Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lurendrejeri, har tänkt att polisanmäla för bedrägerier. Först och främst har dom inte accepterat mina köp, när jag mailade så gjorde dom det efter ett tag. Då har jag begärt en utbetalning för typ tv... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

***Uppdatering*** Måste ändå berätta att de har betalat ut all min bonus och jag har pengarna på mitt konto. Detta efter många försök att få kontakt. Höjer omdömet till 2 stjärnor. Det är ändå... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag gillar att man kan få tillbaka en liten procent av ett köp och att många bäckar små kan bli ganska stora i slutändan. Men det jag ogillar mest e att det tar otroligt lång tid innan allt registrera... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

En riktig bluffsida! Begärde utbetalning 22/1 och har fortfarande inte fått mina pengar. Som andra skriver har jag över 800kr som är ”under bearbetning” för köp under 2023… använd er ej av denna si... Ver más

2,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bluff, ingen utbetalning och ingen kundtjänst

Efter att ha samlat ihop en större summa som jag begärde utbetalning av så hände ingenting. Jag mejlade kundtjänst, inget svar, mejlade igen, inget svar ”bara vi har mycket för tillfället”. När jag några månader senare loggar in så har bonusen plockats bort med hänvisning till 12 månaders inaktivitet, detta trotts att jag begärde utbetalning 3-4 månader innan bonusen togs bort. ANVÄND INTE DETTA FÖRETAGET!

2 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kommer aldrig använda bonusway igen tog…

Kommer aldrig använda bonusway igen tog 2,5 år att få bonusen godkänd. Sen när jag ska ta ut den har jag väntat nu i 3 veckor skrivit till supporten flera gånger men allt jag går är autosvar. Kan dom inte ens läsa ens mail??? Katastrof nu använder jag bara mybonus som är pålitlig och snabb betalning

21 de julio de 2025

Bonuksia ei makseta

Bonukset ovat olleet arvioitavana yli vuoden verran eikö niitä voi kotiuttaa.

Vaikuttaa järjestelmälliseltä toiminnalta. Olisiko jo syytä tehdä rikosilmoitus.

15 de agosto de 2025

Dåligt

Man får inte cashback som står på webbsidan. Man får reklam att man kan få 1200kr cashback när man tecknar elavtal och till slut blev det bara 170kr. Support svarar inte så ni får undvika Bonusway.

17 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bonussen worden niet goedgekeurd.

Bonussen worden niet goedgekeurd.
Er wordt gezegd dat het aan de verkopers ligt, deze geven niet door dat het artikel gekocht, ontvangen en niet terug gestuurd is.
Dit zeggen ze dus over elke verkoper.
Het ligt dus aan iedereen behalve aan bonusway.
Bonusway profiteert dus van de mensen die via bonusway artikelen kopen bij bv. Bol.com, zooplus en alle andere zaken. Er wordt niets uitgekeerd!

12 de agosto de 2025

Så dålig

Så dålig. Bonusway har blivit så dålig först får man vänta i två år!!! på att ens bonus ska bli bekräftad och när man kontaktar dom får att få hjälp med detta så får man ett automatiskt svar som säger att dem inte kan göra något, när man då svarar på det mailet och klagar igen fixar dom problemet direkt. Sedan får man vänta på pengarna man tar ut i fler veckor eftersom dom inte använder sig av exempelvis Swish. Ne använd något annat. Jag har helt slutat använda Bonusway inte värt besväret.

6 de agosto de 2025

Bluff

Bluff. Har väntat på utbetalning i flera månader och mejlat om när utbetalningen kommer. Ser nu bara när jag loggar in att de bonuspengar jag samlat in har "gått ut" så jag kommer inte få dom utbetalade.

30 de julio de 2025

Får ej ut bonusen…

Jag har begärt att få min utbetalning flertalet gånger utan att få in den på kontot. Jag har även varit i kontakt med kundtjänst flertalet gånger som har lovat att hjälpa men utan att faktiskt få någon hjälp. Upplevs tyvärr inte som ett trovärdigt företag.

21 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.