Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige benyttet os af en kampagne pris fra Bonus Trapper, og har fået monteret den flotteste trappe der passer perfekt til rummet. God og kompetent rådgivning af Bjarne der målte op, og flot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil til enhver tid anbefale Bonus Trapper. Alle er simpelthen så søde! Først var vores byggeri forsinket, og kort inden levering af trappen måtte vi udskyde monteringen, hvilket de var SÅ søde... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop fået monteret vores trappe. Vi har kun oplevet god, hjælpsom og professionel kommunikation med Bonustrapper fra start til slut. Vi brugte også Bjarne til rådgivning omkring trappehul... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, fine medarbejdere, pænt arbejde! Mindre justering var påkrævet men den blev udført hurtigt og pænt. Kan anbefales, også fin pris!

26 de octubre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Udvandrede fra halvfærdigt projekt og…

Udvandrede fra halvfærdigt projekt og efterlod byggeaffald, som man nægtede at tage med. Måtte hyre andre til det. Bonus Trapper besvarer hverken telefonopkald eller mails, men er meget krakilske når det kommer til at opkræve penge. I vilkårene kræver de, man selv fjerner den trappe, der skal skiftes.

10 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Bonus trapper

Jeg kan varmt anbefale Bonus trapper, for den proffessionelle, og personlige tilgang til en trappehandel.
Jeg har nu to gange købt trappe hos Bonus trapper, og hvergang har forløbet, og montagen været en god oplevelse.
Min “sidste” trappe gav lidt udfordringer, så der måtte yderligere 2 besøg til af deres montør, men han kom med et par dages varsel, og eftermonterede de sidste dele.

En glimrende oplevelse, og skulle jeg få behov for en ny trappe en anden gang, vil det selvfølgelig være Bonus jeg kontakter igen.

Min varmeste anbefaling👍🏼

16 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt, effektivt og særdeles flot resultat!

Vi så deres tilbud på Facebook.
Jeg udfyldte kontakt formularen.
Dagen efter blev jeg kontaktet med henblik på besigtigelse og tilbudsgivning.
Hele forløbet har været super nemt.
Montørene ankom på slaget. De var hurtige og effektive og resultatet er kun til at være super tilfreds med.

Jeg kan kun anbefale Bonustrapper.

22 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået en superflot trappe

Vi har fået en superflot trappe. Efter nogle dage opdagede vi at der var for stort mellemrum mellem to af tremmerne. Da vi gjorde opmærksom på det, blev det straks udbedret. Vi er simpelthen bare så tilfredse med både service og de dygtige håndværkere😊

1 de junio de 2023

Femstjernet oplevelse

Vi har netop fået monteret vores trappe.

Vi har kun oplevet god, hjælpsom og professionel kommunikation med Bonustrapper fra start til slut. Vi brugte også Bjarne til rådgivning omkring trappehul i vores renovering.

Vi fik anbefalet Bonustrapper af nogle i vores omgangskreds, og vi bestemt ikke fortrudt, at vi gik med dem. De har overholdt hver og en aftale til punkt og prikke.

10 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et firma der aldrig svare.

Et firma der aldrig svare.

Bonus trapper har leveret og monteret en ny kvartsvingstrappe som er 4 cm for kort i højden.
det resultere i at øverste trin er 8 mm ude af vatter på 80 cm.
Hjørne stolpen er ca 2 cm ude af lod.
udover dette så er gelændert på føste sal forkort.

Har i to månder prøvet at få bonus trapper i tale, men de ønsker tydeligvis ikke at snakke med mig for at finde en løsning.

Som de skriver på deres hjemme side er mål deres ansvar, men alt de siger holder desværre ikke må jeg erkende, også selvom jeg har købt trappe ved dem før uden problemer.

Trappen har en værdi omkring 50.000
80 % er betalt

sælger en super venlig men når problemerne melder sig, er der ingen hjælp

kan derfor kun sige at jeg vil vælge et andet firma næste gang jeg skal have en ny trappe.

9 de mayo de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.