Bolde  Opiniones 33

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har slitt med uren hud en stund, men vært på latsiden når det gjelder å finne løsninger. Valgte til slutt å teste hudpleie fra Bolde, og huden ser mye bedre ut etter bare noen uker med bruk. Produ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig gode produkter som virker godt i vinter kulden dette settet sørger for at huden blir friskere og får sin glød. Anbefale alle menn å prøve Bolde sine produkter det er et veldig godt kjøp rask... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet er seigt og lever ikke opp til hva som var beskrevet. Her viste det seg å være en feil med produktet. Fikk god oppfølging av Bolde hvor de ryddet opp og sendte meg nye produkter. Veld... Ver más

Información sobre la empresa

1. Industria cosmética

Escrito por la empresa

Bolde tilbyr et effektivt og komplett hudpleiesystem skreddersydd for menn som lever i et Skandinavisk klima

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God hudpleie for menn

God hudpleie for menn. Jeg opplever at produktene er laget med ingredienser av høy kvalitet, og da føler jeg at prisen er verdt det. Kan anbefales!

12 de febrero de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig gode produkter som virker godt i…

Anbefale alle menn å prøve Bolde sine produkter det er et veldig godt kjøp rask kundebehandling 👍😊 godt nyttår.

13 de diciembre de 2023

Respuesta de Bolde

For en hyggelig tilbakemelding, Kristian! Tusen takk, og glad for å høre du er fornøyd. Riktig godt nyttår til deg også :)

Hilsen Henrik

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kom i en pose og ikke i boks som vist

Kom i en pose og ikke i boks som vist. Føltes billig da de kun lå i en plast pose fra europris. brukt i over en måned , ingen forskjell. Akkurat som vanlig fuktighetskrem. Framstiller det som en super krem på tiktok og internett. Skuffet dær altså. Hadde virkelig troen på dette hær. Kan hende jeg ikke har brukt det lenge nokk men var i så fall rart

30 de octubre de 2023

Hei Øyvind!

Takk for din anmeldelse og bestilling. Det er kun 3 måneders pakkene som får levert i de store boksene, det er veldig mye kastet bort emballasje om man bruker de på 1 og 1 pakke, spesielt hos abonnementskunder.

De aller fleste ser endring i huden etter 3-4 uker (punktet du er på nå), og nesten alle våre kunder opplever endring i huden. Under klinisk testing ser vi likevel de beste resultatene kommer etter ca 90 dager (12 uker) med aktiv bruk. Vil derfor anbefale å teste litt videre, send meg gjerne en mail og hold meg oppdatert på kontakt@bolde.no , eller om du skulle ha noe spørsmål rundt rutinen!

Hilsen Henrik

Fikk ikke produktet

2 de noviembre de 2023

Hei Vetle,

Denne synes vi var noe ufortjent. Vi sendte ut produktet samme dag du bestilte, men denne ble returnert på grunn av dårlig merking på adresse du selv hadde lagt inn ved bestilling. Etter å ha vært i kontakt med deg på kundeservice sendte vi umiddelbart ut ny pakke til deg på en ny adresse du oppga, uten ekstra kostnad. Det medførte lenger tid før du fikk levert og testet produktet, men var utenfor vår kontroll.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har brukt bolde i en uke men det…

Har brukt bolde i en uke men det jelper ikke

15 de octubre de 2023

Hei Mohamed!

Det tar som regel litt lenger enn en uke før du ser resultater og forbedring i huden. Ofte ser man endring på uke 3-4, men vi anbefaler å følge rutinen i 90 dager før beste resultat er oppnådd. Fortsett rutinen, så blir du å se forbedring etterhvert! Send meg gjerne en mail og hold oss oppdatert. Håper også du kan vurdere å oppdatere anmeldelsen din da du ser resultatene komme.

kontakt@bolde.no

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når det kom i posten så var det bare…

Når det kom i posten så var det bare slengt i en pose.... ikke pent innpakket som vist på nett.
Og veldig lite i tubene

13 de octubre de 2023

Hei Marius!

Jeg ser du har bestilt 1 månedspakke på abonnement. Det er kun 3 måneders pakkene som får levert i de store boksene, da det er mye unødvendig emballasje om man bruker de på 1 og 1 pakke, spesielt hos abonnementskunder. Beklager innpakningen ikke sto til forventingen, men det er grunnen! Det høres ut som om du ellers er fornøyd med produktene, så det synes jeg er positivt. Husk at du alltid kan nå oss på kontakt@bolde.no om du trenger hjelp med noe.

v/ Bolde Kundeservice

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode kremer MEN

Gode kremer, men man blir lurt til å betale for 2 måneder første gangen og de trekker pengene helt uten videre.!
Ble trukket 1000kr for de små kremene og blir nektet refund pga de sendte kremene før pengene ble trukket:-

4 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Bolde

Hei! Takk for din tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du var fornøyd med produktene, men beklager at du føler det på denne måten.

Det høres ut som du signerte opp på vår kampanje gratis prøveperiode vi hadde i en liten periode i sensommer. Du fikk levert en helt gratis pakke med Bolde Komplett hvor du betalte kun for frakt (kr. 95,-).

Vår gratis prøveperiode registrerte kundene opp til et fornyende 2 måneders abonnement til kr 499/mnd. Før du legger inn noen frakt- og betalingsinformasjon, presenteres vilkårene for våre kunder flere ganger gjennom hele betalingsprosessen og er også tilgjengelige på nettsiden. Våre kvalitetsprodukter er dyre å produsere, så det gir ingen mening å gi ut gratis 30 dagers pakker (verdi kr. 585,-) uten noe videre forpliktelser.

Det var ingen bindingstid, men om du likevel ikke gir beskjed innen 30 dager, og før produktene er sendt ut kunne vi dessverre ikke hjelpe deg med refusjon for denne.

Håper likevel du nyter et par måneder til med hudpleie, og takk for tilbakemeldingen! Vi tar det med oss videre.

v/ Bolde Kundeservice
kontakt@bolde.no

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kundeservice

Produktet er seigt og lever ikke opp til hva som var beskrevet.

Her viste det seg å være en feil med produktet.
Fikk god oppfølging av Bolde hvor de ryddet opp og sendte meg nye produkter.
Veldig god service!!

15 de mayo de 2023

Respuesta de Bolde

Hei Tom! Vi mistenker du kan ha mottatt et defekt produkt i sommervarmen... Vi kjenner ikke igjen beskrivelsen du kommer med. Har sendt deg en mail så vi kan løse opp i dette:)

- Henrik
v/ Bolde kundeservice

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.