Last minute een Photobooth geregeld. Ging allemaal super goed. Komen op tijd en zijn duidelijk in de communicatie. Hele heldere uitleg ter plaatse. Top!
Consulta las opiniones de los clientes
Voor het eerst een photobooth besteld, maar wat een goede service! De communicatie is zeer goed, medewerkers zijn op tijd en vriendelijk, het aansluiten loopt prima en het apparaat werkt naar wens. Ko... Ver más
Top Service Helemaal uit Gouda naar Brabant gekomen, geen enkel probleem voor Boothville. Alles wordt netjes geinstalleerd en op zijn plek gezet. Volgende dag weer opgehaald. Deze ga ik zeker aan... Ver más
Erg leuk om (weer) een photobooth op ons feest te hebben. Eenvoudig (online) afspraken met ze maken, online design van de fotostrip. Levering (en ophalen) op tijd. Goede foto's en afdrukken, ook alles... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.
Información de contacto
Oostbaan 1125, 2841 ML, Moordrecht, Holanda
- 088 112 56 65
- info@boothville.nl
- boothville.nl
Invita a los clientes a opinar
Het was echt een succeservaring
Het was echt een succeservaring. Hele fijne en snelle bezorging. Medewerker heeft geholpen met het zorgen dat de fotobooth echt goed kwam te staan. Was vriendelijk en snel. En de fotobooth deed helemaal wat we ervan verwachten.
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik. Mooie foto's en goede service. Voor herhaling vatbaar.
Echt een super leuke aanvulling van ons…
Echt een super leuke aanvulling van ons geweldige feest.
Wat een leuke foto's zijn er gemaakt door de gasten.
Alles top geregeld, foto's allemaal digitaal binnen gehad en later ook nog alle fotostrips bijbesteld via Boothville
Goede service!
Fijne communicatie: vriendelijk en behulpzaam.
Mooie heldere foto’s, goede kwaliteit.
Zorgde voor veel plezier op mijn feest.
Top service
Goede makkelijke fotokast, duidelijk en makkelijk met bestellen. En super service met het afleveren en ophalen.
Goede service en kwaliteit foto’s
Goede communicatie, service en goede kwaliteit foto’s!
Top service
Top service, goede en duidelijke communicatie. Fotobooth wordt gebracht en geïnstalleerd en ook weer opgehaald door zeer vriendelijk personeel. De kwaliteit van de foto’s is prima. Wij hebben een leuke herinnering aan het feest.
Snelle communicatie en goede service.
Superconcept zo'n photobooth!
Superconcept zo'n photobooth! Geweldige toevoeging op feestjes. Leuke herinneringen. Boothville leverde en haalde netjes conform afspraak. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.
Helemaal wat je wil!
Onbezorgd gebruik kunnen maken van de photobooth van Bootville! Mooie foto’s en snelle levering van de digitale foto’s. Ook contact verliep zonder zorgen!
Ontwerpprogramma van de fotostrip kan nog iets gebruiksvriendelijker..
prijs/kwaliteit is perfect!
Prachtige fotospiegel en top service!
Top, maar tikkie donker
Top! Alles supergoed geregeld, goede duidelijke communicatie, goede service. M'n enige opmerking is dat het licht dat uit de staande fotozuil komt misschien nét wat weinig is als je de photobooth in een donkere omgeving gebruikt. Geen mislukte foto's hierdoor, maar wat aan de donkere kant. Zou mooi zijn als je het licht van de machine kon aanpassen aan de lokale omstandigheden.
Fijne service!
Fijn dat we vooraf een tijdvak kregen waarin we de photobooth konden verwachten. Vriendelijke service en alles werd goed uitgelegd!
De photobooth stond er op tijd
De photobooth stond er op tijd. Ophalen ging prima. Het apparaat werkte helemaal naar behoren
Goede kwaliteit foto's
Goede kwaliteit foto's, Goede service, Geen omkijken naar gehad.
goede service, netjes op tijd
Altijd bereikbaar
Goed contact met de medewerkers zowel telefonisch en via de mail.
Na de reservering toch nog extra de verkleedbox aangevraagd, was geen probleem en netjes verwerkt in de factuur.
De levering en ophalen van de fotobooth was via de mail goed geregeld en op de tijd die was vermeld.
Más información sobre otros tipos de reseñas.