Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super leuk voor in de herinneringsboeken. Bij ons kwamen er het laatste uur geen fotostrips meer uit, dit is super goed en netjes opgelost! 🎉
Last minute een Photobooth geregeld. Ging allemaal super goed. Komen op tijd en zijn duidelijk in de communicatie. Hele heldere uitleg ter plaatse. Top!
Voor het eerst een photobooth besteld, maar wat een goede service! De communicatie is zeer goed, medewerkers zijn op tijd en vriendelijk, het aansluiten loopt prima en het apparaat werkt naar wens. Ko... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.
Información de contacto
Oostbaan 1125, 2841 ML, Moordrecht, Holanda
- 088 112 56 65
- info@boothville.nl
- boothville.nl
Invita a los clientes a opinar
Snelle levering. Apparaat makkelijk te bedienen. Alleen tijdsbestek van 4 uur voor levering en ophalen is moeilijk haalbaar. 2 uur is beter.
Helaas storing maar fijn meegedacht
Na een half uur stopte het apparaat met uitprinten. We hebben gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat het apparaat ws te warm was geworden. Het voelde niet warm. Ze stuurden instructie filmpjes maar het werd niet opgelost. Gelukkig konden we wel foto's blijven nemen en deze digitaal opslaan. Een aantal dagen later werden wij netjes gebeld om tot een regeling te komen. We kregen alle foto's netjes alsnog uitgeprint opgestuurd en korting op de prijs. Fijn!
Goede communicatie!
Goede communicatie!
Goede service!
Geweldig toevoeging bij je feest
Echt geweldig!
Echt geweldig!! Ik kan het iedereen aanraden die een feestje geeft. De service is echt super!
Snelle service en foto's van goede…
Snelle service en foto's van goede kwaliteit!!
Top service
We hebben een Boothville photobooth gehuurd voor onze trouwerij. Het was super makkelijk en snel om door het huur process heen te gaan. Veel opties voor het design van de fotostrip. Betrouwbare, duidelijke en professionele bezorg en haal service. Aanrader!
Het was een geweldige aanvulling op ons feest …
Het was een geweldige aanvulling op ons feest. Iedereen heeft er flink gebruikt van gemaakt. Het was top. De jongen die het bracht was zeer vriendelijk.Ik raad Boothville Iedereen aan.
Groot succes!
De fotobooth was een groot succes op onze bruiloft. Iedereen vond het geweldig en het onbeperkt printen kwam erg goed va pas!
Top service
Het is makkelijk te personaliseren, het is een goeie service die zij leveren!!
Top bedrijf!
Top communicatie, snelle levering en een kwalitatief goede photobooth en prachtige fotostrip. Onze gasten waren super enthousiast.
Echt super service en me dochter heeft…
Echt super service en me dochter heeft een leuk feest gehad! De photobooth en de cijfers waren een succes!
Fantastische service en onbeperkt foto's
Wij huurden deze photoboot tijdens ons gemeenteweekend. Van te voren makkelijk het ontwerp aan te leveren en alle info die zij van ons nodig hadden. We kregen keurig de dag vooraf een mail met verwachte bezorgtijd. Gezellige en professionele bezorger. Apparaat bleek een instellingsfout te hebben, maar werd ter plekke opgelost door een ander apparaat neer te zetten.
Ook het ophalen ging vlekkeloos. En het beste: onbeperkt foto's maken. Het was fantastisch!
Top bedrijf!
Blij dat ik een photobooth bij Boothville.nl heb besteld. Alles top geregeld en op de afgesproken tijden geleverd en opgehaald. De foto’s zijn helemaal top! Aanrader 🤙🏾
Erg tevreden
Erg tevreden! Leuke foto's gemaakt en installatie en ophalen ging volgens mij allemaal soepel.
Photobooths van Boothville zijn een aanrader!
Fijne ervaring met de photobooths van Boothville. Goede service, duidelijke instructies en makkelijk in gebruik. Ook tof dat je zelf een design kan maken!
hele behulpzame bezorger
hele behulpzame bezorger, jammer dat het printpapier halverwege op was en dat de qr code het niet deed.

Respuesta de Boothville
fijn contact
fijn contact, heel flexibel, mooie materialen, duidelijk uitleg en super service!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.