BoksenCover.dk Opiniones 900

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds tingene kommer og er god kvalitet nu har jeg både købt cover og holder til bilen kan varmt anbefale boksencover

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når man køber et mobilcover til sin telefon, så har man forventning om at coveret har en god lukkefunktion. Enten et magnetlukke eller en rem. Intet af dette finder du på boxens produkt. Et sjaske s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god behandling af en reklamation på mit købte cover, som desværre var skæv i højre side, så mobilen ikke kunne sidde fast. Det blev ombyttet. Bedste hilsner Kurt Sørensen Hals

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Boksen er en dansk webshop, der specialiserer sig i tilbehør til iPhone. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter, herunder skærmbeskyttelse, opladere og covers, med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Vi arbejder målrettet for at levere en problemfri shoppingoplevelse med hurtig levering (1-2 hverdage), 100 dages returret og en 100 dages tilfredshedsgaranti. Vi stræber efter at tilbyde både konkurrencedygtige priser og høj kundeservice. Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vores kundeservice står klar til at assistere dig. Boksen – Kvalitetstilbehør til din iPhone, leveret hurtigt og sikkert.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Alt er perfekt

15 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har for nylig købt mobiltilbehør…

Jeg har for nylig købt mobiltilbehør fra Boksencover, herunder iPhone-lader, panserglas og en urrem, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Priserne var rigtig gode sammenlignet med mange andre hjemmesider, og kvaliteten på produkterne lever fuldt ud op til forventningerne.

Leveringen var også meget hurtig, og jeg modtog min pakke efter kort tid,

Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Boksencover. Gode priser, hurtig levering og fine produkter. Jeg vil helt sikkert handle der igen og kan klart anbefale hjemmesiden til andre, der mangler mobiltilbehør.

27 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Meget tilfreds

Meget tilfreds med mit køb - og super hurtig levering

24 de febrero de 2026

Kære Annemarie,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med handlen, og at vi kunne levere din pakke lynhurtigt. Vi håber, du får rigtig stor glæde af din nye 3-i-1 trådløse powerbank til MagSafe og Apple Watch – den er virkelig guld værd at have med på farten, når man skal holde strøm på det hele! Rigtig god dag.
Boksencover.dk

Tåbeligt

Intet af dette finder du på boxens produkt. Et sjaske slaskecover der går op og står åbent hvis du da ikke selv forsyner det med to husholdningselastikker!
Dumt og sølle, for ikke at sige tåbeligt.

19 de marzo de 2026

Kære Svend,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at vores Magnetiske Flip Cover til iPhone ikke levede op til dine forventninger.

Vi forsøger altid at gøre det tydeligt i vores produktbeskrivelser, at coveret er bevidst designet med en meget slank profil. For at den indbyggede magnet kan lukke optimalt, er kortholderen dimensioneret til maksimalt 2 kort samt lidt i seddelrummet. Fylder man det ud over dette, vil magneten desværre have svært ved at nå ordentligt sammen. Vi beklager meget, hvis dette ikke har været fremhævet tydeligt nok forud for dit køb!

Når det er sagt, så skal du naturligvis ikke gå rundt med et mobilcover, der holdes lukket af husholdningselastikker. Vi vil derfor meget gerne tilbyde dig at returnere coveret og få det fulde beløb refunderet. Send blot en e-mail til vores kundeservice med dit ordrenummer, så hjælper vi dig med returneringen med det samme.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan få løst problemet.

Boksencover.dk

Super

Super power bank fin kvalitet hurtig levering kan varmt anbefales. 👍

Kære Peter,

Tusind tak for de 5 stjerner og din varme anbefaling! Det betyder utrolig meget for os. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering, og at du mærker den gode kvalitet. Vi håber, at din nye 3-i-1 trådløse powerbank bliver en fast makker i tasken – den er nemlig helt genial til nem og lynhurtig opladning af både iPhone, AirPods og Apple Watch via MagSafe, når man er på farten!

Rigtig god fornøjelse med den.

Egentligt både-og ok-eller ikke

Egentligt både-og ok-eller ikke

Varen er for så vidt i orden men tåbeligt at sælge et Cover med plads til 3- betalings kort og seddelrum og som IKKE kan lukkes/holder lukket når de 3 kort er sat i 🤨

Kære Jan,

Tak for din ærlige anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du overordnet synes selve kvaliteten af varen er i orden, men vi forstår fuldt ud din frustration over lukningen!

Det giver nemlig rigtig god mening, at du forventede plads til 3 kort. Vores Magnetiske Flip Cover til iPhone har ganske rigtigt tre "lommer" – men for at bevare det slanke design, er det forreste slot faktisk udelukkende tiltænkt et tyndt billede, mens kun de to bagerste er til tykkere betalingskort. Hvis man sætter 3 almindelige kreditkort i kortholderen, bliver coveret desværre for tykt til, at den indbyggede magnet kan nå ordentligt sammen. Vi beklager meget, hvis denne detalje ikke har fremgået tydeligt nok i vores produktbeskrivelse forud for dit køb! Det vil vi straks kigge på at få præciseret.

Du skal naturligvis ikke hænge på et mobilcover, der ikke dækker dit behov for opbevaring. Vi vil meget gerne tilbyde dig at returnere coveret og få det fulde beløb refunderet. Send blot en e-mail til vores kundeservice med dit ordrenummer, så sætter vi straks en nem returnering i gang for dig.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan få fundet en god løsning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kære Henrik,

Tusind tak for de flotte 4 stjerner og for at fremhæve vores hurtige levering! Vi kan se i vores system, at det faktisk er tredje gang, du bestiller præcis dette cover hos os – og det er ganske enkelt det største kompliment, vi kan få. Vi er utroligt glade for at høre, at du er så tilfreds med dit Magnetiske Flip Cover, at du bliver ved med at vende tilbage. Vi håber, at den nye model sidder helt perfekt på din iPhone 17 Pro Max, og at det bliver ved med at beskytte telefonen lige så godt som de forrige.

Tak for din store loyalitet over for BoksenCover.dk. Rigtig god fornøjelse med dit (endnu en gang) nye cover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode varer og fornuftige priser

Gode varer og fornuftige priser. Ikke sidste gang jeg har handlet der.

19 de febrero de 2026

Kære Ole,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er simpelthen fantastisk at høre, at vi rammer plet hos dig med både kvaliteten af vores varer og vores priser.

Vi håber, du får stor glæde af din nye Duzzona 30W Hurtigoplader. Det er virkelig en solid wallplug at have siddende i stikkontakten, når man lige har brug for lynhurtig opladning via USB-C eller USB-A til sine enheder.

Det glæder os utroligt meget at læse, at det ikke er sidste gang, du handler hos os. Vi glæder os allerede til at byde dig hjertelig velkommen tilbage en anden god gang!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.