Reeds een muziekdoosje voor moederdag besteld met gravering, helaas is deze “defect” binnengekomen (ligt aan bezorgdienst en niet aan het bedrijf!) maar op zeer korte termijn een nieuwe ontvangen. Ser... Ver más
La empresa ha respondido
Het pakket werd erg snel als gereed bevestigd. De levering was een dag erna, zoals beloofd en het zag er prachtig ingepakt uit. Het kaartje dat ik had laten insluiten was handgeschreven, wat natuurli... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bo & Mila gelooft dat elk kindje verdient om te worden verwelkomd met liefde en zorg. Wij bieden originele en betaalbare kraamcadeaus aan en verkopen daarnaast leuke en functionele baby- en peuter items. Bestel voor 15:00 uur op BoMila.nl en we versturen je bestelling nog dezelfde dag. Wij denken graag met je mee. Op zoek naar inspiratie, hulp nodig of speciale wensen? Stuur ons een berichtje via het contact-formulier op onze site. Dan kijken we hoe we je kunnen helpen.
De Krans, 7462 AK, Rijssen, Holanda
- klantenservice@bomila.nl
- bomila.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Altijd een nette en snelle levering
Altijd een nette en snelle levering! Het persoonlijke kaartje erbij is altijd erg leuk.
Ook de inpak optie is fijn, bestel er graag en vind de producten ook schattig en goed!
Aanbevolen
Heel leuk ingepakt, superleuke knuffel voor kleine prijs en snel geleverd!
Ik ben fantastisch geholpen door de…
Ik ben fantastisch geholpen door de mensen van bomila. Ik had een artikel besteld via bol.com en zij namen mijn klacht niet serieus. Gelukkig kon bomila alles oplossen en mij van een vervangend artikel voorzien
Snel verstuurd en goed verpakt ben er…
Snel verstuurd en goed verpakt ben er blij mee

Respuesta de Bo & Mila
Canvas posters zien er geweldig uit
Canvas posters zien er geweldig uit. In een mooie doos met leuke details zoals een sticker erop geplakt en een persoonlijk kaartje in de doos.

Top!
Ik ben erg blij met de kwaliteit van de producten en de service, mijn bestelling ging geweldig.
Product zoals op foto + super service
Ik zocht een zwemband voor ons zoontje, en kwam hem online bij shein/temu tegen met een leuk stuurtje. Alleen natuurlijk lange leveringen en het werd nu zwembad weer. Dus na speuren op internet kwam ik hem tegen bj Bo &Mila met snelle verzending, top! Hij kwam inderdaad dag erna al zoals beloofd. Helaas was deze al lek bij aankomst.. wel hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd. Snelle fijne service!
Leuke producten
Leuke producten, snelle levering. Persoonlijk kaartje erbij gedaan!
Fantastische service
Fantastische service, snelle reactie op een fout die ik had gemaakt met de bestelling. Hebben ze direct aangepast en ik heb het juist product ontvangen! Snel verzonden en een super leuk handgeschreven kaartje erin. Volgende keer bestel ik weer hier!
De bestelling werd snel verzonden
De bestelling werd snel verzonden. En de haar handdoek ziet er leuk uit en doet z'n werk.
Snelle levering en een leuk persoonlijk…
Snelle levering en een leuk persoonlijk bedank kaartje!
Heel leuk en persoonlijk ingepakt met…
Heel leuk en persoonlijk ingepakt met een persoonlijke kaart. Heel leuk
Super tevreden over de speenkoorden
Super tevreden over de speenkoorden, en super lief ingepakt met een gepersonaliseerde bedankt kaart toppie

Mooie producten
Mooie producten, heel snel geleverd! Ik zou hier zeker weer bestellen.

Respuesta de Bo & Mila
Más información sobre otros tipos de reseñas.