Valorada con 5 estrellas sobre 5

Chauffeur was hartstikke mooi op tijd en heel vriendelijk. Bus zag er zowel aan de buiten- als de binnenkant netjes uit. Stoelen comfortabel. Chauffeur prettige rijstijl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was echt top geregeld. De chauffeurs waren hartstikke vriendelijk en gezellig en de bus was netjes en zat comfortabel. Contact met de chauffeurs verliep ook soepel met afzetten en ophalen. Al me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden op het laatste moment een bus nodig en Bookabus heeft alles in het werk gesteld om dit te regelen. We kregen een prima bus en dito chauffeur. Het was erg fijn geregeld en het contact prima!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede snelle communicatie binnen de reserverings chat. Snel duidelijk waar je op kunt rekenen qua kosten. Ook per telefoon goed bereikbaar. Chauffeurs Pouw in dit geval waren vriendelijk.

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de camionetas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Need a bus with driver? Bookabus ensures that finding a bus is not a hassle. We are the biggest network of bus companies and therefore can guarantee the right bus for the best price. We also offer exceptional customer service so that your event will be...

4,7

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Super geregeld

Super geregeld!

Mieke was een super lieve chauffeur, zouden eigenlijk 22.30 opgehaald worden, maar toch eerder contact gehad waardoor zij toch eerder ons wilde en kon ophalen!

Zeker voor herhaling vatbaar🙏🏼

29 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Hi Sharon, dank voor de fijne review. We gaan de complimenten zeker overbrengen op Mieke.
Hele fijne dag!

Fijne ervaring

De online afwikkeling was top. De bus ook.
Ik vond alleen dat de chauffeur zich beter had kunnen voorbereiden tussen de reisbewegingen door.
We hebben voor mijn gevoel niet altijd goed gereden. En ze kwam ook wat onzeker over op sommige trajecten

22 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de online afwikkeling en de bus naar wens waren. We nemen je opmerkingen over de chauffeur uiteraard serieus en zullen dit met de busmaatschappij bespreken om onze service verder te verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De chauffeur was netjes op tijd en heel…

De chauffeur was netjes op tijd en heel aardig en het verliep allemaal heel soepel.

19 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat de chauffeur vriendelijk was. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn!

Super

We zijn van te voren goed op de hoogte gehouden via de mail. De chauffeurs waren erg vriendelijk en gezellig. Het was een feestje in de bus!

18 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Wat leuk om te horen! Fijn dat de communicatie duidelijk was en dat de chauffeurs hebben bijgedragen aan de gezellige sfeer. Hopelijk tot een volgende keer!

Super toffe ervaring

Super toffe ervaring. Goede chauffeurs en perfecte service

15 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Wat een geweldige feedback, bedankt! Fijn dat je zo'n toffe ervaring hebt gehad. We hopen je snel weer te mogen vervoeren!

Prima

Prima! Goed op tijd. Goed contact. Mooie grote bus.

15 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat alles naar wens was. Hopelijk mogen we je binnenkort weer van dienst zijn!

Hartstikke fijn..deze Bookabus

Hartstikke fijn..deze Bookabus. Voordelig. Professionele rit en leuke chauffeur. Onze school excursie was een groot succes.

14 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Wat leuk om te horen! Fijn dat jullie schoolreis zo’n succes was en dat alles naar wens verliep. Bedankt voor je mooie woorden en hopelijk tot een volgende keer!

Alles was in orde

Alles was in orde
Degelijke bus vriendelijke chauffeur

9 de enero de 2025

Respuesta de Bookabus

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles in orde was en dat je de chauffeur en service als prettig hebt ervaren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Koor en orkest zijn keurig op tijd op…

Koor en orkest zijn keurig op tijd op de plaats van bestemming aangekomen en ook weer keurig terug naar huis gegaan.
Wel jammer dat de chauffeur de groep niet even welkom hete dat zijn we wel beter gewend. echt jammer. Maar hij reed netjes en veilig.

19 de diciembre de 2024

Goedemiddag dames,

Goedemiddag dames,

Even een mailtje om jullie te laten weten dat ik alles zo goed geregeld vond bij jullie!

Gisteren hadden wij 2 bussen voor een kerstdiner met als chauffeurs Abdel en Kamaal.
Mooi op tijd…zowel heen als terugreis…..leuke, attente chauffeurs….alles perfect geregeld.

En ook jullie….zo attent al een week van te voren een klein berichtje….het doorgeven van de namen en nummers van de chauffeurs…..ik heb niet anders dan lof voor jullie allemaal.
Mede dankzij jullie hebben wij een hele leuke middag/avond gehad….dank hiervoor.

Met vriendelijk groet,
Ellen van Wordragen

17 de diciembre de 2024

Perfect voor bedrijfsuitje!

Fijne communicatie en super schone en mooie bus. We mochten zelf muziek aanzetten en de chauffeur was goed op tijd. Echt top geregeld, dankjewel!

12 de diciembre de 2024

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld. Mooie, comfortabele bus, goede prijs kwaliteit verhouding. Chauffeur keurig, op tijd en dacht goed mee.

11 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.