La empresa ha respondido
Je précise que je parle ici uniquement de mon expérience personnelle avec Bolt Energie et que je ne généralise aucunement celle-ci. Il y a quelque temps, j’avais laissé un avis critique concernan... Ver más
La empresa ha respondido
Jullie zijn erg goed, tot nu toe, en allicht zijn er nog verbeteringspunten. Jullie lijken eenvoudig, direct, eenduidig, geen poespas, efficient. We hopen deze indruk te kunnen houden.
La empresa ha respondido
Bolt is het allereerste energieplatform dat het Belgische stroomnet echt duurzaam wil maken. Via Bolt kan je jouw energie rechtstreeks kopen van lokale, groene opwekkers. Zo weet jij exact waar je energie vandaan komt en waar je geld naartoe gaat.
Sint-Lazaruslaan 4-10, 1210, Brussel, Bélgica
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
zeer klantvriendelijk én geen extreem hoge prijs

Respuesta de Bolt Energie
Zeer vlotte klantenservice, die proactief werkt en de vragen volledig afhandelt en oplost.

Respuesta de Bolt Energie
Duidelijk betalingsdocument, bij eventuele wijzigingen vooraf verwittigingen. Dank ervoor

Respuesta de Bolt Energie
Les appelles téléphonique sont d’une efficacité et d’une bienveillance extrême.

Respuesta de Bolt Energie
Perfect , Bolt een Firma waar je klant bent maar geen nummer zoals bij andere leveranciers

Respuesta de Bolt Energie
Het contact verloopt stroef. Antwoorden komen laat of ... niet. Heb een dynamisch elektriciteitscontract. Wou ook een vast gascontract erbij afsluiten nadien, ... maar nooit geen antwoord ontvangen. Ga snel bij een andere leverancier gaan kijken.

Respuesta de Bolt Energie
Zeer fijne inschrijving met goede hulp van Alissa aan de telefoon. Een zeer toffe, correcte en charismatische dame. Ik ben nog nooit in mij leven zo vlot en relaxt geholpen geweest, was een nieuwe ervaring voor mij. Mailtjes en facturen worden tijdig gestuurd, ook zeer transparant waar alles vandaan komt.

Respuesta de Bolt Energie
Vous êtes très réactif...l essentiel pour moi

Respuesta de Bolt Energie
Sinds 04/2025 klant en plots ontdek ik dat Dynamische prijzen aangevinkt staat zonder dat hier vraag naar was. Meerdere keren proberen uitzetten en contact opgenomen maar werd niet verder geholpen.
Hierdoor was de factuur dus een stuk hoger.. Hier stappen we terug over naar Ecopower

Respuesta de Bolt Energie
heel vriendelijke dame aan de telefoon die alles onmiddellijk in orde bracht

Respuesta de Bolt Energie
Zeer duidelijke antwoorden op mijn vragen en zeer behulpzaam mvg

Respuesta de Bolt Energie
Le personnel est très professionnel et donne des conseils utiles ; dans l'ensemble je suis satisfait

Respuesta de Bolt Energie
Más información sobre otros tipos de reseñas.