge vores burgere lignede noget der bare var klasket sammen. Vi måtte hente kniv og gaffel for når vi prøvede at tage den op så sejlede bøffen til den ene side mens bollen gled til hver sin side. Det var ærgeligt og sådan plejer det ikke at være.

Respuesta de Bøff Burgerbar
Jeg synes portionen er blevet mindre…
Jeg synes portionen er blevet mindre mens prisen er steget. Desuden er pomfritterne næsten ikke saltet

Respuesta de Bøff Burgerbar
Bare mere lækkert end andre burgerbar…
Bare mere lækkert end andre burgerbar 🌟🌟🌟🌟🌟
Fast and friendly staff
Fast and friendly staff. The burger was good but the fries were too salty?
manglede lidt salt på fritterne men…
manglede lidt salt på fritterne men totalt god burger & god pris
5 store stjerner herfra!
Jeg har spist på Bøff mange gange nu og jeg er tilfreds hver gang. Har spist på samtlige lokationer og ekspedienterne og maden er altid i top.
5 store stjerner herfra!
Delicious
Delicious, thick, juicy, fresh burgers.. Great selection, reasonable price, spot on service.. Consistently 1st class!!
Ikke pengene værd
Der var ingen tomat i burgeren. Brødet var helt slasket. Løg skiver var alt for tykke. Manglede den ene drikkevare fra menuen.
Maden var ikke klar til det bestilte…
Maden var ikke klar til det bestilte tidspunkt, kyllingen var tør og sandwichen våd i foodwrapperen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.