Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klar anbefaling herfra. Vi blev kontaktet af Jesper gennem et tilbud, hvor vi straks følte os trygge. Jespers gennemgang af kontrakten med os var velformuleret og forståelig, både på engelsk og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En varm anbefaling herfra. Vi var førstegangs huskøbere uden nogen erfaring. Vi har følt os i meget trygge hænder og Jesper har svaret på alle spørgsmål og gennemgået papirer med os. Processen har v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt hus og har haft RIGTIG stor glæde af “Boligrådning” ved Jesper Lunde. Det har været en fornøjelse hele vejen fra start til slut, meget dygtig indenfor området og meget opmærksom og infor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor inmobiliario

Escrito por la empresa

Køberrådgiving til fast lav pris kr. 6.900. Skal I købe ny bolig så står vi ved jeres side, indtil I står med nøglerne i hånden. Køberrådgivning med alt inkluderet. Billigt salær / lav pris, men høj kvalitet og højt serviceniveau.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jesper er fantastisk!

Jesper har været helt igennem fantastisk. Han hjalp mig både med prisforhandling og køberrådgivning og gennemgik samtlige dokumenter i forbindelse med handlen.

De væsentligste opmærksomhedspunkter blev tydeligt opsummeret, hvorefter vi havde et telefonmøde, hvor det hele blev gennemgået trin for trin. Det blev forklaret på en enkel og overskuelig måde, som gjorde processen meget tryg.

Jeg har tidligere hørt om køberrådgivere, der kan virke pressende, fordi de arbejder ud fra princippet “købt eller gratis”. Det var slet ikke tilfældet her. Tværtimod sørgede Jesper for, at jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.

Tusind tak! 🙂

19 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boligrådgivning.com har leveret meget…

Boligrådgivning.com har leveret meget kompetent og grundig køberrådgivning gennem hele forløbet. Kommunikationen har været klar og rettidig, og jeg har følt mig trygt og professionelt rådgivet fra start til slut.

10 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gnidningsfri kommunikation og superservice til meget rimelig pris!

Gnidningsfri kommunikation og superservice til en meget rimelig pris. Herudover sparede Jesper os for indkøb af ny brændeovn, da han ved gennemgang af papirerne fandt en fejl i registrering på den eksisterende. Det betød, at den gik fra at være en brændeovn, som ifølge loven skulle skiftes til at være en "lovlig"

9 de diciembre de 2025

Boligrådgivning.com anbefales

Jeg har med glæde brugt Jesper / boligrådgivning.com i forbindelse med nyligt huskøb.
Jesper er meget professionel og stadig menneskelig i hans gennemgang af tilstandsrapporten, samt tydelig i hans gennemgang og rådgivning af vigtige dokumenter og jeg oplevede tryghed og ro i at have ham til at både forhandle en fornuftig pris på huset, samt rådgive mig i hele huskøb processen.
Boligraadgivning.com anbefales bestemt herfra.

1 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har virkelig følt os trygge og godt…

Vi har virkelig følt os trygge og godt behandlet gennem hele processen - der var så mange ting vi ikke havde fokus på men som Boligrådgivning.com kontinuerligt førte os gennem helt frem til målet - vi kan varmt anbefale dem.

13 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste rådgivning til boligkøb.

Vi fik en grundig forklaring af forløbet, alle frister blev overholdt og der var styr på processen. Jesper har været tilgængelig og meget behageligt som rådgiver.

4 de agosto de 2025

Trygt forløb

Vi fik hjælp til hele forløbet inkl. forhandling. Han fik forhandlet boligen et godt stykke ned og det gav en god tryghed at blive guidet igennem hele forløbet.

17 de agosto de 2025

Fantastisk hjælp til førstegangskøb

Jeg vil gerne give Jesper 5 stjerner for hans fremragende hjælp til at købe min første lejlighed. Han var altid tilgængelig og svarede hurtigt og fyldestgørende på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig helt tryg ved at have Jespers støtte gennem hele processen – fra første kig på salgsopstillingen, over vurdering og forhandlinger, til dokumenthåndtering og tinglysning.

Kort sagt, Jesper sørgede for, at jeg kom hele vejen i mål uden nogen benspænd eller småproblemer. Mit boligkøb blev dejligt gnidningsfrit takket være den gode service fra Jesper. Jeg kan varmt anbefale at få hans hjælp!

14 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.