Had like 20€ left before rent was due, shouldn’t have gambled it, but I did. Turned it into 60 and stopped, used it for groceries. I know that’s risky behavior, but at least the site paid me when I ne... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Widzę dokładnie, jaki bonus mam włączony, ile już obróciłem, ile zostało. Nie muszę liczyć na piechotę. Dzięki temu mniej się gubię.
Transaction history loaded dates but no amounts. The issue was that my banking app showed payment while the site stayed unchanged. boring account functions should just work. That is exactly the sort o... Ver más
Requested £42 through Revolut on Friday evening... After that, the reference number changed after refresh. refreshing at lunch gave the same useless screen. That is exactly the sort of basic detail... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Aanbevolen keuze 🎯 Beste welkomstdeal vandaag
Información de contacto
Holanda
- bonus-cloud-now.click
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
The cashier button hid behind the…
The cashier button hid behind the keyboard on my iPhone SE. The issue was that two screens showed two balances for nearly twenty minutes. I was late for the train and did not need another restart. My coffee went cold while I compared the pages
Good when bored at bus stop
I mostly play 10 minutes here, 10 minutes there, like waiting for bus or in line somewhere. Works fine on mobile internet, didn’t eat my whole data plan. Lost more than I won but it kills the time nicely.
Won some, treated my partner
Turned 15 into 50 one evening and took my girlfriend out for dessert with it. Nothing crazy, but it felt nice to do something tangible with online winnings.
Nothing fancy, works
Site design isn’t anything special, but the important stuff functions. Deposit with Visa, play, withdraw. That’s all I wanted really. I had one delay on my second payout (took 4 days), but they answered my chat and it came through.
Got my small win before rent day
Had like 20€ left before rent was due, shouldn’t have gambled it, but I did. Turned it into 60 and stopped, used it for groceries. I know that’s risky behavior, but at least the site paid me when I needed it.
Rejestracja bez tysiąca kroków
Nie znoszę, jak przy zakładaniu konta trzeba wypełniać milion pól. Tutaj formularz był prosty, parę podstawowych danych, mail, hasło i gotowe. Potem tylko potwierdzenie maila i już mogłem wpłacić. Weryfikacja dokumentów dopiero przy większej wypłacie, więc na start nikt mnie nie męczył. To mi się naprawdę spodobało, bo nie lubię od razu wysyłać wszystkich swoich danych.
Zmienny humor, ale wracam tu
Miałem moment, że byłem wściekły, bo trzy dni pod rząd nic nie wchodziło, już chciałem konto skasować. Potem siadła jedna wygrana i nagle przeszło mi złość. Uświadomiłem sobie, że to po prostu loteria i jak na razie temu kasynu ufam bardziej niż innym, na których byłem.
Drobna irytacja przy bonusie, reszta ok
Trochę się wkurzyłam, bo nie zauważyłam, że jeden bonus się sam aktywował przy wpłacie, a ja nie chciałam go brać, bo nie lubię obrotów. Na czacie mi wytłumaczyli, co i jak, i na szczęście mogli mi to wyłączyć, zanim zaczęłam grać. Poza tym sytuacja – kasyno bez zastrzeżeń.
Trochę przegrałem, ale klimat fajny
Nie będę ściemniać, więcej przegrałem niż wygrałem, ale takie ryzyko. Plus za przejrzyste saldo, wiadomo gdzie jest kasa realna, gdzie bonus. Nie ma wrażenia, że coś ukrywają w regulaminie drobnym druczkiem.
Jak dla mnie uczciwe kasyno
Po kilku miesiącach grania mam wrażenie, że to jedno z bardziej normalnych miejsc w tej branży. Jasne, zdarzają się przegrane serie, ale nic nie wskazuje na jakieś kręcenie. Wypłaty, dokumenty, wszystko załatwiane spokojnie i bez nerwów.
Lepsze niż się spodziewałam
Weszłam z ciekawości, bo kolega z pracy wspomniał. Myślałam, że będzie jakiś totalny chaos, a tu dość przejrzyście, szczególnie w kasie i historii transakcji. Przegrałam swój mały budżet, ale emocje były, a obsługa czatu naprawdę kulturalna.
Wygodny podgląd aktywnych bonusów
Trochę się wciągnęłam
Uważajcie, bo łatwo tu posiedzieć dłużej niż się planowało. Same gry fajne, kolorowe, szybko chodzą, wszystko kusi, żeby jeszcze jeden spin. Ja gram za małe stawki i ustawiam sobie limit depozytu, wtedy jest ok. Ogólnie pozytywnie, tylko trzeba mieć trochę samokontroli.
Miły drobiazg — szybkie zamykanie konta czasowo
Miałam gorszy okres psychicznie i bałam się, że będę grać za dużo. Napisałam, żeby mi na trochę wyłączyli konto, i zrobili to od razu, bez pytań. Potem tak samo sprawnie je przywrócili. Szanuję takie podejście.
Sprawdzam saldo co chwilę, zawsze się zgadza
Mam taką manię, że liczę, ile wygrałam/przegrałam i sprawdzam z saldem. Tutaj nigdy mi się nie rozjechało, co uspokaja. Zaufanie do liczb jest ważne.
Dobra opcja na krótką przerwę od nauki
Przy przygotowaniach do sesji czasem mam dość książek, wtedy robię sobie 10 minut na sloty, tu szybko się wszystko ładuje, więc nie tracę czasu na czekanie, tylko na grę.
Spędziłam tu urodzinowy wieczór
Na urodziny zrobiłam sobie prezent – wpłaciłam 100 zł i poszłam w sloty. Nie dostałam jakiegoś specjalnego bonusu urodzinowego, ale i tak bawiłam się dobrze. Wyszłam na lekkim plusie, więc uznaję to za udany prezent od losu.
Lubię tu wracać bez ciśnienia
Są takie kasyna, gdzie jak raz wpłacisz, to potem cię bombardują. Tu mogę zniknąć na dwa miesiące, wrócić i nikt mi nie wypomina, że mnie dawno nie było. Gram, kiedy mam nastrój, a strona po prostu jest i działa, bez szantażu emocjonalnego.
Live czat trochę robotyczny
Czasem mam wrażenie, że na czacie lecą według skryptu, szczególnie na początku rozmowy. Jak się dopyta dokładniej, to już wchodzą w szczegóły i jest lepiej. Nie jest to poziom rozmowy z kumplem, ale da się dogadać i uzyskać pomoc.
Pierwszy cashback
Dostałam zwrot części przegranych z zeszłego tygodnia, nie jakaś fortuna, ale miło. Nie wiedziałam nawet, że ta promocja działa od automatu.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.