BOLIA Opiniones 6188

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som en enkemann, så er kanskje ikke møbel stil og kunnskap om hva som går sammen det jeg er kjent for. Men, jentene (Janne hjalp med hvordan spiste stue, entre, kontor, og soverom ble fint) i Kristian... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fikk hjelp til å ta et godt valg på grunn av fleksibel og imøtekommende kundebehandling. Selgeren på Bolia Lillestrøm hadde inngående kunnskap og erfaring som ble avgjørende for oss. Vi merker, ett... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig opplevelse ifm levering. Levering mellom 08-13. kom ikke før 13:30 og fikk ikke plass i heisen (informerte om heis og etasje i forkant). De som leverte var åpenbart frustrert da de visste at de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De ansatte var veldig flinke, imøtekommende og serviceinnstilte. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket, og fikk god hjelp uten at det føltes påtrengende. En butikk som virkelig leverer på... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Accesorios para muebles
  4. Tienda de mobiliario para salones
  5. Tienda de muebles de exterior
  6. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Escrito por la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk beskjed om at det var 1 år!!

Fikk beskjed om at det var 1 år!!! Ventetid før varen kom på lager igjen. De har varen i andre butikker men får beskjed om at om de ikke kan få sendt fra annen butikk. Elendig kundeservice og utrolig at man selger varer som ikke er mulig å motta på 1 år! Skuffende opplevelse

14 de junio de 2026

Hei Niklas,

Takk for tilbakemeldingen.

Jeg beklager så mye for dette. Jeg undersøker saken nærmere og kommer tilbake til deg på e-post.

Alt supert

Alt supert! Nydelig teppe ble levert på døren.

27 de abril de 2026

Hei Ingunn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at alt gikk som det skulle, og at teppet falt i smak. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fabelaktig bistand både før

Fabelaktig bistand både før, under og etter kjøp! Og de beste produktene!

23 de noviembre de 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med både service og produkter, og at du deler opplevelsen din.

kjempegod service

12 de junio de 2026

Hei Kitty,

Takk for den fine tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du fikk god service, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt gikk effektivt og med hyggelig…

Alt gikk effektivt og med hyggelig betjening

11 de junio de 2026

Hei Elisabeth,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk hyggelig betjening og god service. Det betyr mye for oss og at du tok deg tiden til å dele opplevelsen.

God kundeservice

God kundeservice, rask betjening. Flotte lokaler med godt utvalg av produkter.

11 de junio de 2026

Hei Tracy-Ann,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og utvalget vårt. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hun var veldig hyggelig og jordnær og…

Hun var veldig hyggelig og jordnær og følte jeg ble utrolig hodt ivaretatt.

5 de junio de 2026

Hei Bjørg,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det betyr mye for oss å høre at du følte deg godt ivaretatt, og at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Tja, litt skuffet nå

Vi kjøpte 2 hyller på 50% salg for en jke siden og fant tilfeldigvis ut at dere noen dager senere satt ned prisen med 20%mer. Det kjennes ugreit når vi har brukt ca 130.000 det siste året hos dere. Ellers er vi alltid fornøyd. Forventer å få kjøpe de varene bestilt i forrige uke til peisen dere selger de for nå.

9 de junio de 2026

Hei Mariel

Takk for din superhyggelige tilbakemelding om vår service og butikk! Vi ser frem til å velkomme deg igjen snarest.

Veldig treg levering

Veldig treg levering. 5 dager etter bestilling ingen oppdatering på tracking

4 de junio de 2026

Hei Kristian

Tusen takk for din tilbakemelding

Jeg beklager at leveringen var treg og vi ønsker selvfølgelig å hjelpe deg videre. Jeg har sjekket dit sporingsnummer og kan se, at pakken har kommet videre i dag. Beklager så mye for forsinkelsen på dette.

Camilla, BOLIA.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig behagelig og god service

Veldig behagelig og god service. Fikk veldig god hjelp.

Hei Kjersti

Tusen takk for din hyggelige tlibakemelding om vår service.

Det setter vi stor pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig hyggelig personale og fikk god…

Veldig hyggelig personale og fikk god hjelp med å velge og bestille sofa

Hei Vegard,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er godt å høre at du fikk god hjelp av vårt personale og at du er fornøyd med både veiledning og bestilling av sofa. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hyggelig personale som alltid smiler og er svært behjelpelig

God service, hyggelig personale med god kunnskap om produktene. Gir min beste anbefaling av gjengen på Bolia Kvadrat.
Butikken er fantastisk fin, inspirerende og innbydende.

Hei Anja,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplevde god service, kunnskapsrikt personale og en inspirerende butikkopplevelse. Vi setter stor pris på anbefalingen din.

Høflige ansatte

Veldig høfflig og løsningsorientert ansatt!

5 de junio de 2026

Hei Alexandra,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det setter vi stor pris på å høre, og vi er glade for at du opplevde vår medarbeider som både høflig og løsningsorientert.

Veldig god hjelp av Sofie

Veldig god hjelp!

30 de mayo de 2026

Hei Hans,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp av Sofie 😊

Ha en fin dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En utrolig flott person som møtte oss i…

En utrolig flott person som møtte oss i butikken, veiledet oss og var ærlig på våre spørsmål opplevde vi.

27 de mayo de 2026

Hei Lillian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at dere følte dere godt ivaretatt, og at dere opplevde god veiledning i butikken. Takk for at du deler opplevelsen din.

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det gleder oss å høre at du opplevde vår medarbeider som kunnskapsrik og serviceminded. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet er fraktkostnaden

Problemet er fraktkostnaden. Dere har ofte salg, men på forskjellige ting til forskjellige tider, og da spiser fraktkostnadene opp det man sparer på salget. Hvis dere hadde salg på flere ting samtidig, kunne man sendt mange varer i samme sending.

26 de mayo de 2026

Hei,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi har løpende kampanjer på ulike produktgrupper gjennom hele året, men det betyr også at det ikke alltid er mulig å få alle varene man ønsker på tilbud samtidig.

Vi setter pris på innspillet ditt og tar det med oss videre.

Ønsker deg en fin dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og dyktige ansatte

God service og dyktige ansatte. Vi fikk flere alternativer på både farger og tekstur på det vi ønsket å handle. Personen som hjalp oss hadde god kunnskap og hjalp oss med gode valg. Veldig fornøyd.

30 de mayo de 2026

Hei Wenche,

Så hyggelig å høre at du fikk så god veiledning og service i butikken vår 🛋️ Takk for at du deler erfaringen din.

Ha en fin dag.

Bra oppfølging og service

Bra oppfølging og service, men problem m betaling via min side /lenke

29 de mayo de 2026

Hei Heidi,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Så hyggelig å høre at du fikk god service og oppfølging 😊 Jeg beklager for utfordringene du opplevde med betalingen din.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.