Har været mande Bogø men den i rebermansgade er dem der har mest styr på det og er dem der uddeler bedst service de er monster søde og meget hurtige Rasmus er den bedste
Consulta las opiniones de los clientes
foruden tapeten på væggene hænger i laser, på hele den ene langside, borde der ligner nogle der er kastet tilfældig ind på plads, og finish ved alle pælene er sat dårlig sammen. selve maden var gansk... Ver más
Personalet var smilende og glade, selvom der var travlt. Kan sige, med god samvittighed, at jeg har prøve både jeres Burger og pomfritter. Det smagte virkelig godt ⭐⭐⭐⭐⭐
Imødekommende personale, Wolt havde lavet en fejl men de stod klar med det samme til at hjælpe. Meget smilende god stemning og god mad. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bogø Sandwich har et lækkert udvalg af sandwiches, pastasalat, smørrebrød mm. Der anvendes udelukkende friske råvarer og vi står derfor inde for, at smagen altid er i top. Vi leverer ud til arrangementer og du er derfor altid velkommen til at ringe og høre om vores arrangementer ud af huset. Vi kan tilbyde kold og lun buffet, samt platter til f.eks. møder, firmafester, privatfester, julefrokoster og barnedåb. Vi imødekommer specielle ønsker eller forslag til festmenuer og buffeter.
Información de contacto
Dinamarca
- bogoesandwich.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Verdens bedste service i rebermansgade
Verdens bedste service i rebermansgade
Af Rasmus
Har været mande Bogø men den i…
Dårlig start – og utryg oplevelse omkring levering
Bogøgade
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse til at starte med.
Jeg kontaktede jer, fordi jeg ikke havde modtaget det, jeg havde bestilt og betalt for. Den første medarbejder jeg talte med, sagde bare ja ja og ja og var direkte ubehøvlet og virkede uinteresseret i at hjælpe, hvilket gjorde situationen unødigt frustrerende. Hun mente Wolt kunne have byttet om på ordre selvom der stod mit navn på posen jeg gjorde klart for hende jeg ikke ville betale drikke og pomfritter til en anden familie og ville have hvad jeg havde bestilt !
Herefter overtog en anden medarbejder, M…. , samtalen. Hun startede også skævt ud og bad mig tale pænt, men det går naturligvis begge veje. Når det er sagt, vil jeg anerkende, at hun efterfølgende efter at have talt med chefen forsøgte at finde en løsning.
Under samtalen fik jeg at vide, at de mente, at ordren var pakket korrekt fra deres side – inklusiv Cocio og pomfritter – og at fejlen muligvis lå hos Wolt, hvor buddet kunne have taget varerne. da det åbenbart er sket før :O . Det efterlader desværre en ret utryg følelse som kunde, når man ikke ved, hvor problemet reelt ligger eller om Wolt buddet spiser din mad eller drikker din sodavand på vejen hjem til dig trods du har betalt for en prioritet levering . Og man selv skal kæmpe for at få sine penge tilbage for de varer man ikke har fået. Og varerne kan man ikke få selvom man har betalt for dem. For de vil ikke hjælpe med en ny levering selvom fejlen ligger ved dem
Jeg blev efterfølgende kontaktet igen af Bogø og tilbudt at hente de manglende varer, men der havde Wolt allerede været involveret. Efter dialog med Wolt og Bogø og Wolt igen og fortalt jeg ville lave en trustpilot er beløbet nu endelig blevet refunderet på de manglende varer. hvilket de ikke ville i starten da de kun ville sætte credit ind på min Wolt konto hvilkede jeg nægtede for jeg vil ikke handle igennem dem igen !
Det ændrer dog ikke på, at mine børn sad uden deres mad og drikke, hvilket i sidste ende er det vigtigste og mest frustrerende og en skuffet oplevelse for både mig og mine børn.
Alt i alt en dårlig oplevelse med en uprofessionel start, men med et forsøg på at rette op til sidst fra M…. Fra Bogø.
Jeg håber fremadrettet de vil yde bedre kundeservice for deres kunder og møde dem i en ordentlig tone
og snakke med Wolt om en mere tryg håndtering af leveringer.
Vi kommer dog ikke til at handle der igen da jeg på ingen måde synes det var en tilfredsstillende løsning
For Meget olie i min Kebab rulle
Hej
Jeg var inde hos Bogø i shoppen aalborg og købe en okse kebab rulle den så meget lækker ud men da jeg havde taget et par bidder af den begyndte det at rende masser af fritureolie ud af den som endte på mine bukser som nu er ødelagte 🥴jeg kan ikke forstå hvorfor der skal så meget olie i en kebab rulle det smager jo ikke godt det ødelægger faktisk smagen,😢
Mega god service og godt humør
Mega god service og godt humør, og lækker mad
Virkelig god oplevelse mega god mad…
Virkelig god oplevelse mega god mad fint lokale kommer helt sikkert igen😁
Fin mad og hurtig service!
Super god mad og god service
mega lækker mad og service det bedste…
mega lækker mad og service det bedste man kan finde
Kæmpe dejlig stemning og god god mad
Glimrende service og god mad 😜
Fantastisk god mad hurtig service og…
Fantastisk god mad hurtig service og charmerende
Virkelig godt personale hurtigt mad og…
Virkelig godt personale hurtigt mad og god kvalitet
Ramos klare det perfekt
tapet hænger ikke fast på væggene
selve maden var ganske udmærket, vi fin 2 sandwich, den ene son et stjerneskud, som var ganske spændende og god, den anden som menu med kylling og pesto. i første omgang fik vi vores sandwich, med de havde glemt pommefritterne, ketchup, chilimayo, og sandwichen var der alm dressing i, selv omder stod der var med pesto
God service og god mad
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse, maden var hurtigt klar.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.