Boothville Opiniones 1465

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuk voor in de herinneringsboeken. Bij ons kwamen er het laatste uur geen fotostrips meer uit, dit is super goed en netjes opgelost! 🎉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Last minute een Photobooth geregeld. Ging allemaal super goed. Komen op tijd en zijn duidelijk in de communicatie. Hele heldere uitleg ter plaatse. Top!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst een photobooth besteld, maar wat een goede service! De communicatie is zeer goed, medewerkers zijn op tijd en vriendelijk, het aansluiten loopt prima en het apparaat werkt naar wens. Ko... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de entretenimiento corporativo

Escrito por la empresa

Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering. Apparaat makkelijk te bedienen. Alleen tijdsbestek van 4 uur voor levering en ophalen is moeilijk haalbaar. 2 uur is beter.

27 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helaas storing maar fijn meegedacht

Na een half uur stopte het apparaat met uitprinten. We hebben gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat het apparaat ws te warm was geworden. Het voelde niet warm. Ze stuurden instructie filmpjes maar het werd niet opgelost. Gelukkig konden we wel foto's blijven nemen en deze digitaal opslaan. Een aantal dagen later werden wij netjes gebeld om tot een regeling te komen. We kregen alle foto's netjes alsnog uitgeprint opgestuurd en korting op de prijs. Fijn!

3 de noviembre de 2025

Top service

We hebben een Boothville photobooth gehuurd voor onze trouwerij. Het was super makkelijk en snel om door het huur process heen te gaan. Veel opties voor het design van de fotostrip. Betrouwbare, duidelijke en professionele bezorg en haal service. Aanrader!

27 de octubre de 2025

Groot succes!

De fotobooth was een groot succes op onze bruiloft. Iedereen vond het geweldig en het onbeperkt printen kwam erg goed va pas!

16 de octubre de 2025

Top bedrijf!

Top communicatie, snelle levering en een kwalitatief goede photobooth en prachtige fotostrip. Onze gasten waren super enthousiast.

22 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service en onbeperkt foto's

Wij huurden deze photoboot tijdens ons gemeenteweekend. Van te voren makkelijk het ontwerp aan te leveren en alle info die zij van ons nodig hadden. We kregen keurig de dag vooraf een mail met verwachte bezorgtijd. Gezellige en professionele bezorger. Apparaat bleek een instellingsfout te hebben, maar werd ter plekke opgelost door een ander apparaat neer te zetten.
Ook het ophalen ging vlekkeloos. En het beste: onbeperkt foto's maken. Het was fantastisch!

14 de octubre de 2025

Top bedrijf!

Blij dat ik een photobooth bij Boothville.nl heb besteld. Alles top geregeld en op de afgesproken tijden geleverd en opgehaald. De foto’s zijn helemaal top! Aanrader 🤙🏾

14 de octubre de 2025

Erg tevreden

Erg tevreden! Leuke foto's gemaakt en installatie en ophalen ging volgens mij allemaal soepel.

10 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

hele behulpzame bezorger

hele behulpzame bezorger, jammer dat het printpapier halverwege op was en dat de qr code het niet deed.

6 de octubre de 2025
Logotipo de Boothville

Respuesta de Boothville

Bedankt voor je review! Jammer dat je problemen hebt ervaren. Als je contact had opgenomen met onze storingsdienst, hadden we dit direct voor je kunnen oplossen, we kunnen namelijk op afstand inloggen om te helpen. Daarnaast laten we altijd een doosje met reservepapier achter op locatie. Hopelijk kijk je ondanks alles toch terug op een geslaagd feest!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.