Jeg havde glemt at skrive hvor varen skulle sendes hen. Herefter tog jeg telefonisk kontakt til den butik der havde min varer (på Sjælland og jeg selv var på Fyn), her blev jeg mødt af en ekspedient d... Ver más
La empresa ha respondido
Fil de forkerte glas fremsendt Kunne ikke komme i kontakt med firmaet via mail eller telefon
Købte for noget over et år siden en termokande i Rødovre isenkram. Oplevede at den ikke længere rigtigt holdt kaffen varm, og spurgte derfor i forretningen, om man kunne købe en ny tætning til prop... Ver más
Super service Bestilte nogle krus som blev leveret super hurtigt. Desværre var et af kruse de skadet i toppen, på trods af perfekt indpakning og uden skade på emballagen. Vi orienterede boligkram,... Ver más
La empresa ha respondido
Boligkram.dk er en del af Rødovre Isenkram, som er en stolt familie ejet forretning som har ligget i Rødovre Centrum i siden 1966. Her sælger vi mange forskellige produkter inden for isenkram og boligudstyr; alt fra gryder, pander, rengøringsartikler, kaffemaskiner, skruer og søm, VVS til håndklæder, vaser, elkedler, pedalspande og meget mere. Med de 54 års erfaring har vi lært at lægge stor vægt på god service og høj kvalitet og selvfølgelig at være en rigtig isenkræmmer som har det hele til dig. Vores største mål er at kunne tilbyde det bedste til vores mange kunder og være klar til at opfylde deres behov. Ud over denne online butik kan du besøge os på adressen: Rødovre Centrum 132 2610 Rødovre
Rødovre Centrum 132, 2610, Rødovre, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fil de forkerte glas fremsendt
Kunne ikke komme i kontakt med firmaet via mail eller telefon
Nem hjemmeside...nemt at bestille...og super hurtig levering...Stor anbefaling.
Min ordre var klar indenfor et par timer.
Rigtig god service ved afhentning af varen i butikken i Rødovre.
Den var særdeles dårlig, varen var bestilt til hjem leverance men blev aldrig leveret, jeres kundeservice påstår at der er blevet ringet på min dør det er der ikke jeg er hjemme hver eneste dag, da jeg har meget dårlige ben, så jeg ved der ikke er blevet ringet på min dør så i har fået jer en meget utilfreds kunde og jeg ønsker ikke at handle med jer igen. Mvh Jens Larsen 60590124. Delta park 22. 1tv, 2665 Vallensbæk strand
har købt mange gode og billige ting der, stort udvalgt,
god - overskuelig hjemmeside, dog manglede der lidt opdatering ang. varer der var i restordre. - kontakt til personale er rimeligt godt både via mail og telefon - så alt i alt et godt sted at handle.
Hurtig ekspedition og levering alt var som forventet i god kvalitet.
Super god service og hurtig levering. Har altid mange gode varer til fornuftige priser. Kan varmt anbefales
De sendte mig en forkert vare og ved henvendelse fik jeg at vide de ville ringe tilbage det gjorde de ikke, så henvendte mig igen der lovede de at srnde en mail om hvordan jeg fik mine penge tilbage men det har de heller ikke gjort så jeg kan ikke anbefale dem.
Hurtig håndtering af ordre og afsendelse.
Produktet lever op til min forventning.
Et super godt produkt og hurtig levering